728x90: Bol Ad

Siemens WM14UR72NL

De beste deal van vandaag

Bol.com

799,-

558,62

Op voorraad. Nu besteld, vrijdag in huis

Siemens WM14UR72NL kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, wasmachine - Wasmachines met energielabel A zorgen voor zuinige en perfecte wasresultaten onder alle

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf:

Siemens WM14UR72NL aanbiedingen

De witgoed winkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: woensdag 8 feb 2023 23:14
Dat is zeker
BCC aanbieding: woensdag 8 feb 2023 23:27

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 558,62?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 558,62

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Siemens WM14UR72NL

Algemeen

EAN code 4242003929476
Merk Siemens
Fabrikantcode (sku) WM14UR72NL
Release datum 2022

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 59.8
Hoogte (centimeter) 84.8
Diepte (centimeter) 59
Gewicht (kilogram) 76.6 g
Display
Draairichting deur Links

Algemeen

Energieklasse ( Nieuw: Vanaf maart 2021 ) A
Geluidsniveau wassen ( decibel (dB) ) 70

Waskenmerken

Vulgewicht ( kilogram ) 9
Stoomfunctie

Droogkenmerken

Toerental ( TPM (Toeren Per Minuut) ) 1400
Toerental instelbaar

Gebruiksgemak

Startuitstel
Beladingssensor
Waterbeveiliging
Automatische wasmiddeldosering

Fysieke kenmerken

Type wasmachine Voorlader
Siemens WM14UR72NL kopen
Actuele prijs: € 558,62
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Siemens WM14UR72NL kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Siemens voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Siemens WM14UR72NL heeft de volgende EAN code 4242003929476. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasmachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

De Siemens WM14UR72NL is van het merk Siemens en is een populair merk binnen de productgroep wasmachines. Het loont om de Siemens wasmachines bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Siemens WM14UR72NL - Afbeelding 1Siemens WM14UR72NL - Afbeelding 2Siemens WM14UR72NL - Afbeelding 3Siemens WM14UR72NL - Afbeelding 4
Een wasmachines fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke wasmachine-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Siemens WM14UR72NL van Siemens is wm14ur72nl. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

Siemens WM14UR72NL is sinds 2022 op de markt. In 2022 is Siemens WM14UR72NL van Siemens geïntroduceerd op de markt. Een ouder wasmachines wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige wasmachines producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2022 zegt dus niet zoveel over producten, zoals wasmachines.

Het is goed om het gewicht van wasmachines te weten. De Siemens WM14UR72NL van Siemens heeft een gewicht van 76.6 g. Het gewicht van 76.6 g ligt dicht bij het gemiddelde wasmachine gewicht.

Bij wasmachines is een display handig, zodat je weet waar je aan toe bent. De Siemens WM14UR72NL is uitgevoerd met een handig display. Een display is een elektronisch scherm waarop informatie getoond kan worden.

Siemens WM14UR72NL - Afbeelding 5Siemens WM14UR72NL - Afbeelding 6Siemens WM14UR72NL - Afbeelding 7
De nieuwe Siemens energieklasse die per 1 maart 2021 is ingegaan geeft aan hoe zuinig deze wasmachine is. De vernieuwde verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. In de nieuwe verdeling van de Siemens WM14UR72NL heeft een energieklasse van a. Met bijvoorbeeld energieklasse A of B bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Tijdens het wassen produceert de Siemens WM14UR72NL maximaal 70 decibel geluid. Hoe meer decibel, hoe luider de machine is tijdens het wassen. Staat je Siemens wasautomaat in de open ruimte of vlak naast je bed? Neem dan een stillere Siemens machine.

Trommelcapaciteit van 9 kilogram

De capaciteit van een Siemens wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasautomaat geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de WM14UR72NL is 9 kilogram. Deze machine beschikt over de mogelijkheid om 9 kilogram textiel in 1 keer te reinigen. Je moet er wel rekening mee houden dat Siemens wasmachines met een groter vulgewicht wel minder energiezuinig zijn, dan wasmachines met een kleinere inhoud.

Maximaal centrifugeren 1400 toeren Siemens WM14UR72NL

Siemens wasmachines hebben een centrifugefunctie met een toerental variërend van 1200 toeren tot 1800 toeren. Hoe hoger het toerental, hoe droger de was uit de wasmachine komt. Het toerental wordt uitgedrukt in toeren per minuut of tpm. De Siemens WM14UR72NL wasmachine heeft 1400 toeren per minuut. 1400 tpm om je wasgoed goed droog te centrifugeren. Meer toeren is niet altijd beter. Het uiteindelijke restvochtpercentage is het daadwerkelijke resultaat; hoe droog is je wasgoed voordat je het in de Siemens droger stopt, of op de waslijn hangt? Bij Siemens wasmachines met een centrifugesnelheid van 1600 toeren blijft er een restvochtpercentage van 44% achter. Bij 1200 toeren blijft er rond de 52% restvocht achter. Je ziet dat er zit niet echt veel verschil tussen 1400 of 1600 toeren.

Veel wasmachines hebben tegenwoordig ook de mogelijkheid om het toerental in te stellen. Dit wil zeggen dat de toeren per wasbeurt op de Siemens wasmachine kunt instellen. Bij de Siemens WM14UR72NL kun je het toerental ook instellen. Bij delicaat wasgoed wil je minder hoge toeren, want anders gaat het te veel kreukelen. Handdoeken wil je zo droog mogelijk, dus een zo hoog mogelijk toerental. Super fijn!

De Siemens WM14UR72NL beschikt over startuitstel, waarmee je de Siemens wasmachine op een later tijdstip kunt laten starten. Zo kun je de was doen tijdens het daltarief. Dat is een stuk voordeliger!

Deze Siemens wasmachine is toegerust met een waterbeveiliging die ervoor zorgt dat de watertoevoer wordt afgesloten als er een storing is. Zo wordt de kans op lekkage geminimaliseerd. De waterbeveiliging wordt vaak aquastop of waterslot genoemd. Het is altijd verstandig om ook een lekbak onder je Siemens WM14UR72NL wasmachine te plaatsen.

Er zijn twee soorten wasmachines: voorladers en bovenladers. De Siemens WM14UR72NL is een voorlader wasmachine. De naam zegt het al: de was wordt aan de voorkant van deze Siemens wasmachine geladen. De meeste wasmachines in Nederland zijn voorladers. In Amerika en Engeland gebruiken ze meestal bovenlader wasmachines.

Wasmachine - Wasmachines met energielabel A zorgen voor zuinige en perfecte wasresultaten onder alle omstandigheden. Door innovatieve functies lever je niet in op kwaliteit, maar geniet je wel van optimale duurzaamheid.

Door de functie genaamd speedPack L bepalen intelligente sensoren precies hoeveel vloeibaar wasmiddel jouw was nodig heeft op basis van de belading, waterhardheid en de mate van bevuiling. Zo weet je zeker dat je altijd zuinig wast met zeer goede resultaten. Met speedPack L beschik je over varioSpeed - zoals bij speedPack M - maar kun je ook een kleine was in maar 15 of 30 minuten wassen. Tot 2 kilo licht vervuilde was is hiermee snel weer schoon.

Outdoor kleding
Het is belangrijk om outdoorkleding met extra zorg te behandelen om ze water- en winddicht te houden, zeker tijdens het drogen. Gelijmde zomen, membraancoatings en waterafstotende stoffen zijn bijzonder hittegevoelig. Het outdoorprogramma draait op een constante lage temperatuur waarbij de luchtvochtigheid continu wordt gemeten om kleding optimaal te drogen. Je kan zelfs impregneermiddel toevoegen om de kleding extra waterafstotend te maken.

AntiVlekken-systeem
Dit systeem maak zonder speciale middeltjes of voorbehandelingen vier van de meest voorkomende vlekken schoon. Dit door de watertemperatuur, centrifugesnelheid en spoeltijd aan te passen aan het type vlek. Van wijn en olie tot bloed en zelfs grasvlekken. Ideaal wanneer je kinderen hebt.

Duurzaam wassen
Hoe groter de trommel, hoe zuiniger je wast. Je kunt meer wasgoed tegelijkertijd wassen en kleding heeft meer ruimte in de trommel waardoor het een stuk langer mee gaat. Maar ook een kleine was kun je energiezuinig wassen in een grote trommel. Het watermanagementsysteem van Siemens, waterPerfect Plus, past namelijk iedere wasbeurt de hoeveelheid water exact aan op de belading. Op die manier was je altijd op de meest duurzame manier je wasgoed schoon.

iQdrive met 10 jaar garantie
Normale wasmachinemotoren slijten door wrijving, waardoor ze het plotseling niet meer doen. Met iQdrive heb je dit niet dat komt door het gebruik van magneten ontstaat er namelijk geen wrijving.

SIEMENS WM14UR72NL

  • Energieklasse: A Nieuw: Vanaf maart 2021
  • Geluidsniveau wassen: 70 decibel (dB)
  • Vulgewicht: 9 kilogram
  • Toerental: 1400 TPM (Toeren Per Minuut)
  • Automatische wasmiddeldosering: Nee
  • Type wasmachine: Voorlader

Kom je er niet uit bij het kopen van de Siemens WM14UR72NL of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachine producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines of staat jouw wasmachine keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasmachine keuzehulp.

Populaire video voor artikel: Siemens WM14UR72NL

De witgoed winkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: woensdag 8 feb 2023 23:14
Dat is zeker
BCC aanbieding: woensdag 8 feb 2023 23:27

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen