728x90: Bol Ad

Philips Azur GC4556/20


GEEN PRIJZEN BESCHIKBAAR

Op dit moment zijn er geen actuele prijzen bekend voor dit product.

Laatste prijs gevonden:

Ook beschikbaar als

Specificaties Philips Azur GC4556/20

Algemeen

EAN code 8710103886297
Merk Philips
Fabrikantcode (sku) GC4556/20
Release datum 2018
Best Getest Consumentenbond Beste uit de Test

Kenmerken

Type strijkijzer Stoomstrijkijzer
Strijkbehoefte Wekelijks, kleine was, Dagelijks, kleine was
Inhoud waterreservoir ( liter ) 0,3
Regelbare stoomhoeveelheid
Continue stoomproductie (gram per minuut) 50
Stoomproductie stoomstoot (gram per minuut) 220
Antikalksysteem Kalkverzamelaar
Gewicht strijkijzer (kilogram ) 1,57
Opwarmtijd (minuten) 2

Gebruik

Hervulbaar tijdens gebruik
Stoomtip
Temperatuur- en stoomkeuze Handmatig
Verticaal stomen
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Consumentenbond Beste uit de Test - De Philips Azur GC4556/20 is een krachtig strijkijzer waarmee je de meeste kreukels in een handomdraai glad strijkt. De continue stoomproductie van 50 gram per minuut is sterk genoeg voor de meeste kreukels. Verdwijnt een kreukel na meerdere keren strijken toch niet? Gebruik dan de krachtige stoomstoot van 220 gram per minuut. Het waterreservoir vul je eenvoudig bij tijdens gebruik. Handig, wanneer je regelmatig grote hoeveelheden wasgoed strijkt. Zet je favoriete serie aan en je strijkt zo die berg kleding weg. Mocht je het strijkijzer eens vergeten uit te zetten, dan is er nog geen reden tot paniek. Hij schakelt namelijk automatisch uit als je `m even niet gebruikt.

PHILIPS AZUR GC4556/20

  • Best Getest: Consumentenbond Beste uit de Test
  • Type strijkijzer: Stoomstrijkijzer
  • Inhoud waterreservoir: 0,3 liter

Kom je er niet uit bij het kopen van de Philips Azur GC4556/20 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze stoomstrijkijzer producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Philips Azur GC4556/20 - Afbeelding 1Philips Azur GC4556/20 - Afbeelding 2Philips Azur GC4556/20 - Afbeelding 3Philips Azur GC4556/20 - Afbeelding 4
Mis je stoomstrijkijzers of staat jouw stoomstrijkijzer keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze stoomstrijkijzer keuzehulp.

Wil je graag de Philips Azur GC4556/20 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Philips voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Philips Azur GC4556/20 heeft de volgende EAN code 8710103886297. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen stoomstrijkijzers en wordt maar ťen keer uitgegeven.

Philips Azur GC4556/20 Best Getest

Dit product heeft het predicaat consumentenbond beste uit de test ontvangen van dit gerenommeerde testinstituut. Er zijn veel stoomstrijkijzers en het vinden van het juiste product kan best een uitdaging zijn, maar het feit dat de Philips Azur GC4556/20 dit predicaat heeft ontvangen is wat ons betreft een grote pre.

Welke type Philips strijkijzer voor jou geschikt is, hangt voornamelijk af van je strijkbehoefte. Heb je een groot gezin en strijk je regelmatig grote hoeveelheden wasgoed of strijk je alleen af en toe een blouse? De Philips Azur GC4556/20 is geschikt voor stoomstrijkijzer.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen