728x90: Bol Ad
Trends

Beste wasmachine 2022 top 10. De nieuwste en Beste getest

Bekijk onze redactiekeuze wasmachine top 10 2022. Wij houden ook elke dag de aanbiedingen en actuele prijzen voor je bij. We houden ook rekening met het energieverbruik, of een wasmachine is getest en of een machine een hoge score heeft ontvangen in verschillende reviews.

Lees verder

icon: Siemens WM14N005NL iQ300 - te koop vanaf:  429,-

Siemens WM14N005NL iQ300

Siemens - Wasmachine - Met deze Siemens WM14N005NL wasmachine kun je tot 65% sneller wassen dankzij de varioSpeed functie. Versnel het wasprogramma of was binnen 15 minuten dankzij het...

Meerdere verkopers: vanaf € 429,-

icon: Bosch WAU28T00NL Serie 6 - te koop vanaf:  629,-

Bosch WAU28T00NL Serie 6

Bosch - Consumentenbond Beste Koop - De wasmachine met EcoSilence Drive een stille werking en een levenslang duurzaam verbruik. AntiVibration-wand De nieuwe vormgeving van de wanden...

Meerdere verkopers: vanaf € 629,-

icon: Bosch WAU28S70NL Serie 6 - te koop vanaf:  768,-

Bosch WAU28S70NL Serie 6

Bosch - Wasmachine - De Bosch WAU28S70NL is een wasmachine die kwaliteit koppelt aan technologie. Met een energieklasse van A+++ - 30% is het een van de zuinigste wasmachines op de markt....

Meerdere verkopers: vanaf € 768,-

icon: Miele Complete C3 EcoLine Black Diamond SGSP3 - te koop vanaf:  212,08

Miele Complete C3 EcoLine Black Diamond SGSP3

Miele - Consumentenbond Beste uit de Test - De Complete C3 Black Diamond Powerline is een stofzuiger uit de topklasse van Miele. De Miele Complete C3 EcoLine Black Diamond is...

Meerdere verkopers: vanaf € 212,08

icon: Bosch WAN28005NL Serie 4 - te koop vanaf:  439,-

Bosch WAN28005NL Serie 4

Bosch - Wasmachine - De Bosch WAN28005NL wasmachine heeft een kledingbeschermende trommel. Hierin slijt je wasgoed minder snel zodat je langer geniet van je kleding. De machine heeft een...

Meerdere verkopers: vanaf € 439,-

icon: AEG T7DBNP612 SensiDry - te koop vanaf:  639,-

AEG T7DBNP612 SensiDry

AEG - Wasdroger - Met de AEG SensiDry-technologie krijgen jouw wollen truien, katoenen T-shirts en overhemden de speciale verzorging die zij nodig hebben. Deze technologie kort de...

Meerdere verkopers: vanaf € 639,-

Top 10 beste koelkasten (populaire modellen)

Op zoek naar een koelkast en benieuwd welke koel-vriescombinatie, Amerikaanse koelkast, of wijnkoelkast vandaag het meest populair is in Nederland? Bekijk ook welke koelkast wij zelf zouden kopen en welke koelkasten in de bekende winkels top 10 staan.

Lees verder

Beste luchtreinigers top 10. Welke zijn populair?

Op zoek naar een luchtreiniger en benieuwd welke luchtreiniger vandaag het meest populair is in Nederland? Bekijk ook welke luchtreiniger wij zelf zouden kopen en welke in de bekende winkels in de top 10 staan. Wij passen dit artikel dagelijks aan inclusief de verschillende prijzen en aanbiedingen van vandaag.

Lees verder

Nieuwste luchtbevochtigers top 10. Wat is de beste luchtbevochtiger?

In huis kan een te droge lucht als onaangenaam aanvoelen. Wij laten je zien welke luchtbevochtiger wij zelf zouden kopen en welke luchtbevochtiger vandaag het meest populair is in Nederland. Wij passen dit artikel elke dag aan inclusief de verschillende prijzen en aanbiedingen van vandaag.

Lees verder

Top 10 beste vaatwasser. Welke afwasmachine is populair of best getest?

Op zoek naar een vrijstaande vaatwasser? Wij laten je onze keuze zien welke losstaande vaatwasser wij zouden kopen en welke losstaande vaatwasser vandaag het meest populair is in Nederland. We passen dit artikel dagelijks aan inclusief de verschillende prijzen.

Lees verder

Top 10 beste was-droogcombinatie (welke zouden wij kiezen)

Te weinig ruimte voor een aparte wasmachine en droger? Bekijk onze redactie keuze was-droogcombinatie en top 10 van dit moment. Bekijk de beste en meest populaire was-droogcombinaties van vandaag in Nederland. We passen dit artikel dagelijks aan inclusief de verschillende prijzen.

Lees verder

Top 10 Beste strijkplank. Welke is vandaag populair?

Op zoek naar een strijkplank voor het beste strijkresultaat? Een degelijke en goede strijkplank die geschikt is voor jouw stoomstrijkijzer of stoomgenerator zorgt ervoor dat je sneller klaar bent en het strijkt een heel stuk makkelijker. Bekijk onze strijkplank top 10 en welke strijkplank wij zouden kopen.

Lees verder

Beste Top 10 vriezer. Populaire vrijstaande vrieskast of vrieskist

Op zoek naar de beste vrieskast of vrieskist? Bekijk onze vriezers top 10 en welke vriezer wij zouden kopen. In dit artikel passen wij ook elke dag de verschillende prijzen aan zodat jij eenvoudig kan zien welke shop vandaag de beste aanbieding heeft.

Lees verder

Beste stofzuiger top 10. Welke stofzuigers zijn best getest?

De beste stofzuiger 2022. Bekijk bij ons de meest actuele top 10 stofzuigers. Wij houden elke dag alle populaire stofzuiger voor je bij en vergelijken dagelijks de verschillende prijzen.

Lees verder

REVIEW 9.4

Review AEG L8FENS94E Snel en goed schoon

Wat zijn de plus en minpunten van de AEG L8FENS94E? Lees hier de verzamelde beoordeling van de AEG L8FENS94E wasmachine. Wij laten je ook de verschillende prijzen zien zodat je ook makkelijk kan vergelijken.

Lees verder

Beste grote wasmachine met groot vulgewicht

Nieuwe wasmachine 9 kg of meer kopen? Wij hebben een aantal populaire grote wasmachines voor je verzameld en op een rij gezet, incl de beste prijs, voorraad. Heb je een (groot) gezin en wil je zorgeloos kunnen wassen? Met de deze wasmachines met groot trommel kun je hart ophalen!

Lees verder

Nieuw EU-energielabel voor wasmachines. Geheel vernieuwd

Vanaf maart 2021 is het voeren van een nieuw energielabel verplicht als een fabrikant of importeur wasmachines wil verkopen in de Europese Unie. Het doel is om producten binnen dezelfde categorie een stuk beter te kunnen vergelijken als het gaat om prestaties en verbruik.

Lees verder

Nieuwste stoomreiniger top 10. Wat is de beste stoomreiniger?

Bekijk de best geteste en verkochte stoomreinigers 2022 van merken. Wij hebben ze allemaal vergeleken en de beste en populairste verzameld. Wil je makkelijk en toch krachtig schoonmaken, zonder agressieve schoonmaakmiddelen. Kies voor een stoomreiniger!

Lees verder

Waar is dat ene product wat jij graag wil hebben op dit moment in de aanbieding? Wij zijn 100% onafhankelijk en laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn.

De experts aan het woord! De redactie van dit kanaal zijn experts en zijn ook altijd op zoek naar externe betrouwbare tests. Zodat jij je keuze goed onderbouwd kunt maken.

De inhoud van onze artikelen zijn informatief, helder en gebaseerd op betrouwbare experts. Welke producten zijn populair, best getest of staan in de top 10?

De belangrijkste merken overzichtelijk bij elkaar; met vanzelfsprekend de verschillende producten die ze je te bieden hebben. Zodat jij alleen maar hoeft te kiezen!

Waar kun je terecht als je witgoed & huishouden wilt aanschaffen? En waar vind je de beste service, garantie en prijs? Wij hebben een handig overzicht voor je.

De retail-wereld is voortdurend in beweging. Bij ons vind je alle populaire producten overzichtelijk bij elkaar. Zo hoef je nooit lang te speuren naar de beste keuze!

icon: Samsung

icon: Bosch

icon: Miele

icon: Siemens

icon: Beko

icon: AEG

icon: Whirlpool

icon: Fuave

icon: Overige merken

icon: Zanussi

icon: LG

icon: Haier