728x90: Bol Ad
Trends

Beste wasmachine 2023 top 10. De nieuwste en Beste getest

Bekijk onze redactiekeuze wasmachine top 10 2023. Wij houden ook elke dag de aanbiedingen en actuele prijzen voor je bij. We houden ook rekening met het energieverbruik, of een wasmachine is getest en of een machine een hoge score heeft ontvangen in verschillende reviews.

Lees verder

icon: Whirpool W8 W946WB BE - te koop vanaf:  609,-

Whirpool W8 W946WB BE

Whirlpool - Wasmachine - De Whirpool W8 W946WB BE wasmachine heeft een vulgewicht van 9 kilogram. De 6th Sense technologie past de draaisnelheid en bewegingen aan op het vulgewicht van jouw...

Meerdere verkopers: vanaf € 609,-

icon: Braun SI3030PU TexStyle 3  - te koop vanaf:  39,95

Braun SI3030PU TexStyle 3

Braun - Consumentenbond Beste uit de Test & Beste Koop - De Braun TexStyle 3 heeft niet alleen een frisse nieuwe look gekregen, maar ook meer kracht en betere stoomprestaties. Nu met...

Meerdere verkopers: vanaf € 39,95

icon: Miele WWF 360 WCS - te koop vanaf:  1.014,18

Miele WWF 360 WCS

Miele - Wasmachine - De Miele WWF 360 WCS is een voorlader wasmachine met onder andere QuickPowerWash, voorstrijken en Miele@home. De softcare trommel zorgt voor minder kreukvorming en...

Meerdere verkopers: vanaf € 1.014,18

icon: Samsung WW80T936ASH - te koop vanaf:  744,-

Samsung WW80T936ASH

Samsung - Wasmachine - De Samsung WW80T936ASH is een zuinige wasmachine met Quickdrive en heeft een vulgewicht van 8 kilogram. Met de QuickDrive-technologie wordt de kleding tot 50% sneller...

Meerdere verkopers: vanaf € 744,-

Hoe werkt een wasmachine waterslot en wat is het?

Benieuwd hoe een waterslot in een wasmachine werkt en welke andere methoden er zijn om lekkages te voorkomen? Klik hier voor een uitgebreide uitleg en ontdek hoe je jezelf het beste kunt beschermen tegen wateroverlast!

Lees verder

Wat moet je doen bij een lekkende wasmachine?

Wat doe je als je wasmachine lekt? In dit artikel vertellen we de meest voorkomende lekkages bij wasmachines en wat je moet doen als je wasmachine lekt. Wij hebben de meest voorkomende tips op een rijtje gezet.

Lees verder

Wasmachine lawaai. Rammelend, gierend of bonkend geluid

Maakt je wasmachine lawaai of vreemde geluiden? In dit artikel bespreken we wat de mogelijke oorzaken zijn en hoe je het probleem mogelijk zelf kunt oplossen of toch een professional moet laten komen. Wij geven wat meer inzicht voor een lawaaiige wasmachine.

Lees verder

Wasmachine vol met water en pompt niet af

Mijn wasmachine pompt niet af, help en nu? Wij helpen je meer inzicht te geven in de meest voorkomende problemen en hoe je het mogelijk eenvoudig zelf op kan lossen door deze eenvoudige 5 stappen te volgen. Zo hoef je hopelijk geen reparateur in te schakelen.

Lees verder

Hoe los je een trillende wasmachine op?

Bekijk de belangrijkste oorzaken van een trillende wasmachine inclusief eenvoudige oplossingen. Als een wasmachine te vol is of deze is niet goed afgesteld dan kan dit voor vervelende trillengen zorgen.

Lees verder

Energiezuinig wassen om geld te besparen is een trend

Mis deze handige tips niet voor energiezuinig wassen! Lees hoe je volle wasmachines en welk wasprogramma je het beste kunt gebruiken om energie te besparen. Bespaar geld en het milieu met deze handige wasgids.

Lees verder

Welke soorten wasmachine zijn er allemaal?

Welke verschillende soorten wasmachines zijn er? In dit artikel leggen we het verschil tussen de soorten wasmachines, plus de voor- en nadelen. Zo kun je een goede keuze maken.

Lees verder

Welke wasmachine moet je kopen? Waar op te letten!

Waar moet ik op letten bij het kopen van een wasmachine? In dit artikel laten we de belangrijkste factoren zien zoals vulgewicht, toerental en energieklassen en welke de belangrijkste is, te lezen in onze conclusie.

Lees verder

REVIEW 9.5

Review AEG LR6KOLN wasmachine met ProSense technologie

Bekijk onze review van de AEG LR6KOLN wasmachine met ProSense technologie. De AEG LR6KOLN is een stille energiezuinige wasmachine met 8 kg vulgewicht en 1400 RPM toerental, waardoor het wasgoed bijna droog uit de wasmachine komt.

Lees verder

Heb ik deze extra wasmachine functies wel nodig?

Wat zijn extra functies op een wasmachine die echt handig en onmisbaar zijn? In dit artikel leggen we uit welke nieuwe wasmachine-functies er zijn, wat je er aan hebt en welke handige snufjes wij zelf adviseren in onze conclusie.

Lees verder

Beste droger 2023. Nieuwste wasdroger top 10

Bekijk onze beste wasdroger top 10 2023. Wij houden ook elke dag de aanbiedingen en actuele droger prijzen voor je bij. We houden ook rekening met het energieverbruik, of een wasdroger best getest is en, of een droger een hoge score heeft ontvangen in verschillende reviews.

Lees verder

Korting Festival bij Expert; 20% extra korting op wasmachines & drogers

Wat een feest. Experts GROOTSTE actie van het jaar is van start gegaan. Twee weken lang elke dag, 20% korting. Maar let wel op, elke dag is er namelijk een andere productgroep aan de beurt. Wasmachines en drogers zijn op zaterdag 1 oktober en zondag 1 oktober aan de beurt. Wees er snel bij, zolang de voorraad strekt, op=op

Lees verder

Waar is dat ene product wat jij graag wil hebben op dit moment in de aanbieding? Wij zijn 100% onafhankelijk en laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn.

De experts aan het woord! De redactie van dit kanaal zijn experts en zijn ook altijd op zoek naar externe betrouwbare tests. Zodat jij je keuze goed onderbouwd kunt maken.

De inhoud van onze artikelen zijn informatief, helder en gebaseerd op betrouwbare experts. Welke producten zijn populair, best getest of staan in de top 10?

De belangrijkste merken overzichtelijk bij elkaar; met vanzelfsprekend de verschillende producten die ze je te bieden hebben. Zodat jij alleen maar hoeft te kiezen!

Waar kun je terecht als je witgoed & huishouden wilt aanschaffen? En waar vind je de beste service, garantie en prijs? Wij hebben een handig overzicht voor je.

De retail-wereld is voortdurend in beweging. Bij ons vind je alle populaire producten overzichtelijk bij elkaar. Zo hoef je nooit lang te speuren naar de beste keuze!

icon: Numatic

icon: Shark

icon: Asko

icon: Samsung

icon: Bosch

icon: Miele

icon: Siemens

icon: Beko

icon: AEG

icon: Whirlpool

icon: Overige merken

icon: LG