728x90: Wehkamp Ad
Trends

Beste wasmachine 2023. Top 10 beste koop wasmachines

Nieuwe wasmachine 2023 test en beste keus. Welke zijn als beste getest, energiezuinig of beste koop van merken zoals Miele, Siemens en Bosch. Met onze test vergeleken we ze allemaal en laten je zien welke vandaag populair is.

Lees verder

Bosch WAJ28080NL - te koop vanaf:  575,-

Bosch WAJ28080NL

Bosch - Wasmachine - De Bosch Waj28080Nl wasmachine heeft een trommelinhoud van 7 kilogram. ActiveWater weegt de hoeveelheid wasgoed en past het watervebruik hierop aan, op die manier...

Bol.com: € 575,-

Samsung WW80T734AWH - te koop vanaf:  754,-

Samsung WW80T734AWH

Samsung - Wasmachine - De Samsung WW80T734AWH wasmachine beschikt over EcoBubble-technologie, dit houdt in dat je kleding grondig gereinigd zelfs op lage temperaturen. Het wasmiddel wordt...

Meerdere verkopers: vanaf € 754,-

Miele WWH 860 WCS - te koop vanaf:  1.249,-

Miele WWH 860 WCS

Miele - Consumentenbond Beste uit de Test - De Miele WWH 860 WCS is de best geteste wasmachine door de Consumentenbond en is een voorlader met een trommelinhoud van maar liefst 8...

BCC: € 1.249,-

Rowenta RO7740EA - te koop vanaf:  159,31

Rowenta RO7740EA

Rowenta - Consumentenbond Beste uit de Test - De Rowenta RO7740EA is een stille en krachtige stofzuiger en heeft een inhoud van 4,5 liter. Het Allergy+ filtersysteem houdt maar liefst...

Meerdere verkopers: vanaf € 159,31

Bosch WAU28P95NL serie 6 EXCLUSIV - te koop vanaf:  898,-

Bosch WAU28P95NL serie 6 EXCLUSIV

Bosch - Wasmachine - Met de Bosch WAU28P95NL was je duurzaam met het beste energielabel. De wasmachine beschikt over i-DOS. Dit houdt in een precieze dosering voor perfecte wasresultaten....

Meerdere verkopers: vanaf € 898,-

Siemens WM14N005NL iQ300 - te koop vanaf:  539,-

Siemens WM14N005NL iQ300

Siemens - Wasmachine - Met deze Siemens WM14N005NL wasmachine kun je tot 65% sneller wassen dankzij de varioSpeed functie. Versnel het wasprogramma of was binnen 15 minuten dankzij het...

Bol.com: € 539,-

REVIEW 8.4

Review Siemens WT45H207NL wasdroger

Review Siemens WT45H207NL wasdroger

De Siemens WT45H207NL droger heeft een grote verlichte trommel en veel keuze in droogprogramma's. Een nadeel is dat de droogprogramma's langer duren dan bij sommige andere drogers, maar gezien de energiezuinigheid is dat geen probleem. Lees de volledige review voor meer details en ervaringen van andere gebruikers.

Lees verder

REVIEW 8.8

Review Samsung DV90T8240SH wasdroger

Review Samsung DV90T8240SH wasdroger

De Samsung DV90T8240SH droogt een volle trommel gemengde was in 90 minuten, is stil en condenseert weinig. Handig zijn de vele programma's, opfrisfunctie en de app SmartThings. Enig minpuntje: de displayknoppen zijn niet verlicht. Lees onze wasdroger review.

Lees verder

REVIEW 8.3

Review Bosch WAN28096NL wasmachine

Review Bosch WAN28096NL wasmachine

De Bosch WAN28096NL is een fijne, gebruiksvriendelijke wasmachine die alle soorten wasgoed moeiteloos schoon wast. Met enkele kleine verbeterpunten is deze wasmachine nog steeds een goede keuze voor wie op zoek is naar een kwalitatieve en betrouwbare wasmachine. Lees nu onze review!

Lees verder

REVIEW 8.9

Review AEG L8FEN96CV wasmachine

Review AEG L8FEN96CV wasmachine

Op zoek naar een wasmachine die snel, energiezuinig en gebruiksvriendelijk is? Lees onze review van de AEG L8FEN96CV met stoomfunctie, mooi design en programma's voor machinereiniging en anti-allergie. Ontdek de pluspunten en minpunten en maak zo makkelijker een keuze.

Lees verder

REVIEW 7.9

Review Beko WTV8716XBWST wasmachine

Review Beko WTV8716XBWST wasmachine

Op zoek naar een uitgebreide review van de Beko WTV8716XBWST wasmachine? Ontdek wat de experts te zeggen hebben over deze indrukwekkende machine, inclusief plus- en minpunten. Lees deze review voordat je overgaat tot aankoop.

Lees verder

5 tips om je huis sneller en efficiŽnter te stofzuigen

5 tips om je huis sneller en efficiŽnter te stofzuigen

Ontdek 5 handige tips om je huis sneller en efficiënter te stofzuigen zonder de kwaliteit van het schoonmaken te verminderen. Lees deze blog en maak van het stofzuigen een eenvoudige taak!

Lees verder

Hoe werkt een wasmachine waterslot en wat is het?

Hoe werkt een wasmachine waterslot en wat is het?

Benieuwd hoe een waterslot in een wasmachine werkt en welke andere methoden er zijn om lekkages te voorkomen? Klik hier voor een uitgebreide uitleg en ontdek hoe je jezelf het beste kunt beschermen tegen wateroverlast!

Lees verder

Wat moet je doen bij een lekkende wasmachine?

Wat moet je doen bij een lekkende wasmachine?

Wat doe je als je wasmachine lekt? In dit artikel vertellen we de meest voorkomende lekkages bij wasmachines en wat je moet doen als je wasmachine lekt. Wij hebben de meest voorkomende tips op een rijtje gezet.

Lees verder

Wasmachine lawaai. Rammelend, gierend of bonkend geluid

Wasmachine lawaai. Rammelend, gierend of bonkend geluid

Maakt je wasmachine lawaai of vreemde geluiden? In dit artikel bespreken we wat de mogelijke oorzaken zijn en hoe je het probleem mogelijk zelf kunt oplossen of toch een professional moet laten komen. Wij geven wat meer inzicht voor een lawaaiige wasmachine.

Lees verder

Wasmachine vol met water en pompt niet af

Wasmachine vol met water en pompt niet af

Mijn wasmachine pompt niet af, help en nu? Wij helpen je meer inzicht te geven in de meest voorkomende problemen en hoe je het mogelijk eenvoudig zelf op kan lossen door deze eenvoudige 5 stappen te volgen. Zo hoef je hopelijk geen reparateur in te schakelen.

Lees verder

Hoe los je een trillende wasmachine op?

Hoe los je een trillende wasmachine op?

Bekijk de belangrijkste oorzaken van een trillende wasmachine inclusief eenvoudige oplossingen. Als een wasmachine te vol is of deze is niet goed afgesteld dan kan dit voor vervelende trillengen zorgen.

Lees verder

Energiezuinig wassen om geld te besparen is een trend

Energiezuinig wassen om geld te besparen is een trend

Mis deze handige tips niet voor energiezuinig wassen! Lees hoe je volle wasmachines en welk wasprogramma je het beste kunt gebruiken om energie te besparen. Bespaar geld en het milieu met deze handige wasgids.

Lees verder

Waar is dat ene product wat jij graag wil hebben op dit moment in de aanbieding? Wij zijn 100% onafhankelijk en laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn.

De experts aan het woord! De redactie van dit kanaal zijn experts en zijn ook altijd op zoek naar externe betrouwbare tests. Zodat jij je keuze goed onderbouwd kunt maken.

De inhoud van onze artikelen zijn informatief, helder en gebaseerd op betrouwbare experts. Welke producten zijn populair, best getest of staan in de top 10?

De belangrijkste merken overzichtelijk bij elkaar; met vanzelfsprekend de verschillende producten die ze je te bieden hebben. Zodat jij alleen maar hoeft te kiezen!

Waar kun je terecht als je witgoed & huishouden wilt aanschaffen? En waar vind je de beste service, garantie en prijs? Wij hebben een handig overzicht voor je.

De retail-wereld is voortdurend in beweging. Bij ons vind je alle populaire producten overzichtelijk bij elkaar. Zo hoef je nooit lang te speuren naar de beste keuze!

logo Numatic

logo Shark

logo Samsung

logo Bosch

logo Miele

logo Siemens

logo Beko

logo AEG

logo Whirlpool

logo Fuave

logo Overige merken

logo LG