728x90: Bol Ad

AEG ProSense LR63842

De beste deal van vandaag

Bol.com

779,-

Uiterlijk 5 december in huis

AEG ProSense LR63842 kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, wasmachine - De wascapaciteit is 8 kilogram. Dit maakt de wasmachine geschikt voor een huishouden van 3

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: donderdag 17 november 2022

AEG ProSense LR63842 aanbiedingen

Dat is zeker
Vandaag besteld, morgen in huis!
De witgoed winkel van ons allemaal
Uiterlijk 5 december in huis

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 779,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 779,-

Specificaties AEG ProSense LR63842

Algemeen

EAN code 7332543977444
Merk AEG
Fabrikantcode (sku) LR63842
Release datum September 2022

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 60
Hoogte (centimeter) 85
Diepte (centimeter) 60
Gewicht (kilogram) 69.5
Kleur Wit
Display
Draairichting deur Links

Algemeen

Energieklasse ( Nieuw: Vanaf maart 2021 ) A
Geluidsniveau wassen ( decibel (dB) ) 74

Waskenmerken

Vulgewicht ( kilogram ) 8
Stoomfunctie

Droogkenmerken

Toerental ( TPM (Toeren Per Minuut) ) 1400
Toerental instelbaar
Droogresultaat B

Gebruiksgemak

Startuitstel
Beladingssensor
Waterbeveiliging
Automatische wasmiddeldosering

Fysieke kenmerken

Type wasmachine Voorlader
AEG ProSense LR63842 kopen
Actuele prijs: € 779,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de AEG ProSense LR63842 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van AEG voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De AEG ProSense LR63842 heeft de volgende EAN code 7332543977444. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasmachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

De AEG ProSense LR63842 is van het merk AEG en is een populair merk binnen de productgroep wasmachines. Het loont om de AEG wasmachines bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

AEG ProSense LR63842 - Afbeelding 1AEG ProSense LR63842 - Afbeelding 2AEG ProSense LR63842 - Afbeelding 3AEG ProSense LR63842 - Afbeelding 4
Een wasmachines fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke wasmachine-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor AEG ProSense LR63842 van AEG is lr63842. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

AEG ProSense LR63842 is sinds september 2022 op de markt. In september 2022 is AEG ProSense LR63842 van AEG geïntroduceerd op de markt. Een ouder wasmachines wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige wasmachines producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in september 2022 zegt dus niet zoveel over producten, zoals wasmachines.

Het is goed om het gewicht van wasmachines te weten. De AEG ProSense LR63842 van AEG heeft een gewicht van 69.5. Het gewicht van 69.5 ligt dicht bij het gemiddelde wasmachine gewicht.

Bij wasmachines is een display handig, zodat je weet waar je aan toe bent. De AEG ProSense LR63842 is uitgevoerd met een handig display. Een display is een elektronisch scherm waarop informatie getoond kan worden.

AEG ProSense LR63842 - Afbeelding 5AEG ProSense LR63842 - Afbeelding 6AEG ProSense LR63842 - Afbeelding 7
De nieuwe AEG energieklasse die per 1 maart 2021 is ingegaan geeft aan hoe zuinig deze wasmachine is. De vernieuwde verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. In de nieuwe verdeling van de AEG ProSense LR63842 heeft een energieklasse van a. Met bijvoorbeeld energieklasse A of B bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Tijdens het wassen produceert de AEG ProSense LR63842 maximaal 74 decibel geluid. Hoe meer decibel, hoe luider de machine is tijdens het wassen. Staat je AEG wasautomaat in de open ruimte of vlak naast je bed? Neem dan een stillere AEG machine.

Trommelcapaciteit van 8 kilogram

De capaciteit van een AEG wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasautomaat geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de ProSense LR63842 is 8 kilogram. Deze machine beschikt over de mogelijkheid om 8 kilogram textiel in 1 keer te reinigen. Je moet er wel rekening mee houden dat AEG wasmachines met een groter vulgewicht wel minder energiezuinig zijn, dan wasmachines met een kleinere inhoud.

Maximaal centrifugeren 1400 toeren AEG ProSense LR63842

AEG wasmachines hebben een centrifugefunctie met een toerental variërend van 1200 toeren tot 1800 toeren. Hoe hoger het toerental, hoe droger de was uit de wasmachine komt. Het toerental wordt uitgedrukt in toeren per minuut of tpm. De AEG ProSense LR63842 wasmachine heeft 1400 toeren per minuut. 1400 tpm om je wasgoed goed droog te centrifugeren. Meer toeren is niet altijd beter. Het uiteindelijke restvochtpercentage is het daadwerkelijke resultaat; hoe droog is je wasgoed voordat je het in de AEG droger stopt, of op de waslijn hangt? Bij AEG wasmachines met een centrifugesnelheid van 1600 toeren blijft er een restvochtpercentage van 44% achter. Bij 1200 toeren blijft er rond de 52% restvocht achter. Je ziet dat er zit niet echt veel verschil tussen 1400 of 1600 toeren.

Veel wasmachines hebben tegenwoordig ook de mogelijkheid om het toerental in te stellen. Dit wil zeggen dat de toeren per wasbeurt op de AEG wasmachine kunt instellen. Bij de AEG ProSense LR63842 kun je het toerental ook instellen. Bij delicaat wasgoed wil je minder hoge toeren, want anders gaat het te veel kreukelen. Handdoeken wil je zo droog mogelijk, dus een zo hoog mogelijk toerental. Super fijn!

Naast het toerental zegt ook het droogresultaat iets over hoe vochtig de kleding uit de AEG wasmachine komt. De ProSense LR63842 heeft een droogresultaat van b. Dit resultaat wordt uitgedrukt met de letters A (best) tot en met G (minst). Een wasmachine met een droogresultaat A of B en minimaal 1200 toeren is aan te raden.

De AEG ProSense LR63842 beschikt over startuitstel, waarmee je de AEG wasmachine op een later tijdstip kunt laten starten. Zo kun je de was doen tijdens het daltarief. Dat is een stuk voordeliger!

Een beladingssensor meet hoe vol de trommel is en beperkt het energie- en waterverbruik als de AEG wasautomaat niet helemaal vol is. De ProSense LR63842 wasmachine heeft een beladingssensor en weegt het wasgoed in de trommel. Maar je bespaart meer dan je zo veel mogelijk met een volle trommel wast.

Deze AEG wasmachine is toegerust met een waterbeveiliging die ervoor zorgt dat de watertoevoer wordt afgesloten als er een storing is. Zo wordt de kans op lekkage geminimaliseerd. De waterbeveiliging wordt vaak aquastop of waterslot genoemd. Het is altijd verstandig om ook een lekbak onder je AEG ProSense LR63842 wasmachine te plaatsen.

Er zijn twee soorten wasmachines: voorladers en bovenladers. De AEG ProSense LR63842 is een voorlader wasmachine. De naam zegt het al: de was wordt aan de voorkant van deze AEG wasmachine geladen. De meeste wasmachines in Nederland zijn voorladers. In Amerika en Engeland gebruiken ze meestal bovenlader wasmachines.

Wasmachine - De wascapaciteit is 8 kilogram. Dit maakt de wasmachine geschikt voor een huishouden van 3 tot 5 personen. De centrifugesnelheid van deze machine is 1400 toeren per minuut. Door dit hoge toerental is je was na afloop een stuk droger.

Stille wasmachine
Deze machine heeft een geluidsniveau van 74 dB en een geluidsniveauklasse B. Daarom hoor je niks wanneer deze wasmachine aan het draaien is. Je kunt het geluid van deze machine vergelijken met het volume van een normaal gesprek. Het daadwerkelijke geluidsniveau kan nog enigszins afwijken, zo maken wasmachines bijvoorbeeld meer geluid tijdens het centrifugeren en minder geluid bij een halve belading.

Was zuinig en wanneer je maar wilt
Met de timer voor uitgestelde start kun je het wasprogramma ook later laten draaien. Dan kun je de was doen wanneer het jou uitkomt. Deze zuinige wasmachine heeft energie-efficiëntieklasse A, dit komt neer op een energieverbruik van 47 kWh per 100 wasbeurten. Tevens verbruikt deze machine ongeveer 43 liter water per cyclus en is hij dus niet alleen zuinig, maar ook nog eens goed voor je portemonnee. Met het Eco-wasprogramma kun je langer en op een lagere temperatuur te wassen. Een schone was en toch minder energie verbruiken.

Tal van handige functies
Deze wasmachine beschikt over een snelwasprogramma waarmee je snel één of meerdere kledingstukken kunt wassen.

Veilig in gebruik
Een lekkende waterleiding en vochtige wasruimtes zijn hele vervelende dingen. Dankzij de AquaStop-functie is dit verleden tijd. Deze functie wordt automatisch geactiveerd als er een plotselinge lekkage is. Deze machine meet continu het waterniveau van de trommel. Wanneer er te veel water in je trommel zit, pompt de wasmachine het meteen weg. Dit zorgt ervoor dat je trommel niet overloopt. Dankzij het kinderslot van de machine kun je met een gerust hart je was doen.

AEG PROSENSE LR63842

  • Energieklasse: A Nieuw: Vanaf maart 2021
  • Geluidsniveau wassen: 74 decibel (dB)
  • Vulgewicht: 8 kilogram
  • Toerental: 1400 TPM (Toeren Per Minuut)
  • Automatische wasmiddeldosering: Nee
  • Type wasmachine: Voorlader

Kom je er niet uit bij het kopen van de AEG ProSense LR63842 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachine producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines of staat jouw wasmachine keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasmachine keuzehulp.

Populaire video voor artikel: AEG ProSense LR63842

Prijzen vergelijken AEG ProSense LR63842. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen