Spotlight

De ideale kinderwagens & buggy's 2021. Bekijk de prijzen en trends.

Bekijk onze redactiekeuze van populaire buggy's en kinderwagens. Er zijn verschillende wagens te koop maar vooral de wielen zorgen ervoor of een kinderwagen of buggy voor meerdere terreinen geschikt is.

Lees verder

icon: Joolz Hub 2-in-1 Gorgeous Grey - te koop vanaf:  689,-

Joolz Hub 2-in-1 Gorgeous Grey

Joolz - Consumentenbond Beste uit de Test - Maak kennis met de Joolz Hub Gorgeous Grey. De naam Hub staat voor ‘Hello Urban Beauty’. De Joolz Hub Gorgeous Grey is dan ook de...

Meerdere verkopers: vanaf € 689,-

icon: Joolz Hub Stunning Silver - te koop vanaf:  599,-

Joolz Hub Stunning Silver

Joolz - Consumentenbond Beste uit de Test - De Joolz Hub Kinderwagen is ideaal voor in de stad. De kinderwagen is compact vormgegeven maar ook comfortabel voor jou en je kindje. De...

Meerdere verkopers: vanaf € 599,-

icon: Chicco Liteway3 Complete Jet Black - te koop vanaf:  87,43

Chicco Liteway3 Complete Jet Black

Chicco - De Chicco Liteway 3 is de luxe uitvoering met luxe kap in vergelijking met de Chicco Liteway 2. Het is een hippe, comfortabele buggy die heel makkelijk te gebruiken is. Dankzij de...

Bol.com: € 87,43

icon: Maxi-Cosi Lara Essential Black - te koop vanaf:  175,20

Maxi-Cosi Lara Essential Black

Maxi-Cosi - Ga eropuit met de Maxi-Cosi Lara en ontdek de wereld samen met je kindje. De Lara is compact en ultra-licht van gewicht, ideaal voor urban-families en reizigers. Deze buggy is...

Meerdere verkopers: vanaf € 175,20

icon: Stokke Xplory V6 Compleet Black - te koop vanaf:  949,-

Stokke Xplory V6 Compleet Black

Stokke - Consumentenbond Beste uit de Test - Heerlijk er op uit met de Stokke Xplory V6. Er is geen kinderwagen die de Xplory V6 kan evenaren op het gebied van innovatie en de vlotte rit....

Meerdere verkopers: vanaf € 949,-

De ideale kinderwagens & buggy's 2021. Bekijk de prijzen en trends.

Bekijk onze redactiekeuze van populaire buggy's en kinderwagens. Er zijn verschillende wagens te koop maar vooral de wielen zorgen ervoor of een kinderwagen of buggy voor meerdere terreinen geschikt is. Een kinderwagen in combinatie met een reiswieg kun je gebruiken vanaf de geboorte tot ongeveer de leeftijd van drie jaar.

Lees verder

Waar is dat ene product wat jij graag wil hebben op dit moment in de aanbieding? Wij zijn 100% onafhankelijk en laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn.

De experts aan het woord! De redactie van dit kanaal zijn experts en zijn ook altijd op zoek naar externe betrouwbare tests. Zodat jij je keuze goed onderbouwd kunt maken.

De inhoud van onze artikelen zijn informatief, helder en gebaseerd op betrouwbare experts. Welke producten zijn populair, best getest of staan in de top 10?

De belangrijkste merken overzichtelijk bij elkaar; met vanzelfsprekend de verschillende producten die ze je te bieden hebben. Zodat jij alleen maar hoeft te kiezen!

Waar kun je terecht als je baby & kind wilt aanschaffen? En waar vind je de beste service, garantie en prijs? Wij hebben een handig overzicht voor je.

De retail-wereld is voortdurend in beweging. Bij ons vind je alle populaire producten overzichtelijk bij elkaar. Zo hoef je nooit lang te speuren naar de beste keuze!

icon: Joie

icon: Koelstra

icon: Quinny

icon: Cybex

icon: Joolz

icon: Topmark

icon: Nuna

icon: Stokke

icon: Easywalker

icon: Mutsy

icon: Maxi-Cosi

icon: Bugaboo