728x90: Wehkamp Ad

Dyson V15 Detect

De beste deal van vandaag

Bol.com

699,-

616,87

Op voorraad. Voor 19:00 uur besteld, morgen in huis

Dyson V15 Detect kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, de Dyson V15 Detect is de krachtigste, intelligente draadloze stofzuiger. Een piëzosensor meet en telt

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf:

Dyson V15 Detect aanbiedingen

De witgoed winkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: vandaag 13:35 uur
Voor schone lucht en ondergronden
Dyson Shop aanbieding: vandaag 13:42 uur
Dat is zeker
BCC aanbieding: vandaag 13:42 uur
Ook voor wassen en drogen
Media Markt aanbieding: vandaag 13:34 uur

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 616,87?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 616,87

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Dyson V15 Detect

Algemeen

EAN code 5025155080276
Merk Dyson
Fabrikantcode (sku) 443099-01
Release datum 2022

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 25
Hoogte (centimeter) 126
Diepte (centimeter) 26,6
Gewicht (kilogram) 2,61
Materiaal Kunststof, Metaal
Kleur Meerkleurig
Display

Gebruiksmogelijkheden

Geschikt voor vloertype Harde vloeren, Hoogpolig tapijt, Laagpolig tapijt
Mondstuk met LED-verlichting
Geintegreerde kruimeldief
Turbo Power Functie

Algemene eigenschappen

Type stofopvang Zonder zak
Maximaal geluidsniveau ( Decibel (dB) ) 89
Regelbare zuigkracht
Motorfilter
Uitblaasfilter
Type uitblaasfilter Anti allergie filter
Stofbak hygiŽnisch te legen

Accessoires

Combiborstel
Parketborstel
Turboborstel
Mini turboborstel
Kierenzuigmond
Meubelzuigmond
Zachte afstofborstel

Stroomvoorziening

Indicator van batterij-niveau
Maximale accu/batterijduur ( minuten ) 60
Maximale accu/batterijduur op hoogste stand (uur) (minuten) 12
Wandoplader
Indicator van batterij-niveau
Dyson V15 Detect kopen
Actuele prijs: € 616,87
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Dyson V15 Detect kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Dyson voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Dyson V15 Detect heeft de volgende EAN code 5025155080276. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen steel stofzuiger en wordt maar ťen keer uitgegeven.

De Dyson V15 Detect is van het merk Dyson en is een populair merk binnen de productgroep steel stofzuiger. Het loont om de Dyson steel stofzuiger bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Dyson V15 Detect - Afbeelding 1Dyson V15 Detect - Afbeelding 2Dyson V15 Detect - Afbeelding 3Dyson V15 Detect - Afbeelding 4
Een steel stofzuiger fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke steel stofzuiger-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Dyson V15 Detect van Dyson is 443099-01. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

Dyson V15 Detect is sinds 2022 op de markt. In 2022 is Dyson V15 Detect van Dyson geÔntroduceerd op de markt. Een ouder steel stofzuiger wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige steel stofzuiger producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2022 zegt dus niet zoveel over producten, zoals steel stofzuiger.

Het is goed om het gewicht van steel stofzuiger te weten. De Dyson V15 Detect van Dyson heeft een gewicht van 2,61. Het gewicht van 2,61 ligt dicht bij het gemiddelde steel stofzuiger gewicht.

Bij steel stofzuiger is een display handig, zodat je weet waar je aan toe bent. De Dyson V15 Detect is uitgevoerd met een handig display. Een display is een elektronisch scherm waarop informatie getoond kan worden.

Dyson V15 Detect - Afbeelding 5Dyson V15 Detect - Afbeelding 6Dyson V15 Detect - Afbeelding 7
De Dyson V15 Detect is geschikt voor de volgende vloertypen: harde vloeren, hoogpolig tapijt, laagpolig tapijt. Je moet er rekening mee houden dat niet iedere steelstofzuiger geschikt is voor alle vloertypen. Controleer of deze Dyson stofzuiger geschikt is voor jouw vloer.

De Dyson stofzuiger is uitgevoerd met een geÔntegreerde kruimelzuiger. Een kruimelzuiger of kruimeldief is een kleine stofzuiger die je makkelijk in de hand kunt houden. Ideaal om broodkruimels of ander klein vuil op te zuigen. Deze Dyson stofzuiger wordt zo nog veelzijdiger en een echte toevoeging in elk huishouden.

Turbo Power Functie

De Dyson V15 Detect heeft een turbofunctie, waarmee je de zuigkracht kunt verhogen. De turbofunctie op deze Dyson stofzuiger is handig wanneer je bijvoorbeeld tapijten in huis hebt of wanneer er huisdieren rondlopen. Het verhogen van de zuigkracht vraagt wel meer van de accu, dus gebruik deze alleen wanneer je hem nodig hebt zodat je langer door kunt stofzuigen.

Stofzuigers zijn te verdelen in twee groepen: met of zonder stofzak. De Dyson V15 Detect is een steel stofzuiger uit de categorie: zonder zak. De grootste voordelen van een zakloze stofzuiger zijn: energiezuiger, zuigkracht blijft behouden en je hoeft geen stofzakken te kopen. De grootste voordelen van een stofzuiger met zak zijn: grotere capaciteit, minder geluid en schoner. Deze Dyson stofzuiger is zonder zak.

Dyson V15 Detect - Afbeelding 8Dyson V15 Detect - Afbeelding 9Dyson V15 Detect - Afbeelding 10Dyson V15 Detect - Afbeelding 11
Het maximale geluidsniveau bij het zuigen van de Dyson V15 Detect is gemeten tot maximaal 89 decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de Dyson steel stofzuiger is. Traditionele stofzuigers zijn over het algemeen stiller dan steelstofzuigers.

Bij deze Dyson stofzuiger kun je de zuigkracht handmatig aanpassen. Voor harde oppervlakken heb je minder zuigkracht nodig dan voor bijvoorbeeld vloerbedekking. Minder zuigkracht scheelt energie en op die manier gaat je accu langer mee.

Een uitblaasfilter voorkomt dat allerkleinste stofdeeltjes en allergenen van de Dyson stofzuiger weer terug in de ruimte worden geblazen. Er zijn verschillende soorten uitblaasfilters en de Dyson V15 Detect heeft een anti allergie filter uitblaasfilter. Ben je allergisch voor stof, pollen, huisstofmijt of allergenen? Dan is een HEPA filter erg fijn.

Bij de Dyson V15 Detect wordt een kierenzuigmond meegeleverd. Hiermee kom je heel makkelijk op moeilijk bereikbare plekken in je huis. Denk aan de ruimte tussen de kast en de muur en bijvoorbeeld tussen de kussens op de bank. Dit zijn plekken waar je met een gewone zuigmond niet bij kunt, omdat deze veel te breed is. Bij bijna iedere nieuwe Dyson stofzuiger krijg je een kierenzuigmond meegeleverd.

Maximale accu/batterijduur

De Dyson stofzuiger heeft een maximale accuduur van 60 minuten, met een volle accu in de laagste stand. Met een hogere stand zal de accu uiteraard sneller leeg zijn. De maximale accuduur van 60 minuten is in de gunstigste situatie voor deze Dyson steelstofzuiger.

De Dyson V15 Detect kan maximaal 12 minuten functioneren op maximaal vermogen. De hoogste zuigstand bij een Dyson steelstofzuiger vraagt veel van de accu. Uiteraard kun je minder lang schoonmaken op de hoogste stand dan op de laagste stand. Houd hier dus rekening mee wanneer je deze inschakelt op de Dyson stofzuiger of gebruik deze stand alleen wanneer je vloerkleden of tapijten stofzuigt.

De Dyson V15 Detect is de krachtigste, intelligente draadloze stofzuiger. Een piëzosensor meet en telt stofdeeltjes doorlopend, en verhoogt zo nodig de zuigkracht automatisch. Op het lcd scherm zie je niet alleen de resterende accuduur, maar ook hoe grondig jouw vloer is gereinigd en hoeveel van ieder soort (stof)deeltje is opgezogen. Op die manier weet je precies of je te maken hebt met allergenen, pollen, huisstofmijt of normale stofdeeltjes. De hoge zuigkracht verwijdert stof en haar van verschillende ondergronden en past waar nodig automatisch de zuigkracht aan. De anti-klittechnologie verwijdert haar automatisch van de borstel. De V15 Detect heeft verschillende standen. Bijvoorbeel de Auto-modus, hierin controleert de Dyson DLS-technologie 360 keer per seconde de weerstand van de borstelstaven, en past zo het vermogen op tapijt en harde vloeren intelligent aan om het stof te vangen en de gebruiksduur te optimaliseren. Of de energiezuinige Eco-modus, met deze stand heb je een langere gebruiksduur en dat is ideaal voor grotere schoonmaakbeurten. De Boost-modus zorgt in tegenstelling de Eco-modus juist voor een korte, intensieve reiniging.

DYSON V15 DETECT

  • Geintegreerde kruimeldief: Ja
  • Type stofopvang: Zonder zak
  • Maximaal geluidsniveau: 89 Decibel (dB)
  • Motorfilter: Ja
  • Type uitblaasfilter: Anti allergie filter
  • Maximale accu/batterijduur: 60 minuten

Kom je er niet uit bij het kopen van de Dyson V15 Detect of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze steel stofzuiger producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je steel stofzuiger of staat jouw steel stofzuiger keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze steel stofzuiger keuzehulp.

Populaire video voor artikel: Dyson V15 Detect

De witgoed winkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: vandaag 13:35 uur
Voor schone lucht en ondergronden
Dyson Shop aanbieding: vandaag 13:42 uur
Dat is zeker
BCC aanbieding: vandaag 13:42 uur
Ook voor wassen en drogen
Media Markt aanbieding: vandaag 13:34 uur

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen