728x90: Wehkamp Ad
Top 10 & Beste

Beste kinderwagen top 10 2023. Bekijk de prijzen en trends.

Bekijk onze redactiekeuze van populaire kinderwagens 2023. Er zijn verschillende wagens te koop maar vooral de wielen zorgen ervoor of een kinderwagen voor meerdere terreinen geschikt is.

Lees verder

Maxi-Cosi Zelia3 2-in-1 Essential Graphite - te koop vanaf:  283,-

Maxi-Cosi Zelia3 2-in-1 Essential Graphite

Maxi-Cosi - De Maxi-Cosi Zelia3 is een 2-in-1 kinderwagen die heel erg makkelijk door de stad te manoeuvreren is en snel met slechts één hand inklapbaar is. Ideaal voor drukke...

Meerdere verkopers: vanaf € 283,-

Bugaboo Fox 3 Black-Midnight Black - te koop vanaf:  1.199,-

Bugaboo Fox 3 Black-Midnight Black

Bugaboo - De Bugaboo Fox 3 Black-Midnight Black is de ultieme kinderwagen voor elk terrein. De Fox 3 is de verbeterde versie van de Fox 2. De reiswieg is uitgerust met nieuwe breezy panelen...

Meerdere verkopers: vanaf € 1.199,-

Kidsriver Alant Zwart - te koop vanaf:  99,95

Kidsriver Alant Zwart

Kidsriver - De Kidsriver Alant autostoel is geschikt voor kinderen van 15-36 kg (4-12 jaar). Deze autostoel is verstelbaar in hoogte en breedte zodat hij optimaal met je kindje meegroeit....

Meerdere verkopers: vanaf € 99,95

Alecto DVM-75  - te koop vanaf:  86,99

Alecto DVM-75

Alecto - De Alecto DVM-75 Babyfoon heeft een bereik van maximaal 300 meter. De babyfoon heeft een handige, beweegbare camera en is 100% storingsvrij dankzij digitale verbinding. De Alecto...

Meerdere verkopers: vanaf € 86,99

Joie Trillo Shield Ember - te koop vanaf:  159,99

Joie Trillo Shield Ember

Joie - Consumentenbond Beste Koop - De Joie Trillo Shield autostoel is eigenlijk dezelfde autostoel als de Joie Trillo maar er is één belangrijk verschil. De Joie Trillo...

IKenIK: € 159,99

Maxi-Cosi Pearl Pro 2 i-Size Authentic Grey 2020 - te koop vanaf:  219,-

Maxi-Cosi Pearl Pro 2 i-Size Authentic Grey 2020

Maxi-Cosi - De Maxi-Cosi Pearl Pro 2 i-Size is een veilige, praktische en comfortabele autostoel voor kinderen van 67 tot 105 cm, dat komt overeen met ongeveer 6 maanden tot 4 jaar. De...

Baby Plus: € 219,-

REVIEW 7.9

Review Stokke Xplory X kinderwagen

Review Stokke Xplory X kinderwagen

Lees onze review van de Stokke Xplory X kinderwagen. Met een prachtig design, comfortabele zitpositie en veiligheid voorop, is deze kinderwagen perfect voor stedelijke avonturen. Let wel op het gewicht en de prijs.

Lees verder

REVIEW 8.8

Review Bugaboo Butterfly buggy

Review Bugaboo Butterfly buggy

Ontdek de Bugaboo Butterfly Kinderwagen in deze review. Geschikt vanaf 6 maanden, snel uitklapbaar en uit te breiden met autostoel. Licht en compact ontwerp voor gebruik in de stad. Let op: niet geschikt voor een reiswieg en onverhard terrein.

Lees verder

Beste kinderstoel top 10. Populair en makkelijk schoon te maken

Beste kinderstoel top 10. Populair en makkelijk schoon te maken

Wij laten je zien welke kinderstoel vandaag de beste kinderstoel 2023 is geworden en in de kinderstoel top 10 staat, vanwege populariteit, een award of een hoge beoordeling. Wij passen dit kinderstoel artikel dagelijks aan inclusief de actuele prijzen & aanbiedingen.

Lees verder

Beste babyfoon Top 10. Voorzien van sensors en stabiele verbinding

Beste babyfoon Top 10. Voorzien van sensors en stabiele verbinding

Welke babyfoon is op dit moment de beste babyfoon 2023 en staat vandaag in de de babyfoon top 10? Dit kan een babyfoon zijn vanwege populariteit of een award heeft ontvangen van de Consumentenbond of een ander testinstituut. Babyfoons zijn er tegenwoordig met camera en zelfs ingebouwde sensoren.

Lees verder

Top 10 beste buggy. Getest en in één handig overzicht.

Top 10 beste buggy. Getest en in één handig overzicht.

Bekijk onze redactiekeuze van populaire wandelwagen buggy's. Er zijn verschillende wagens te koop maar welke moet je nu eigenlijk kopen? Wij helpen je verder. Vooral de wielen zorgen ervoor of een buggy voor je kind geschikt is voor in de stad of naar het bos. Een buggy kun je gebruiken zodra je kind zelfstandig kan zitten.

Lees verder

Beste autostoel top 10. Wat zijn populaire autostoeltjes?

Beste autostoel top 10. Wat zijn populaire autostoeltjes?

Ben je op zoek naar een veilige autostoel of wil je weten wat de meest populaire autostoeltje is van dit moment? Wij zetten het voor je op een rijtje inclusief de verschillende prijzen die wij dagelijks in dit artikel bijhouden. Een autostoel voorzien van alle technische hulpmiddelen is al duur genoeg. Wij helpen je snel op

Lees verder

Beste kinderwagen top 10 2023. Bekijk de prijzen en trends.

Beste kinderwagen top 10 2023. Bekijk de prijzen en trends.

Bekijk onze redactiekeuze van populaire kinderwagens 2023. Er zijn verschillende wagens te koop maar vooral de wielen zorgen ervoor of een kinderwagen voor meerdere terreinen geschikt is. Een kinderwagen in combinatie met een reiswieg kun je gebruiken vanaf de geboorte tot ongeveer de leeftijd van drie jaar.

Lees verder

Waar is dat ene product wat jij graag wil hebben op dit moment in de aanbieding? Wij zijn 100% onafhankelijk en laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn.

De experts aan het woord! De redactie van dit kanaal zijn experts en zijn ook altijd op zoek naar externe betrouwbare tests. Zodat jij je keuze goed onderbouwd kunt maken.

De inhoud van onze artikelen zijn informatief, helder en gebaseerd op betrouwbare experts. Welke producten zijn populair, best getest of staan in de top 10?

De belangrijkste merken overzichtelijk bij elkaar; met vanzelfsprekend de verschillende producten die ze je te bieden hebben. Zodat jij alleen maar hoeft te kiezen!

Waar kun je terecht als je baby & kind wilt aanschaffen? En waar vind je de beste service, garantie en prijs? Wij hebben een handig overzicht voor je.

De retail-wereld is voortdurend in beweging. Bij ons vind je alle populaire producten overzichtelijk bij elkaar. Zo hoef je nooit lang te speuren naar de beste keuze!

logo Joie

logo Koelstra

logo Quinny

logo Chicco

logo Cybex

logo Joolz

logo Topmark

logo Nuna

logo Stokke

logo Easywalker

logo Maxi-Cosi

logo Bugaboo