728x90: Wehkamp Ad

Beko WTV8716XBWST

De beste deal van vandaag

Coolblue

449,-

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis

Beko WTV8716XBWST kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, wasmachine - De Beko WTV8716XBWST wasmachine kan veel was in een keer voor je draaien. Hij beschikt over

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 23.59 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf:

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 449,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 449,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Beko WTV8716XBWST

Algemeen

EAN code 8690842503016
Merk Beko
Fabrikantcode (sku) 7149345500
Release datum 2022
Type stroomvoorziening Netstroom
Taal bedieningspaneel Frans, Nederlands, Symbolen

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 60
Hoogte (centimeter) 84
Diepte (centimeter) 59
Gewicht (kilogram) 71
Kleur Wit
Lengte stroomkabel (meter) 1,5
Display
Plaatsing apparaat Vrijstaand
Draairichting deur Links
Vulopening (cm) 32

Algemeen

Energieklasse ( Nieuw: Vanaf maart 2021 ) A
Geluidsniveau centrifugeren ( Decibel (dB) ) 72

Waskenmerken

Vulgewicht ( kilogram ) 8
Aantal programma's 15
Kledingbeschermende trommel
Stoomfunctie

Droogkenmerken

Toerental ( TPM (Toeren Per Minuut) ) 1400
Toerental instelbaar
Droogresultaat B
Restvochtpercentage (% (Procent)) 53

Gebruiksgemak

Startuitstel
Beladingssensor
Waterbeveiliging
Automatische wasmiddeldosering
Warmwateraansluiting

Fysieke kenmerken

Type wasmachine Voorlader
Koolborstelloze motor
Beko WTV8716XBWST kopen
Actuele prijs: € 449,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Beko WTV8716XBWST kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Beko voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Beko WTV8716XBWST heeft de volgende EAN code 8690842503016. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasmachines en wordt maar ťen keer uitgegeven.

De Beko WTV8716XBWST is van het merk Beko en is een populair merk binnen de productgroep wasmachines. Het loont om de Beko wasmachines bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Beko WTV8716XBWST - Afbeelding 1Beko WTV8716XBWST - Afbeelding 2Beko WTV8716XBWST - Afbeelding 3Beko WTV8716XBWST - Afbeelding 4
Een wasmachines fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke wasmachine-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Beko WTV8716XBWST van Beko is 7149345500. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

Beko WTV8716XBWST is sinds 2022 op de markt. In 2022 is Beko WTV8716XBWST van Beko geÔntroduceerd op de markt. Een ouder wasmachines wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige wasmachines producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2022 zegt dus niet zoveel over producten, zoals wasmachines.

Het is goed om het gewicht van wasmachines te weten. De Beko WTV8716XBWST van Beko heeft een gewicht van 71. Het gewicht van 71 ligt dicht bij het gemiddelde wasmachine gewicht.

Om wasmachines te gebruiken heb je uiteraard stroom nodig maar een lekkere lange kabel is wel zo prettig. De kabellengte van de stoomkabel van de Beko WTV8716XBWST is 1,5 meter. Bekijk hoe ver het apparaat van het stopcontact geplaatst gaat worden. Als dit verder is dan 1,5 meter, dan is het handig als je een verlengsnoer bij de hand hebt.

Bij wasmachines is een display handig, zodat je weet waar je aan toe bent. De Beko WTV8716XBWST is uitgevoerd met een handig display. Een display is een elektronisch scherm waarop informatie getoond kan worden.

Met de plaatsing van een apparaat wordt bedoeld of de wasmachines inbouw, onderbouw of vrijstaand zijn. Vrijstaand betekend letterlijk: nergens ergens tegenaan staan. De Beko WTV8716XBWST is een vrijstaand model. Vrijstaande wasmachines zijn handig en omdat je ze overal kan plaatsen. Om volledig te zijn, bij inbouw kan de wasmachines in een kast geplaatst worden. Vaak wordt de deur aan het apparaat bevestigd. De omstandigheden waarin het apparaat wordt geplaatst hebben uiteraard invloed op de prestaties van het apparaat.

De nieuwe Beko energieklasse die per 1 maart 2021 is ingegaan geeft aan hoe zuinig deze wasmachine is. De vernieuwde verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. In de nieuwe verdeling van de Beko WTV8716XBWST heeft een energieklasse van a. Met bijvoorbeeld energieklasse A of B bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Maximale geluidsniveau Beko WTV8716XBWST

Het geluidsniveau bij het centrifugeren is voor de Beko WTV8716XBWST gemeten tot maximaal 72 decibel. Het centrifugeren van wasgoed maakt meer lawaai dan gewoon wassen. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

Trommelcapaciteit van 8 kilogram

De capaciteit van een Beko wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasautomaat geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de WTV8716XBWST is 8 kilogram. Deze machine beschikt over de mogelijkheid om 8 kilogram textiel in 1 keer te reinigen. Je moet er wel rekening mee houden dat Beko wasmachines met een groter vulgewicht wel minder energiezuinig zijn, dan wasmachines met een kleinere inhoud.

15 wasprogramma's op de Beko WTV8716XBWST

De meeste wasmachines hebben tegenwoordig veel verschillende wasprogramma's. De Beko WTV8716XBWST heeft 15 programma's. Meer programma's op je nieuwe Beko wasmachine is niet altijd beter. Bedenk welke programma's je in ieder geval nodig hebt en controleer of die aanwezig zijn bij de Beko WTV8716XBWST wasmachine. Bijvoorbeeld: sport je veel? Dan is sport wasprogramma handig. Wil je energie besparen? Dan is een eco stand handig.

Een kledingbeschermende trommel van Beko voorkomt dat je wasgoed slijt dankzij de speciale wandstructuur van de wastrommel. De Beko WTV8716XBWST heeft een speciale beschermende trommel om de kwaliteit van je kleding te beschermen en slijtage te verminderen. Miele noemt het bijvoorbeeld SoftCare-trommel met speciale honingraatstructuur en Beko noemt het Aquawave trommeltechnologie.

De Beko WTV8716XBWST is uitgerust met een stoomfunctie. Als een Beko wasmachine uitgevoerd is met een stoomfunctie dan wordt het wasgoed aan het einde van het wasprogramma kort gestoomd. Hierdoor komt het wasgoed minder gekreukt uit de trommel van de Beko WTV8716XBWST en hierdoor strijken gaat makkelijker. Daarnaast doodt stoom 99,9% van de bacteriŽn en verwijdert het nare luchtjes. Grootste voordelen van een stoomfunctie zijn dus minder strijkwerk, frisse was en hygiŽnisch.

Maximaal centrifugeren 1400 toeren Beko WTV8716XBWST

Beko wasmachines hebben een centrifugefunctie met een toerental variŽrend van 1200 toeren tot 1800 toeren. Hoe hoger het toerental, hoe droger de was uit de wasmachine komt. Het toerental wordt uitgedrukt in toeren per minuut of tpm. De Beko WTV8716XBWST wasmachine heeft 1400 toeren per minuut. 1400 tpm om je wasgoed goed droog te centrifugeren. Meer toeren is niet altijd beter. Het uiteindelijke restvochtpercentage is het daadwerkelijke resultaat; hoe droog is je wasgoed voordat je het in de Beko droger stopt, of op de waslijn hangt? Bij Beko wasmachines met een centrifugesnelheid van 1600 toeren blijft er een restvochtpercentage van 44% achter. Bij 1200 toeren blijft er rond de 52% restvocht achter. Je ziet dat er zit niet echt veel verschil tussen 1400 of 1600 toeren.

Veel wasmachines hebben tegenwoordig ook de mogelijkheid om het toerental in te stellen. Dit wil zeggen dat de toeren per wasbeurt op de Beko wasmachine kunt instellen. Bij de Beko WTV8716XBWST kun je het toerental ook instellen. Bij delicaat wasgoed wil je minder hoge toeren, want anders gaat het te veel kreukelen. Handdoeken wil je zo droog mogelijk, dus een zo hoog mogelijk toerental. Super fijn!

Naast het toerental zegt ook het droogresultaat iets over hoe vochtig de kleding uit de Beko wasmachine komt. De WTV8716XBWST heeft een droogresultaat van b. Dit resultaat wordt uitgedrukt met de letters A (best) tot en met G (minst). Een wasmachine met een droogresultaat A of B en minimaal 1200 toeren is aan te raden.

Met een restvochtpercentage van 53%, weet je hoeveel vocht er na het centrifugeren nog aanwezig is bij deze Beko wasmachine. Hoe hoger het toerental van de Beko wasmachine, hoe droger het wasgoed wordt. Bij 1400 toeren is er een gemiddeld restvochtpercentage van 50% en bij 1600 toeren is dit gemiddeld 44%. De Beko WTV8716XBWST heeft een restvochtpercentage van 53 procent.

De Beko WTV8716XBWST beschikt over startuitstel, waarmee je de Beko wasmachine op een later tijdstip kunt laten starten. Zo kun je de was doen tijdens het daltarief. Dat is een stuk voordeliger!

Een beladingssensor meet hoe vol de trommel is en beperkt het energie- en waterverbruik als de Beko wasautomaat niet helemaal vol is. De WTV8716XBWST wasmachine heeft een beladingssensor en weegt het wasgoed in de trommel. Maar je bespaart meer dan je zo veel mogelijk met een volle trommel wast.

Deze Beko wasmachine is toegerust met een waterbeveiliging die ervoor zorgt dat de watertoevoer wordt afgesloten als er een storing is. Zo wordt de kans op lekkage geminimaliseerd. De waterbeveiliging wordt vaak aquastop of waterslot genoemd. Het is altijd verstandig om ook een lekbak onder je Beko WTV8716XBWST wasmachine te plaatsen.

Er zijn twee soorten wasmachines: voorladers en bovenladers. De Beko WTV8716XBWST is een voorlader wasmachine. De naam zegt het al: de was wordt aan de voorkant van deze Beko wasmachine geladen. De meeste wasmachines in Nederland zijn voorladers. In Amerika en Engeland gebruiken ze meestal bovenlader wasmachines.

Wasmachine - De Beko WTV8716XBWST wasmachine kan veel was in een keer voor je draaien. Hij beschikt over een laadvermogen van 8 kilogram. De wasmachine heeft een stoomfunctie wat je een hoop tijd scheelt tijdens het strijken. Tevens zorgt hij met 1400 toeren dat je wasgoed aardig droog uit de machine komt en je kunt dit toerental ook aanpassen. Wanneer je even een snelle was wil draaien dan is halve belading mogelijk en met het korte programma van 14 minuten was je tot 2 kilo wasgoed in een keer. De Beko heeft 15 programma's, waaronder handwas, hemden, Woolmark, Anticrease en Hygiëne+.

Highlights

 • ProSmart: energiezuinig, stiller en duurzamere motor
 • SteamCure-technologie: geen voorbehandeling nodig van vlekken
 • Smart-home functie HomeWhiz
 • Toerental van 1400

  SteamCure
  Normaal gesproken behandel je vooraf vlekken in je wasgoed zelf, maar met de SteamCure-technologie in de Beko WTV8716XBWST is dit niet meer nodig. Met de Steamcure optie komt je wasgoed nog schoner uit de wasmachine. Het toevoegen van stoom aan het begin en einde van het Steamcure programma maakt vuil beter los, en zo kun je makkelijker strijken. Je bespaart dus tijd doordat je zowel voor als na de was veel minder hoeft te doen.

ProSmart-invertermotor
De Beko WTV8716XBWST wasmachine heeft een ProSmart motor. Deze motor gaat slim met je was om maar ook met je energierekening. De motor heeft een borstelloze motorontwerp dat maakt de machine energiezuinig en duurzamer maar ook een stuk stiller.

AquaWave
Het drogen van je kleding kan je kleding beschadigen. Gelukkig is dit niet het geval bij deze Beko wasmachine. Deze heeft namelijk het AquaWave-systeem. De deur is gemaakt van gebogen glas en de de speciaal ontworpen peddels in de trommel zorgen ervoor dat de trommel een golvende beweging maakt. Hierdoor wordt je kleding beter en voorzichtiger behandeld. Naast dat hij zuiniger met je kleding omgaat, droogt je kleding dankzij dit systeem ook beter.

HomeWhiz
Deze wasmachine heeft de smart-home functie HomeWhiz, een nieuwe tool waarmee de wasmachine verbonden kan worden aan de speciale HomeWhiz app. Je kunt deze wasmachine opnemen in je thuisnetwerk en vanuit iedere plek in en om het huis uitlezen en bedienen. Je kunt de app is installeren op je Iphone of Android toestel.

BEKO WTV8716XBWST

 • Energieklasse: A Nieuw: Vanaf maart 2021
 • Geluidsniveau centrifugeren: 72 Decibel (dB)
 • Vulgewicht: 8 kilogram
 • Toerental: 1400 TPM (Toeren Per Minuut)
 • Automatische wasmiddeldosering: Nee
 • Type wasmachine: Voorlader

Kom je er niet uit bij het kopen van de Beko WTV8716XBWST of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachine producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines of staat jouw wasmachine keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasmachine keuzehulp.

Populaire video voor artikel: Beko WTV8716XBWST

Alles voor een glimlach
Coolblue aanbieding: vandaag 13:34 uur

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen