728x90: Bol Ad
Spotlight

Beste kinderwagen top 10 2022. Bekijk de prijzen en trends.

Bekijk onze redactiekeuze van populaire kinderwagens 2022. Er zijn verschillende wagens te koop maar vooral de wielen zorgen ervoor of een kinderwagen voor meerdere terreinen geschikt is.

Lees verder

icon: Maxi-Cosi Pearl Pro 2 i-Size Authentic Black 2020 - te koop vanaf:  269,-

Maxi-Cosi Pearl Pro 2 i-Size Authentic Black 2020

Maxi-Cosi - De Maxi-Cosi Pearl Pro 2 i-Size is een veilige, praktische en comfortabele autostoel voor kinderen van 67 tot 105 cm, dat komt overeen met ongeveer 6 maanden tot 4 jaar. De...

Meerdere verkopers: vanaf € 269,-

icon: Maxi-Cosi Pearl Pro 2 i-Size Authentic Grey 2020 - te koop vanaf:  219,-

Maxi-Cosi Pearl Pro 2 i-Size Authentic Grey 2020

Maxi-Cosi - De Maxi-Cosi Pearl Pro 2 i-Size is een veilige, praktische en comfortabele autostoel voor kinderen van 67 tot 105 cm, dat komt overeen met ongeveer 6 maanden tot 4 jaar. De...

Baby Plus: € 219,-

icon: Nuna Mixx Next 2-in-1 Caviar - te koop vanaf:  250,-

Nuna Mixx Next 2-in-1 Caviar

Nuna - Consumentenbond Beste uit de Test - Met de Nuna Mixx Kinderwagen kun je jarenlang vooruit. De wandelwagen is geschikt voor kinderen tot 20 kg. Om de kinderwagen compleet te maken...

Meerdere verkopers: vanaf € 250,-

icon: Maxi-Cosi Lara 2 Essential Graphite - te koop vanaf:  179,99

Maxi-Cosi Lara 2 Essential Graphite

Maxi-Cosi - De Maxi-Cosi Lara 2 Buggy is erg licht van gewicht en bijzonder compact. De Maxi-Cosi Lara 2 Buggy kun je met één hand in klappen tot een klein pakketje dat bij...

Bol.com: € 179,99

icon: Stokke Tripp Trapp Zwart - te koop vanaf:  215,-

Stokke Tripp Trapp Zwart

Stokke - Wie kent de Stokke Tripp Trapp Kinderstoel niet? Deze populaire kinderstoel is één van de meest favoriete kinderstoelen in Nederland. Als je de stoel goed instelt...

Meerdere verkopers: vanaf € 215,-

icon: Nuna Rebl Basq Caviar - te koop vanaf:  399,-

Nuna Rebl Basq Caviar

Nuna - Met de Nuna Rebl Basq kun je je kindje veilig vervoeren vanaf 4 maanden tot en met 4 jaar. De autostoel biedt je kindje een veilige zitplaats in de auto en wordt geleverd met een...

Van Asten BabySuperstore: € 399,-

Beste kinderstoel top 10. Populair en makkelijk schoon te maken

Wij laten je zien welke kinderstoel vandaag de beste kinderstoel 2022 is geworden en in de kinderstoel top 10 staat, vanwege populariteit, een award of een hoge beoordeling. Wij passen dit kinderstoel artikel dagelijks aan inclusief de actuele prijzen & aanbiedingen.

Lees verder

Beste babyfoon Top 10. Voorzien van sensors en stabiele verbinding

Welke babyfoon is op dit moment de beste babyfoon 2022 en staat vandaag in de de babyfoon top 10? Dit kan een babyfoon zijn vanwege populariteit of een award heeft ontvangen van de Consumentenbond of een ander testinstituut. Babyfoons zijn er tegenwoordig met camera en zelfs ingebouwde sensoren.

Lees verder

Top 10 beste buggy. Getest en in één handig overzicht.

Bekijk onze redactiekeuze van populaire wandelwagen buggy's. Er zijn verschillende wagens te koop maar welke moet je nu eigenlijk kopen? Wij helpen je verder. Vooral de wielen zorgen ervoor of een buggy voor je kind geschikt is voor in de stad of naar het bos. Een buggy kun je gebruiken zodra je kind zelfstandig kan zitten.

Lees verder

Beste autostoel top 10. Wat zijn populaire autostoeltjes?

Ben je op zoek naar een veilige autostoel of wil je weten wat de meest populaire autostoeltje is van dit moment? Wij zetten het voor je op een rijtje inclusief de verschillende prijzen die wij dagelijks in dit artikel bijhouden. Een autostoel voorzien van alle technische hulpmiddelen is al duur genoeg. Wij helpen je snel op

Lees verder

Beste kinderwagen top 10 2022. Bekijk de prijzen en trends.

Bekijk onze redactiekeuze van populaire kinderwagens 2022. Er zijn verschillende wagens te koop maar vooral de wielen zorgen ervoor of een kinderwagen voor meerdere terreinen geschikt is. Een kinderwagen in combinatie met een reiswieg kun je gebruiken vanaf de geboorte tot ongeveer de leeftijd van drie jaar.

Lees verder

Waar is dat ene product wat jij graag wil hebben op dit moment in de aanbieding? Wij zijn 100% onafhankelijk en laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn.

De experts aan het woord! De redactie van dit kanaal zijn experts en zijn ook altijd op zoek naar externe betrouwbare tests. Zodat jij je keuze goed onderbouwd kunt maken.

De inhoud van onze artikelen zijn informatief, helder en gebaseerd op betrouwbare experts. Welke producten zijn populair, best getest of staan in de top 10?

De belangrijkste merken overzichtelijk bij elkaar; met vanzelfsprekend de verschillende producten die ze je te bieden hebben. Zodat jij alleen maar hoeft te kiezen!

Waar kun je terecht als je baby & kind wilt aanschaffen? En waar vind je de beste service, garantie en prijs? Wij hebben een handig overzicht voor je.

De retail-wereld is voortdurend in beweging. Bij ons vind je alle populaire producten overzichtelijk bij elkaar. Zo hoef je nooit lang te speuren naar de beste keuze!

icon: Joie

icon: Koelstra

icon: Quinny

icon: Chicco

icon: Cybex

icon: Joolz

icon: Topmark

icon: Nuna

icon: Stokke

icon: Easywalker

icon: Maxi-Cosi

icon: Bugaboo