728x90: Bol Ad
Stoomgenerator Review

Review Philips PerfectCare PSG6066/20 Stoomgenerator 6000 Series

Door - - Prijs-update: 03 december 2023 -

Ken je dat? Je staat voor een berg wasgoed en je hebt een apparaat nodig dat je niet alleen helpt om snel door die stapel heen te gaan, maar ook zorgt voor een perfect strijkresultaat. Maak kennis met de Philips PerfectCare 6000 Series PSG6066/20. Deze stoomgenerator is niet zomaar een strijkijzer. Met een indrukwekkende stoomdruk van 6,5 bar en een continue stoomproductie van 130 gram per minuut, vlieg je moeiteloos door je strijkgoed. En heb je een hardnekkige kreukel? De stoomstoot van 150 gram per minuut heeft het zo opgelost of bekijk ook ons artikel wat gaat over review Philips PSG7040/10 PerfectCare Stoomgenerator 7000-serie en meer over dit onderwerp review Philips GC7933/30 Perfect Care Compact Plus Stoomgenerator.

Maar dat is nog niet alles. Deze stoomgenerator past automatisch de temperatuur en stoomhoeveelheid aan, afhankelijk van het type textiel dat je strijkt. Dus of je nu een zijden blouse of een katoenen overhemd hebt, je hoeft je geen zorgen te maken over de juiste instellingen. En met het ruime waterreservoir van 1,8 liter kun je lang doorgaan zonder bij te vullen. Maar als het nodig is, kun je het reservoir zelfs tijdens het strijken bijvullen.

Veiligheid is ook geen probleem. De stoomgenerator schakelt zichzelf automatisch uit als je hem even niet gebruikt. En dankzij de draagvergrendeling verplaats je het apparaat veilig en gemakkelijk. Onze experts geven inzicht in ons top 10 stoomgenerator artikel waarin we de beste stoomgenerator extra hebben uitgelicht.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Philips:
Review Philips PSG6066/20 PerfectCare 6000 Series
Deze stoomgenerator is gemakkelijk in het gebruik en voorzien van een groot reservoir waarmee strijken een stukje makkelijker wordt. Alleen na gebruik wil ik nog wel eens het reservoir leeg maken, maar dit is niet makkelijk en ook de snoer gemakkelijk opbergen is lastig. Maar dit weegt niet op tegen het gebruik van deze generator en het gemak van het gebruik.
Score: 9.2
Coolblue:
Review Philips PSG6066/20 PerfectCare 6000 Series
Dit stoomstrijkijzer maakt huishoudelijke klusjes een stuk eenvoudiger. Met een ruim waterreservoir kun je veel kleding strijken, en dat gaat heel snel. Automatische temperatuurselectie en een krachtige stoomstoot zorgen ervoor dat slechts twee slagen van het strijkijzer op het materiaal zijn om het vlekkeloos glad te maken.
Score: 8.6
BCC:
Review Philips PSG6066/20 PerfectCare 6000 Series
Deze stoomstrijkijzer is een aanwinst voor het strijken van de kleding. Het grote waterreservoir zorgt er voor dat je lang door kan en niet zo vaak je strijkijzer bij hoeft te vullen. Voorheen moesten we vaak bijvullen, maar met deze is dat niet nodig. Wel is het lastig om redetwister eruit te krijgen.
Score: 9.2
Consumentenbond:
Review Philips PSG6066/20 PerfectCare 6000 Series
Voordelen: Produceert enorm veel stoom, Strijkt lichte stoffen goed glad, Schoonmaken en ontkalken gaat prima, Heeft een verwijderbare watertank. Nadelen: Heeft moeite met spijkerstof, Handleiding niet echt duidelijk, Met gevulde tank weegt het totale product meer dan 5 kg
Score: 6.9


Conclusie

Na een grondige analyse van de Philips PSG6066/20 en rekening houdend met de voor- en nadelen, is het duidelijk dat dit stoomstrijkijzer een ware aanwinst is in de strijkwereld. Met zijn indrukwekkende gewicht en snoerlengte biedt het je de vrijheid en flexibiliteit die je nodig hebt tijdens het strijken. Bovendien maakt de mogelijkheid tot verticaal strijken het gemakkelijker om snel een kledingstuk op te frissen zonder het van de hanger te halen. Het ruime waterreservoir is een absolute winnaar; je kunt langer strijken zonder constant bij te vullen, een klusje dat voorheen vaak onderbroken moest worden. Het design, met zijn luxueuze kleurencombinatie van blauw en oranje-roze, straalt klasse uit en maakt het een stijlvolle aanvulling op elke wasruimte.

Echter, zoals bij elk product, zijn er enkele aandachtspunten. De omvang kan voor sommigen een probleem zijn, vooral als de ruimte beperkt is. Het stoomkoord kan soms wat stug aanvoelen en in de weg zitten, en het lijkt erop dat het apparaat minder stoom produceert bij verticaal strijken. Bovendien zou de handleiding duidelijker kunnen, zodat je het apparaat optimaal kunt benutten. Samenvattend, de Philips PSG6066/20 is een krachtige stoomgenerator die het dagelijkse strijken transformeert van een vervelende klus naar een moeiteloze activiteit. Hoewel er enkele kleine verbeterpunten zijn, wegen de voordelen zwaarder dan de nadelen, waardoor het een waardevolle investering is voor elk huishouden.

8.5
 • Gewicht • Lengte snoer • Verticaal strijken • Gebruiksgemak
 • Omvang • Stug stoomkoort • Minder stoom bij verticaal strijken • Handleiding niet duidelijk
 • Philips PSG6066/20 PerfectCare 6000 Series

  Philips PSG6066/20 PerfectCare 6000 Series is onder andere te koop bij

  Logo Bol.com

  € 221,-

  Uiterlijk 6 december in huis

  Laagste prijs gevonden zaterdag 2 dec 23:17 uur

  Logo Art & Craft

  € 221,-

  Op voorraad

  Laagste prijs gevonden vandaag 00:45 uur

  Logo Coolblue

  € 243,-

  Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

  Laagste prijs gevonden vandaag 00:45 uur

  Specificaties

  Kenmerken

  Inhoud waterreservoir (liter)1,8
  Continue stoomproductie (gram per minuut)130
  Stoomproductie stoomstoot (gram per minuut)500
  Opwarmtijd (minuten)120

  Gebruik

  Afneembaar waterreservoir
  Philips PSG6066/20 PerfectCare 6000 Series

  icon: Philips PSG6066/20 PerfectCare 6000 Series

  Laagste prijs gevonden
  vandaag 00:45 uur: vanaf € 221.00

  Populaire video voor artikel: Review Philips PerfectCare PSG6066/20 Stoomgenerator 6000 Series
  Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen