728x90: Wehkamp Ad

Rowenta X-Plorer Serie 60 RR7455

De beste deal van vandaag

Expert

358,99

332,-

Voor 17:45 besteld, volgende werkdag in huis

Rowenta X-Plorer Serie 60 RR7455 kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, met de Rowenta X-Plorer Serie 60 robotstofzuiger verwijder je dierenharen en houd je huis

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 50,-
Levertijd: Voor 15:00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf:

Rowenta X-Plorer Serie 60 RR7455 aanbiedingen

Begrijpt 't
Expert aanbieding: vandaag 13:41 uur
Dat is zeker
BCC aanbieding: vandaag 13:42 uur
Ook voor wassen en drogen
Media Markt aanbieding: vandaag 13:34 uur
Alles voor een glimlach
Coolblue aanbieding: vandaag 13:34 uur
Enjoy technology
Rowenta aanbieding: vandaag 13:40 uur

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 332,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 332,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Rowenta X-Plorer Serie 60 RR7455

Algemeen

EAN code 3221614006821
Merk Rowenta
Fabrikantcode (sku) RR7455
Release datum 2022
Type stroomvoorziening Accu / batterij

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 34
Hoogte (centimeter) 60
Diepte (centimeter) 34
Gewicht (kilogram) 3,45
Materiaal Kunststof
Kleur Zwart
Smartphone app

Schoonmaakresultaat

Wijze van stofopname Via zuigmond en onderhoudsvrije middenborstels
Geschikt voor laagpolig tapijt
Geschikt voor hoog polig tapijt
Geschikt voor donkere vloeren
Geschikt voor drempels
Maximale hoogte drempel (centimeter) 1,4
Tegen dierenharen
Dweilfunctie
Vuildetectie
Maximale zuigoppervlakte per acculading (vierkante meter) 100
Anti-vastloop functie
Gebruikscomfort Middenklasse
Schoonmaakkwaliteit Topklasse

Kenmerken

Volume opvang ( liter ) 0,4
Compatibel met smartphone / apps
Gebruik zonder wifi netwerk
Smart home platform Amazon Alexa, Google Assistant
Borstels
Aantal zijborstels 2
Instelbaar tijdschema Programmeerbaar tijdschema, Programmeerbaar tijdschema via app, Startuitstel
Maximaal geluidsniveau (dB) 65
Turbo Power Functie
Uitblaasfilter
Hepa-filter
Type HEPA-filter HEPA 12: 99.5% filtering
Ingebouwde camera
Livetracking
Loopt niet vast op kabels
Tegen allergieën

Navigatie

Schoonmaakroute Systematisch
Automatische update navigatiekaart
Gebiedsafbakening
Afgrondsensoren
Navigatiemethode Laser
Type gebiedsafbakening Magneetstrip
Touch sensoren
Afstandsensoren
Op afstand bestuurbaar Bestuurbaar op afstand met mobiel

Accessoires

Afstandsbediening meegeleverd
Extra zijborstel
Extra filter
Borstel reiniger
Accessoires meegeleverd
Aantal meegeleverde accessoires 3

Fysieke eigenschappen

Oplaadtijd accu ( uur ) 5 uren
Accu/batterij technologie Lithium-ion
Terugkeer naar laadstation Handmatig
Rowenta X-Plorer Serie 60 RR7455 kopen
Actuele prijs: € 332,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Rowenta X-Plorer Serie 60 RR7455 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Rowenta voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Rowenta X-Plorer Serie 60 RR7455 heeft de volgende EAN code 3221614006821. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen robot stofzuiger en wordt maar éen keer uitgegeven.

De Rowenta X-Plorer Serie 60 RR7455 is van het merk Rowenta en is een populair merk binnen de productgroep robot stofzuiger. Het loont om de Rowenta robot stofzuiger bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Rowenta X-Plorer Serie 60 RR7455 - Afbeelding 1Rowenta X-Plorer Serie 60 RR7455 - Afbeelding 2Rowenta X-Plorer Serie 60 RR7455 - Afbeelding 3Rowenta X-Plorer Serie 60 RR7455 - Afbeelding 4
Een robot stofzuiger fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke robot stofzuiger-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Rowenta X-Plorer Serie 60 RR7455 van Rowenta is rr7455. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

Rowenta X-Plorer Serie 60 RR7455 is sinds 2022 op de markt. In 2022 is Rowenta X-Plorer Serie 60 RR7455 van Rowenta geïntroduceerd op de markt. Een ouder robot stofzuiger wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige robot stofzuiger producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2022 zegt dus niet zoveel over producten, zoals robot stofzuiger.

Het is goed om het gewicht van robot stofzuiger te weten. De Rowenta X-Plorer Serie 60 RR7455 van Rowenta heeft een gewicht van 3,45. Het gewicht van 3,45 ligt dicht bij het gemiddelde robot stofzuiger gewicht.

Tegenwoordig zijn steeds meer apparaten op het internet aangesloten, en zo ook de Rowenta X-Plorer Serie 60 RR7455. Het is erg handig als je via een app op de hoogte wordt gehouden of je Rowenta klaar is, Met de Internet of Things (IoT) functie op de Rowenta X-Plorer Serie 60 RR7455 kun je goed de toekomst aan.

Rowenta X-Plorer Serie 60 RR7455 - Afbeelding 5Rowenta X-Plorer Serie 60 RR7455 - Afbeelding 6Rowenta X-Plorer Serie 60 RR7455 - Afbeelding 7
De plaatsing van de borstels is belangrijk. Iedere Rowenta robotstofzuiger beschikt natuurlijk over een zuigmond die stof, dierenhaar en kruimels opzuigt. Daarnaast zal een goede Rowenta stofzuiger meestal ook over borstels beschikken die het vuil opnemen. Een betere Rowenta robotstofzuiger beschikt over zijborstels, middenborstels of allebei. De zijborstels pakken stof en vuil mee wat tegen de plinten of in de hoeken zit. De middenborstel zit in de zuigmond en zorgt ervoor dat vuil beter van grove ondergronden komt. De Rowenta X-Plorer Serie 60 RR7455 neemt stof op via zuigmond en onderhoudsvrije middenborstels.

Huisdiervriendelijk

Heb jij huisdieren? Dan is deze Rowenta X-Plorer Serie 60 RR7455 een goede keuze. De robotstofzuiger ruimt deze haren zonder problemen op. Deze Rowenta stofzuiger beschikt over ronddraaiende middenborstels. Deze pakken de haren beter op van de grond dan een zuigmond zonder borstels. Daarnaast zorgen deze er ook voor dat de zuigmond niet verstopt raakt.

Deze Rowenta stofzuigrobot biedt een complete schoonmaakoplossing. Hij beschikt namelijk over een dweilfunctie. Sommige Rowenta stofzuigers hebben een droge microvezeldoek die de robot achter zich aan over de vloer haalt. In andere gevallen is deze doek dikker en kun je hem nat maken met sop. De meest uitgebreide dweilfunctie voor Rowenta robotstofzuigers bestaat uit een apart waterreservoir die de doek constant opnieuw vochtig maakt met schoon water en sop.

Rowenta robotstofzuigers met anti-vastloop systeem zijn ontzettend handig. Heb je kabels op de grond liggen, bijvoorbeeld van een lamp, een computer of van speakers, dan kan een robotstofzuiger daar op vastlopen. Met een anti-vastloop systeem kan de X-Plorer Serie 60 RR7455 zichzelf weer uit de kabel bevrijden. Het systeem herkent wanneer hij vast is gelopen en rijdt dan achteruit terug totdat hij niet meer vast zit.

Rowenta X-Plorer Serie 60 RR7455 - Afbeelding 8Rowenta X-Plorer Serie 60 RR7455 - Afbeelding 9Rowenta X-Plorer Serie 60 RR7455 - Afbeelding 10Rowenta X-Plorer Serie 60 RR7455 - Afbeelding 11
Het stofreservoir van Rowenta robotstofzuigers is over het algemeen klein. Hier is helaas niets aan te doen. Het is aan te raden om deze na elke stofzuigbeurt te legen. Heb je huisdieren, dan raden we een Rowenta robotstofzuiger aan met een stofreservoir van meer dan 0,5 liter. Deze Rowenta X-Plorer Serie 60 RR7455 heeft een stofopvang van 0,4 liter. Hoe groter het opvangreservoir, hoe minder vaak je deze hoeft te legen.

Smart

Houd jij van de laatste technologische snufjes? Met deze Rowenta stofzuiger stel je het schoonmaakgebied in via een applicatie op je smartphone of tablet. Zo kun je vanaf je device de gebiedsafbakening van je huis bepalen. Ook kun je met de applicatie het schoonmaakschema van jouw woning instellen. Tot slot kun je in de app meestal zien hoe lang een schoonmaakprogramma nog duurt, en hoe veel batterij de X-Plorer Serie 60 RR7455 nog heeft.

Als je de robotstofzuiger vaak gebruikt als je thuis bent, is het prettig dat hij stil is. Je kunt spreken van een stille stofzuiger als deze 60 dB of minder geluid maakt. Deze Rowenta robot produceert een geluid van 65 decibel. Hoe lager het aantal decibel hoe stiller de stofzuiger is.

De X-Plorer Serie 60 RR7455 beschikt over een turbofunctie. Bij robotstofzuigers houdt dat in dat de zuigkracht tijdelijk toeneemt. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer je tapijten in huis hebt of wanneer je huisdieren hebt. Er zijn zelfs Rowenta robotstofzuigers waarbij dit automatisch gebeurt wanneer ze een tapijt op rijden.

Rowenta X-Plorer Serie 60 RR7455 - Afbeelding 12Rowenta X-Plorer Serie 60 RR7455 - Afbeelding 13Rowenta X-Plorer Serie 60 RR7455 - Afbeelding 14Rowenta X-Plorer Serie 60 RR7455 - Afbeelding 15
De Rowenta X-Plorer Serie 60 RR7455 heeft een HEPA-filter (High Efficiency Particulate Air) die voorkomt dat fijnstof met de uitblaaslucht weer mee terug de kamer in komt. Als je last hebt van astma of een stofallergie dan is het aan te raden om een Rowenta robotstofzuiger met HEPA filter aan te schaffen. Hoe hoger het getal van het HEPA-filter, hoe beter de reiniging. De X-Plorer Serie 60 RR7455 beschikt over een hepa 12: 99.5% filtering.

Schoonmaakroute

Er zijn 2 manieren waarop een Rowenta robotstofzuiger schoonmaakt. Willekeurig: de robotstofzuiger rijdt niet via een vast patroon door de ruimte maar gaat willekeurig te werk. Een nadeel hiervan is dat de kans bestaat dat de stofzuiger delen overslaat of juist dubbel doet. Systematisch: wanneer de Rowenta robotstofzuiger systematisch te werk gaat, onthoudt hij precies waar hij gebleven is én slaat hij gegarandeerd geen plekje over. De schoonmaakroute van de Rowenta X-Plorer Serie 60 RR7455 is systematisch.

Met de Rowenta X-Plorer Serie 60 robotstofzuiger verwijder je dierenharen en houd je huis schoon zonder zelf ook maar iets te hoeven doen. De Rowenta is de dunste 4-in-1 robotstofzuiger op de markt met een hoogte van maar 6 cm komt hij zelfs onder laag meubilair om verborgen dierenharen en stof op te zuigen. De 2 zijborstels geven een groter bereik en komen zelfs in de lastigste hoekjes. De Animal Turbo Brush, een gemotoriseerde borstel in het midden, verwijdert dierenharen, stof en vuil zonder moeite en is speciaal ontworpen met voor mensen met huisdieren. Dierenharen en grote stofdeeltjes worden moeiteloos opgezogen. Opgerolde haren kun je makkelijk van de borstel verwijderen. Dankzij het Aqua Force-systeem, kan de robot tegelijkertijd stofzuigen en dweilen, voor perfecte resultaten.

Het methodische navigatiesysteem Smart Exploration 4.0 garandeert dat je hele huis op zeer precieze wijze wordt schoongemaakt en de robot beweegt op logische wijze dankzij de geïntegreerde gyroscoop. Deze zeer intelligente stofzuiger volgt perfect een pad langs je muren dankzij de geavanceerde laterale sensoren, en past automatisch zijn vermogen aan op basis van het type vloer. Tevens is deze robot zeer intuïtief en eenvoudig te gebruiken. Voor nog meer gemak verbind je simpelweg de app op je smartphone met de robot. Aan het begin van de week plan je de robotstofzuiger in met de app, zo heb je er de rest van de week geen omkijken meer naar. Dankzij de systematische schoonmaakroute weet je zeker dat de robot geen delen overslaat.

ROWENTA X-PLORER SERIE 60 RR7455

  • Volume opvang: 0,4 liter
  • Smart home platform: Amazon Alexa, Google Assistant
  • Extra zijborstel: Nee
  • Oplaadtijd accu: 5 uren uur
  • Terugkeer naar laadstation: Handmatig

Kom je er niet uit bij het kopen van de Rowenta X-Plorer Serie 60 RR7455 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze robot stofzuiger producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je robot stofzuiger of staat jouw robot stofzuiger keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze robot stofzuiger keuzehulp.

Populaire video voor artikel: Rowenta X-Plorer Serie 60 RR7455

Begrijpt 't
Expert aanbieding: vandaag 13:41 uur
Dat is zeker
BCC aanbieding: vandaag 13:42 uur
Ook voor wassen en drogen
Media Markt aanbieding: vandaag 13:34 uur
Alles voor een glimlach
Coolblue aanbieding: vandaag 13:34 uur
Enjoy technology
Rowenta aanbieding: vandaag 13:40 uur

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen