Wie we zijn

Ontwerpers, programmeurs, gamers, nerds, schrijvers en marketeers. Wij zijn gepassioneerd met een missie om populaire producten, shops en consumenten samen te brengen. Onafhankelijk en integer zijn voor ons belangrijke kernpunten om dit te bereiken. Diversiteit zorgt volgens ons voor een beter product, betere beslissingen en een betere werkomgeving. Iedereen bij ons zet zich in om ervoor te zorgen dat Populair Product de wereld waarin we steeds sneller willen shoppen een stuk leuker maakt.

We hebben deze site gecreëerd om populaire producten en consumenten samen te brengen

Welk product is best getest, super populair of net uitgekomen en gelijk al een hit? En waar is dat ene product wat jij nu graag wil hebben, op dit moment in de aanbieding? Wij houden de verkoopkanalen dagelijks voor je in de gaten en laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn. Je vindt bij ons niet alleen de producten, maar ook top 10 en best getest artikelen. De inhoud daarvan is informatief, helder en gebaseerd op betrouwbare experts. Wij zijn 100% onafhankelijk en naast onze eigen experts volgen wij uiteraard ook de Consumentenbond en andere specialisten. Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze voor de beste prijs! Vergeet het gedoe met de vele kortingscode sites en vergelijk bij ons de prijzen en producten. Je zal zien wat een verschil dat maakt in jouw voordeel. Telkens weer.

Content & Marketing

PopulairProduct.nl

Adres
Het Paard 4
1567 ME Assendelft

Postadres
Het Paard 4
1567 ME Assendelft

Email
Klik om het e-mailadres te tonen

Jij bent een shop of merk?

Jij bent een merk of verkoopt producten die bij ons op de site staan? We denken graag met je mee hoe we jou het beste kunnen verpakken en delen met de wereld. Neem vandaag nog contact met ons op.

Top Product

Neem contact met ons op als je ons Top Product redactie predicaat (beeldmerk) wil gebruiken bij je product of merk.