728x90: Bol Ad

Samsung DV80T5220AT

Momenteel geen prijzen beschikbaar Hoewel de prijzen voor de Samsung DV80T5220AT ontbreken, kun je hieronder nog wel andere relevante informatie vinden over dit product. Zoals specificaties, prijsontwikkeling, omschrijving, video, en meer. Ons team staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of alternatieve suggesties. Bekijk ook gerust onze reviews en blogberichten om een goed inzicht te krijgen in dit soort producten. Klik hier om te zien welke wasdrogers vandaag populair zijn.


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Samsung: Relevante promoties

Populair product

Alle Samsung wasmachine & droger sets

Specificaties Samsung DV80T5220AT

Algemeen

EAN code 8806090604683
Merk Samsung
Fabrikantcode (sku) DV80T5220AT/S2
Release datum 2021

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter)60
Hoogte (centimeter)85
Diepte (centimeter)60
Gewicht (kilogram)50
Kleur Wit
Lengte stroomkabel (meter)2
Display
Plaatsing apparaat Vrijstaand
Draairichting deur Rechts

Algemeen

Energieklasse A+++
Type droger Warmtepompdroger

Droogkenmerken

Maximaal drooggewicht ( kg )8
Geluidsniveau ( Decibel (dB) )63
Aantal programma's 14

Gebruiksgemak

Startuitstel
Antikreukfase
Condenswaterafvoer Opvang in reservoir, Via waterafvoer
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wasdroger - De warmtepompdroger DV80T5220AT/S2 van Samsung is je nieuwe slimme hulp in het huishouden. Hij heeft een vulgewicht van 8 kilo. Ook aan de kleine wasjes is gedacht. Met de Quick Dry functie droog je binnen 35 minuten één kilo wasgoed. De app stuurt je een melding dat de was droog is. Zo kun je snel weer verder met de volgende was.

Slimme droger
Droog je was makkelijk en doeltreffend met AI Control. De functie personaliseert je ervaring, onthoudt je gewoontes, raadt programma's aan en toont statusupdates. De SmartThings-app geeft advies over programma's, planningen en probleemoplossingen. Tevens wordt het ideale droogprogramma geselecteerd op basis van het wasprogramma.

Optimal Dry
Optimal Dry gebruikt 3 sensoren voor het allerbeste resultaat. De droogtijd wordt afgestemd op de vochtigheid. Op die manier is je wasgoed sneller klaar met een minimaal energieverbruik. Het voorkomt beschadiging aan je kleding en je krijgt een melding als je de warmtewisselaar moet schoon maken.

Samsung DV80T5220AT - Afbeelding 1Samsung DV80T5220AT - Afbeelding 2Samsung DV80T5220AT - Afbeelding 3Samsung DV80T5220AT - Afbeelding 4
A+++-energielabel
Verbruik minder stroom, bespaar geld en bescherm het milieu. Warmtepomptechnologie droogt kleding op een milde en duurzame manier. De droger heeft een A+++-energielabel, gebruikt een 'koelvloeistof' in plaats van stroom om de lucht te verwarmen, en recyclet warme lucht om energie te besparen.

Omkeerbare deur
Je kunt zelf kiezen naar welke kant de deur opent. Zo past de wasdroger perfect in iedere inrichting. De deur is transparant, zodat je makkelijk naar binnen kunt kijken.

Anti-Kreuk
Met Anti-kreuk blijft de trommel na het droogprogramma zonder warmte en met tussenpozen draaien. Zo blijft je warme kleding niet te lang bewegingsloos op één plek en ontstaan er minder kreukels in de stof.

2-in-1 Filter
Onderhoud je droger heel eenvoudig, voor optimale en veilige droogprestaties. Het innovatieve 2-in-1-filter is een dubbellaags meshfilter. De warmtewisselaar heeft geen extra filter, wat het onderhoud een stuk makkelijker maakt. Je ontvangt een melding wanneer het filter en de warmtewisselaar gereinigd moeten worden.

Samsung DV80T5220AT - Afbeelding 5Samsung DV80T5220AT - Afbeelding 6Samsung DV80T5220AT - Afbeelding 7
Quick Dry 35'
Kleding die je snel weer aan wil, zoals bijvoorbeeld een overhemd of sportshirt, kun je nu supersnel drogen. Het Quick Dry 35'-programma droogt een kleine was van 1 kilogram binnen 35 minuten. Je kleding wordt hiermee veilig op een hoge temperatuur gedroogd, zodat je het meteen weer aan kunt.

SAMSUNG DV80T5220AT

  • Energieklasse: A+++
  • Type droger: Warmtepompdroger
  • Maximaal drooggewicht: 8 kg
  • Geluidsniveau: 63 Decibel (dB)

Kom je er niet uit bij het kopen van de Samsung DV80T5220AT of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasdroger producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasdrogers of staat jouw wasdroger keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasdroger keuzehulp.

Samsung DV80T5220AT - Afbeelding 8Samsung DV80T5220AT - Afbeelding 9Samsung DV80T5220AT - Afbeelding 10Samsung DV80T5220AT - Afbeelding 11
Wil je graag de DV80T5220AT kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Samsung voor je hebt. Twijfel je of dit wasdrogers product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Samsung DV80T5220AT heeft de volgende EAN code 8806090604683.

Het condenswater van de DV80T5220AT kan worden afgevoerd middels een condenswaterafvoer. Niet alle wasdrogers hebben een condenswaterafvoer en vangen het water op in een condensbak. Deze droger heeft dit wel en dan hoef je dus nooit het condenswater te legen.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen