728x90: Bol Ad

Braun SI3031PU TexStyle 3


GEEN PRIJZEN BESCHIKBAAR

Op dit moment zijn er geen actuele prijzen bekend voor dit product.

Laatste prijs gevonden:

Ook beschikbaar als

Specificaties Braun SI3031PU TexStyle 3

Algemeen

EAN code 8021098270658
Merk Braun
Fabrikantcode (sku) SI3031PU
Release datum 2019
Best Getest Consumentenbond Beste uit de Test & Beste Koop

Kenmerken

Type strijkijzer Stoomstrijkijzer
Strijkbehoefte Wekelijks, kleine was, Dagelijks, kleine was
Inhoud waterreservoir ( liter ) 0,27
Regelbare stoomhoeveelheid
Continue stoomproductie (gram per minuut) 45
Stoomproductie stoomstoot (gram per minuut) 140
Antikalksysteem Reinigingsprogramma
Gewicht strijkijzer (kilogram ) 1,3
Opwarmtijd (minuten) 35

Gebruik

Hervulbaar tijdens gebruik
Stoomtip
Temperatuur- en stoomkeuze Handmatig
Verticaal stomen
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Consumentenbond Beste Koop en Beste uit de Test - De Braun TexStyle 3 SI3030PU is een krachtige basisstrijkijzer voor alle strijkklussen. Met een continue stoomproductie van 45 gram per minuut verdwijnen de meeste kreukels uit de kleding. Kom je een kreukel tegen die niet eenvoudig verdwijnt? Gebruik dan de stoomstoot van 140 gram per minuut. In minder dan een minuut is dit strijkijzer warm en klaar voor gebruik. Handig, strijk je nog even snel dat shirtje wat je vanavond wilt dragen. Wanneer je regelmatig overhemden strijkt, is dit strijkijzer ook geschikt. Stoom komt namelijk tot in de punt van het strijkijzer, wat een voordeel is wanneer je boorden en ruimtes rondom knopen moet strijken.

BRAUN SI3031PU TEXSTYLE 3

  • Best Getest: Consumentenbond Beste uit de Test & Beste Koop
  • Type strijkijzer: Stoomstrijkijzer
  • Inhoud waterreservoir: 0,27 liter

Kom je er niet uit bij het kopen van de Braun SI3031PU TexStyle 3 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze stoomstrijkijzer producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Braun SI3031PU TexStyle 3  - Afbeelding 1Braun SI3031PU TexStyle 3  - Afbeelding 2Braun SI3031PU TexStyle 3  - Afbeelding 3Braun SI3031PU TexStyle 3  - Afbeelding 4
Mis je stoomstrijkijzers of staat jouw stoomstrijkijzer keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze stoomstrijkijzer keuzehulp.

Wil je graag de Braun SI3031PU TexStyle 3 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Braun voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Braun SI3031PU TexStyle 3 heeft de volgende EAN code 8021098270658. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen stoomstrijkijzers en wordt maar ťen keer uitgegeven.

Braun SI3031PU TexStyle 3 Best Getest

Dit product heeft het predicaat consumentenbond beste uit de test & beste koop ontvangen van dit gerenommeerde testinstituut. Er zijn veel stoomstrijkijzers en het vinden van het juiste product kan best een uitdaging zijn, maar het feit dat de Braun SI3031PU TexStyle 3 dit predicaat heeft ontvangen is wat ons betreft een grote pre.

Welke type Braun strijkijzer voor jou geschikt is, hangt voornamelijk af van je strijkbehoefte. Heb je een groot gezin en strijk je regelmatig grote hoeveelheden wasgoed of strijk je alleen af en toe een blouse? De Braun SI3031PU TexStyle 3 is geschikt voor stoomstrijkijzer.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen