728x90: Wehkamp Ad
Top 10

Beste kinderwagen 2023. Bekijk de prijzen en trends.

Bekijk onze redactiekeuze van populaire kinderwagens 2023. Er zijn verschillende wagens te koop maar vooral de wielen zorgen ervoor of een kinderwagen voor meerdere terreinen geschikt is.

Lees verder

Stokke Tripp Trapp Zwart - te koop vanaf:  212,-

Stokke Tripp Trapp Zwart

Stokke - Wie kent de Stokke Tripp Trapp Kinderstoel niet? Deze populaire kinderstoel is één van de meest favoriete kinderstoelen in Nederland. Als je de stoel goed instelt biedt hij...

Meerdere verkopers: vanaf € 212,-

Cybex Sirona SX2 i-Size Seashell Beige - te koop vanaf:  329,-

Cybex Sirona SX2 i-Size Seashell Beige

Cybex - Cybex Sirona SX2 iSize heeft een draaibare Isofix-basis en is geschikt voor kinderen van 3 maanden tot 18 kg. Met de losse zitverkleiner kan de autostoel al vanaf de geboorte...

Meerdere verkopers: vanaf € 329,-

Bugaboo Owl By Nuna Grey - te koop vanaf:  399,-

Bugaboo Owl By Nuna Grey

Bugaboo - Bugaboo Owl by Nuna is een autostoel met i-Size technologie die met je kind meegroeit vanaf de geboorte tot een leeftijd van ongeveer vier jaar. Met deze autostoel heb je geen...

Meerdere verkopers: vanaf € 399,-

Maxi-Cosi Titan I-Size Basic Black - te koop vanaf:  189,-

Maxi-Cosi Titan I-Size Basic Black

Maxi-Cosi - MaxiCosi Titan ISize Basic Black is een kwalitatief hoogwaardig meegroeikinderzitje van groep 1-2-3 die ontworpen is met bescherming, comfort en duurzaamheid in het achterhoofd....

Meerdere verkopers: vanaf € 189,-

Joie I-Spin Safe Coal - te koop vanaf:  359,99

Joie I-Spin Safe Coal

Joie - Consumentenbond Beste Getest & Beste Koop - Joie ISpin Safe Coal is een populaire autostoel die speciaal ontworpen is om alleen tegen de rijrichting in te worden gebruikt. Het...

Meerdere verkopers: vanaf € 359,99

Easywalker Harvey3 Premium Diamond Grey - te koop vanaf:  674,99

Easywalker Harvey3 Premium Diamond Grey

Easywalker - Of je nou met je gezin naar het bos gaat voor een lekkere wandeling of de stad in voor je boodschappen: de Easywalker Harvey3 Premium is je beste vriend. De wagen beschikt over...

Meerdere verkopers: vanaf € 674,99

Veiligste autostoelen van dit moment 2023

Veiligste autostoelen van dit moment 2023

Kies voor een veilige en comfortabele autostoel voor je kind met behulp van onze handige tabel met aanvullende eigenschappen. Neem de tijd om deze eigenschappen te overwegen en maak dan de juiste keuze.

Autostoelen met handige extra functies: welke opties zijn er?

Autostoelen met handige extra functies: welke opties zijn er?

Leer over de extra functies die autostoelen bieden en waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste autostoel voor je kind. Ontdek hoe functies zoals het Isofix-systeem, zijdelingse bescherming en verstelbare hoofdsteunen kunnen bijdragen aan de veiligheid en het comfort van je kind tijdens het reizen.

Veelgemaakte fouten bij het installeren van een autostoel

Veelgemaakte fouten bij het installeren van een autostoel

In dit artikel bespreken we de veelvoorkomende fouten bij het installeren van een autostoel. Leer hoe je deze fouten kunt voorkomen en zorg ervoor dat je kindje veilig en comfortabel in de auto zit!

Waarom een autostoel van levensbelang is voor je kind?

Waarom een autostoel van levensbelang is voor je kind?

Een autostoel is van levensbelang voor je kind. Het biedt de juiste bescherming bij een ongeluk en verkleint de kans op letsel. Lees ons artikel voor meer informatie over autostoeltjes.

REVIEW 9.0

Review Kidsriver Alant autostoel

Review Kidsriver Alant autostoel

Wil je een veilige, comfortabele autostoel voor je kind? Lees dan onze review van de Kidsriver Alant. Deze gebruiksvriendelijke stoel is makkelijk te verplaatsen is en heeft een wasbare hoes. Het enige nadeel is dat het zitje maar in één stand kan. Ontdek waarom het een goede keuze kan zijn voor jouw kind.

REVIEW 8.5

Review Cybex Pallas S-Fix autostoel

Review Cybex Pallas S-Fix autostoel

Ben je op zoek naar een veilige en comfortabele autostoel voor je kleintje? Lees dan nu onze review van de Cybex Pallas S-Fix autostoel. Ontdek waarom deze autostoel zo geliefd is bij ouders en waarom het een hele goede keuze kan zijn voor je kind.

REVIEW 9.0

Review Maxi-Cosi Emerald autostoel

Review Maxi-Cosi Emerald autostoel

Op zoek naar een autostoel die veilig, comfortabel en gebruiksvriendelijk is? De Maxi-Cosi Emerald heeft het allemaal! Deze autostoel is aanpasbaar voor kinderen tot 7 jaar en beschikt over ISOFIX. De installatie is zeer gemakkelijk en de verschillende ligstanden zijn prettig. Lees nu onze review!

REVIEW 7.9

Review Stokke Xplory X kinderwagen

Review Stokke Xplory X kinderwagen

Lees onze review van de Stokke Xplory X kinderwagen. Met een prachtig design, comfortabele zitpositie en veiligheid voorop, is deze kinderwagen perfect voor stedelijke avonturen. Let wel op het gewicht en de prijs.

REVIEW 8.8

Review Bugaboo Butterfly buggy

Review Bugaboo Butterfly buggy

Ontdek de Bugaboo Butterfly Kinderwagen in deze review. Geschikt vanaf 6 maanden, snel uitklapbaar en uit te breiden met autostoel. Licht en compact ontwerp voor gebruik in de stad. Let op: niet geschikt voor een reiswieg en onverhard terrein.

Beste kinderstoel 2023 Populair en makkelijk schoon te maken

Beste kinderstoel 2023 Populair en makkelijk schoon te maken

Wij laten je zien welke kinderstoel vandaag de beste kinderstoel 2023 is geworden en in de kinderstoel top 10 staat, vanwege populariteit, een award en een hoge beoordeling.

Beste babyfoon 2023. Voorzien van sensors en stabiele verbinding

Beste babyfoon 2023. Voorzien van sensors en stabiele verbinding

Welke babyfoon is op dit moment de beste babyfoon 2023 en staat vandaag in de de babyfoon top 10? Dit kan een babyfoon zijn vanwege populariteit of een award heeft ontvangen van de Consumentenbond of een ander testinstituut.

Beste buggy 2023. Top 10 best getest in één overzicht.

Beste buggy 2023. Top 10 best getest in één overzicht.

Bekijk onze redactiekeuze van populaire wandelwagen buggy's. Er zijn verschillende wagens te koop maar welke moet je nu eigenlijk kopen? Wij helpen je verder. Vooral de wielen zorgen ervoor of een buggy voor je kind geschikt is voor in de stad of naar het bos. Een buggy kun je gebruiken zodra je kind zelfstandig kan zitten.

Waar is dat ene product wat jij graag wil hebben op dit moment in de aanbieding? Wij zijn 100% onafhankelijk en laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn.

De experts aan het woord! De redactie van dit kanaal zijn experts, komen tot de kern en laten een reëel cijfer zien. Zodat jij je keuze altijd goed kan onderbouwen.

De inhoud van onze artikelen zijn informatief, helder en gebaseerd op betrouwbare experts. Welke producten zijn populair, best getest of staan in de top 10?

De belangrijkste merken overzichtelijk bij elkaar; met vanzelfsprekend de verschillende producten die ze je te bieden hebben. Zodat jij alleen maar hoeft te kiezen!

Waar kun je terecht als je baby & kind wilt aanschaffen? En waar vind je de beste service, garantie en prijs? Wij hebben een handig overzicht voor je.

De retail-wereld is voortdurend in beweging. Bij ons vind je alle populaire producten overzichtelijk bij elkaar. Zo hoef je nooit lang te speuren naar de beste keuze!

logo Joie

logo Koelstra

logo Chicco

logo Cybex

logo Joolz

logo Topmark

logo Nuna

logo Stokke

logo Easywalker

logo Maxi-Cosi

logo Bugaboo

logo Dubatti