Expert korting festival banner

Tefal FV1845 Maestro 2

De beste deal van vandaag

Expert

32,60

27,96

Leverbaar

Tefal FV1845 Maestro 2 kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, de Tefal FV1845 Maestro 2 is een eenvoudige stoomstrijkijzer die je gebruikt voor de dagelijkse

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 15:00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: dinsdag 27 september 2022

Tefal FV1845 Maestro 2 aanbiedingen

Begrijpt 't
Leverbaar
Eigentijds witgoed webwarenhuis
Beschikbaar

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 27,96?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 27,96

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Expert korting festival banner 5

Specificaties Tefal FV1845 Maestro 2

Algemeen

EAN code 3121040068076
Merk Tefal
Fabrikantcode (sku) FV1845
Release datum Juli 2018
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 17
Hoogte (centimeter) 12,2
Diepte (centimeter) 29
Gewicht (kilogram) 1,18
Materiaal Kunststof
Kleur Blauw, Wit
Lengte stroomkabel (meter) 1,95
Vermogen (watt) 2300

Kenmerken

Type strijkijzer Stoomstrijkijzer
Strijkbehoefte Wekelijks, kleine was, Dagelijks, kleine was
Inhoud waterreservoir ( liter ) 0,27
Regelbare stoomhoeveelheid
Continue stoomproductie (gram per minuut) 35
Stoomproductie stoomstoot (gram per minuut) 115
Antikalksysteem Handmatig
Gewicht strijkijzer (kilogram ) 1,18
Opwarmtijd (minuten) 2

Gebruik

Hervulbaar tijdens gebruik
Stoomtip
Temperatuur- en stoomkeuze Handmatig
Verticaal stomen
Tefal FV1845 Maestro 2 kopen?
Actuele prijs: € 27,96
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Tefal FV1845 Maestro 2 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Tefal voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Tefal FV1845 Maestro 2 heeft de volgende EAN code 3121040068076. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen stoomstrijkijzers en wordt maar éen keer uitgegeven.

De Tefal FV1845 Maestro 2 is van het merk Tefal en is een populair merk binnen de productgroep stoomstrijkijzers. Het loont om de Tefal stoomstrijkijzers bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Tefal FV1845 Maestro 2  - Afbeelding 1Tefal FV1845 Maestro 2  - Afbeelding 2Tefal FV1845 Maestro 2  - Afbeelding 3Tefal FV1845 Maestro 2  - Afbeelding 4
Een stoomstrijkijzers fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke stoomstrijkijzer-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Tefal FV1845 Maestro 2 van Tefal is fv1845. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

Tefal FV1845 Maestro 2 is sinds juli 2018 op de markt. In juli 2018 is Tefal FV1845 Maestro 2 van Tefal geïntroduceerd op de markt. Een ouder stoomstrijkijzers wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige stoomstrijkijzers producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in juli 2018 zegt dus niet zoveel over producten, zoals stoomstrijkijzers.

De Tefal FV1845 Maestro 2 heeft een Top Product predicaat ontvangen

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Tefal FV1845 Maestro 2 het predicaat "Top Product" gegeven.

Het is goed om het gewicht van stoomstrijkijzers te weten. De Tefal FV1845 Maestro 2 van Tefal heeft een gewicht van 1,18. Het gewicht van 1,18 ligt dicht bij het gemiddelde stoomstrijkijzer gewicht.

Tefal FV1845 Maestro 2  - Afbeelding 5Tefal FV1845 Maestro 2  - Afbeelding 6Tefal FV1845 Maestro 2  - Afbeelding 7
Om stoomstrijkijzers te gebruiken heb je uiteraard stroom nodig maar een lekkere lange kabel is wel zo prettig. De kabellengte van de stoomkabel van de Tefal FV1845 Maestro 2 is 1,95 meter. Bekijk hoe ver het apparaat van het stopcontact geplaatst gaat worden. Als dit verder is dan 1,95 meter, dan is het handig als je een verlengsnoer bij de hand hebt.

Het stroomverbruik van Tefal FV1845 Maestro 2 is 2300 watt. Het vermogen van stoomstrijkijzers wordt uitgedrukt in watt (W). Watt is de meeteenheid van het energetisch vermogen. Op de meeste elektrische huishoudelijke apparaten, zoals stoomstrijkijzers, staat aangegeven hoeveel vermogen het apparaat nodig heeft. stoomstrijkijzers die 1000 watt (ofwel 1 kilowatt, 1 kW) vermogen hebben, gebruiken elke seconde 1000 joule. Het stroomverbruik van je huishoudelijke apparaten bepaalt een aanzienlijk deel je stroomrekening.

Welke type Tefal strijkijzer voor jou geschikt is, hangt voornamelijk af van je strijkbehoefte. Heb je een groot gezin en strijk je regelmatig grote hoeveelheden wasgoed of strijk je alleen af en toe een blouse? De Tefal FV1845 Maestro 2 is geschikt voor stoomstrijkijzer.

Welke type Tefal strijkijzer voor jou geschikt is, hangt voornamelijk af van je strijkbehoefte. Heb je een groot gezin en strijk je regelmatig grote hoeveelheden wasgoed of strijk je alleen af en toe een blouse? De Tefal FV1845 Maestro 2 is geschikt voor wekelijks, kleine was, dagelijks, kleine was.

Wanneer je regelmatig veel wasgoed moet strijken, is de grootte van het waterreservoir erg belangrijk. Met een groot waterreservoir strijk je meer wasgoed voordat het weer tijd is om bij te vullen. De Tefal FV1845 Maestro 2 heeft een waterreservoir met een inhoud van 0,27 liter. De maximale inhoud van dit waterreservoir verschilt per strijkijzer en loopt uiteen van 0,2 tot ongeveer 0,8 liter.

De continue stoomproductie is het stoom wat continue geproduceerd wordt, al dan niet bij het inhouden van een bepaalde knop. Een gemiddeld Tefal stoomstrijkijzer heeft een stoomproductie tussen de 35 en 50 g/m, terwijl een stoomgenerator een stoomproductie heeft die vaker hoger ligt dan 120 g/m. De Tefal FV1845 Maestro 2 heeft een continue stoomproductie van 35 gram per minuut. Het voordeel van een hoge stoomproductie is dat je vaak maar 1 keer over de stof heen hoeft voordat de kreukel verdwijnt.

Stoomstoot voor hardnekkige kreukels

De stoomstoot op het Tefal stoomstrijkijzer gebruik je wanneer je een stoot extra krachtige stoom nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan de boorden van overhemden of bepaalde gedeeltes van een spijkerbroek. Een stoomstoot is dus niet hetzelfde als continue stoom en gebruik je alleen indien nodig. Sommige Tefal strijkijzers hebben een stoomstoot van 400 g/m of hoger. De Tefal FV1845 Maestro 2 heeft een stoomstoot van 115 gram per minuut. Vanaf 150 g/m strijk je eenvoudig alle kreukels glad, zelfs hardnekkige kreukels.

De opwarmtijd geeft aan hoe lang het duurt voordat het strijkijzer warm is en je ermee kunt strijken. Hoe sneller deze op temperatuur is, hoe eerder je begint met strijken. De opwarmtijd van de Tefal FV1845 Maestro 2 is 2 minuten.

Om het strijken van overhemden gemakkelijker te maken heeft deze Tefal stoomstrijkijzer een stoomtip. Dit betekent dat de stoom zelfs uit de uiterste punt van de FV1845 Maestro 2 komt. Hierdoor zijn bijvoorbeeld de plekken tussen de knopen van een overhemd veel beter glad te strijken.

Verticaal stomen

Om verticaal te stomen met de Tefal FV1845 Maestro 2 houd je hem op enkele centimeters van de stof en spuit de stoom in de richting van het kledingstuk. Om te ontkreuken met het Tefal strijkijzer maak je verticale bewegingen, van boven naar beneden. Ideaal wanneer je gordijnen wilt opfrissen en glad strijken of voor het opfrissen van delicate kledingstukken. Enkele seconden verticaal stomen met het Tefal strijkijzer zijn voldoende voor een mooi resultaat.

De Tefal FV1845 Maestro 2 is een eenvoudige stoomstrijkijzer die je gebruikt voor de dagelijkse strijkklussen. Met de stoomproductie van 35 gram per minuut strijk je de meeste kreukels glad. Kom je een kreukel tegen die er niet meteen uit gaat? Gebruik dan de stoomstoot. Deze zorgt namelijk voor een tijdelijke stroomproductie van 115 gram per minuut. De stoom komt tot in de punt van de strijkzool. Dit maakt het strijken van overhemden een stuk gemakkelijker. Daarnaast gebruik je dit strijkijzer ook verticaal om zo de gordijnen te stomen of een colbertje op te frissen. Ontkalk het strijkijzer regelmatig met de hand om ervoor te zorgen dat het strijkijzer zo lang mogelijk meegaat.

TEFAL FV1845 MAESTRO 2

  • Type strijkijzer: Stoomstrijkijzer
  • Inhoud waterreservoir: 0,27 liter

Kom je er niet uit bij het kopen van de Tefal FV1845 Maestro 2 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze stoomstrijkijzer producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je stoomstrijkijzers of staat jouw stoomstrijkijzer keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze stoomstrijkijzer keuzehulp.

Populaire video voor artikel: Tefal FV1845 Maestro 2

Expert korting festival banner 5

Prijzen vergelijken Tefal FV1845 Maestro 2 . Beste deal van vandaag!

Expert korting festival banner 2

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen