728x90: Bol Ad

Beko DR8536GX0

De beste deal van vandaag

Bol.com

729,-

Op voorraad. Nu besteld, vrijdag in huis

Beko DR8536GX0 kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, wasdroger - Consumentenbond Beste Koop - De Beko DR8536GX0 is een warmtepompdroger met een droogcapaciteit

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf:

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 729,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 729,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Beko DR8536GX0

Algemeen

EAN code 8690842249969
Merk Beko
Fabrikantcode (sku) DR8536GX0 warmtepompdroger
Release datum 2019
Best Getest Consumentenbond Beste Koop
Energieverbruik per jaar 176

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 59.5
Hoogte (centimeter) 84.6
Diepte (centimeter) 65.4
Gewicht (kilogram) 51
Kleur Wit
Lengte stroomkabel (meter) 1,8
Display

Algemeen

Energieklasse A+++
Type droger warmtepomp

Droogkenmerken

Maximaal drooggewicht ( kg ) 8
Geluidsniveau ( Decibel (dB) ) 66
Aantal programma's 16

Gebruiksgemak

Startuitstel
Beko DR8536GX0 kopen
Actuele prijs: € 729,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Beko DR8536GX0 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Beko voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Beko DR8536GX0 heeft de volgende EAN code 8690842249969. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasdrogers en wordt maar éen keer uitgegeven.

De Beko DR8536GX0 is van het merk Beko en is een populair merk binnen de productgroep wasdrogers. Het loont om de Beko wasdrogers bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Beko DR8536GX0 - Afbeelding 1Beko DR8536GX0 - Afbeelding 2Beko DR8536GX0 - Afbeelding 3Beko DR8536GX0 - Afbeelding 4
Een wasdrogers fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke wasdroger-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Beko DR8536GX0 van Beko is dr8536gx0 warmtepompdroger. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

Beko DR8536GX0 is sinds 2019 op de markt. In 2019 is Beko DR8536GX0 van Beko geïntroduceerd op de markt. Een ouder wasdrogers wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige wasdrogers producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2019 zegt dus niet zoveel over producten, zoals wasdrogers.

Beko DR8536GX0 Best Getest

Dit product heeft het predicaat consumentenbond beste koop ontvangen van dit gerenommeerde testinstituut. Er zijn veel wasdrogers en het vinden van het juiste product kan best een uitdaging zijn, maar het feit dat de Beko DR8536GX0 dit predicaat heeft ontvangen is wat ons betreft een grote pre.

Het energieverbruik van Beko DR8536GX0 is 176 kilowatt (kwh) per jaar. Het energieverbruik van de Beko DR8536GX0 is berekend op basis van het gebruik in een gemiddeld huishouden. Je moet er wel rekening mee houden dat dit slechts een indicatie is en dat jouw jaarlijkse energieverbruik hoger of lager uitpakken. Het aantal euro's dat je bespaart met een energiezuinige wasdrogers kan per jaar aardig oplopen.

Het is goed om het gewicht van wasdrogers te weten. De Beko DR8536GX0 van Beko heeft een gewicht van 51. Het gewicht van 51 ligt dicht bij het gemiddelde wasdroger gewicht.

Om wasdrogers te gebruiken heb je uiteraard stroom nodig maar een lekkere lange kabel is wel zo prettig. De kabellengte van de stoomkabel van de Beko DR8536GX0 is 1,8 meter. Bekijk hoe ver het apparaat van het stopcontact geplaatst gaat worden. Als dit verder is dan 1,8 meter, dan is het handig als je een verlengsnoer bij de hand hebt.

Bij wasdrogers is een display handig, zodat je weet waar je aan toe bent. De Beko DR8536GX0 is uitgevoerd met een handig display. Een display is een elektronisch scherm waarop informatie getoond kan worden.

Energieverbruik van Beko DR8536GX0

De energieklasse geeft aan hoe zuinig de Beko wasdroger is. De verdeling loopt van klasse A (minst belastend voor het milieu) tot en met klasse G. Klasse A wordt onderverdeeld in A, A+ en A++. De Beko DR8536GX0 heeft een energieklasse van a+++. Met een zuinige Beko wasdroger met bijvoorbeeld energieklasse A++ bespaar je tot wel 100 euro per jaar op je energierekening. Soms hebben drogers achter de klasse een percentage staan. Het percentage geeft aan hoeveel zuiniger de wasdroger is dan energieklasse A+++.

Type wasdroger

Bij het kopen van een wasdroger heb je keuze uit drie type drogers; warmtepompdroger, condensdroger of een afvoerdroger. De Beko DR8536GX0 wasdroger is een warmtepomp. Op dit moment worden de warmtepompdrogers het meest verkocht, omdat ze het zuinigst omgaan met energie.

Vulcapaciteit

De capaciteit van een Beko wasdroger wordt aangeven door middel van het maximaal drooggewicht of ook wel vulgewicht genoemd. Het maximaal drooggewicht van de Beko DR8536GX0 is 8 kilogram. Het drooggewicht van een droogkast geeft aan hoeveel wasgoed er maximaal in de wasdroger geplaatst kan worden.

Maximale geluidsniveau Beko DR8536GX0

Bij het bepalen hoeveel geluid een Beko wasdroger maakt, wordt het maximaal aantal decibel gemeten tijdens het drogen en centrifugeren van het wasgoed. De Beko DR8536GX0 heeft een maximaal geluidsniveau van 66 decibel. In onze wasdroger keuzehulp kun je zelf filteren op het gewenste aantal decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het drogen. Staat je Beko droger in de open ruimte of vlak naast je bed? Neem dan een stillere Beko machine.

16 droogprogramma's op de Beko DR8536GX0

De meeste drogers hebben veel verschillende droogprogramma's. De Beko DR8536GX0 heeft 16 programma's. Meer programma's op je nieuwe Beko wasdroger is niet altijd beter. Bedenk welke programma's je in ieder geval nodig hebt en controleer of die aanwezig zijn bij de Beko DR8536GX0 droger.

Met een startuitstelfunctie op je wasdroger, kun je het drogen van de was uitstellen. Hiermee kun je de was drogen tijdens het daltarief. De Beko DR8536GX0 beschikt over startuitstel, waarmee je de Beko droger op een later tijdstip kunt laten starten. Dat is een stuk voordeliger!

Wasdroger - Consumentenbond Beste Koop - De Beko DR8536GX0 is een warmtepompdroger met een droogcapaciteit van acht kilogram. De wasdroger stopt automatisch wanneer het gewenste resultaat is bereikt. Met de startuitstelfunctie start je een programma wanneer het jou uitkomt en met de geïntegreerde LED-binnenverlichting heb je goed zicht. Deze droger van Beko heeft 16 droogprogramma's en energielabel A+++

BEKO DR8536GX0

  • Best Getest: Consumentenbond Beste Koop
  • Energieklasse: A+++
  • Type droger: warmtepomp
  • Maximaal drooggewicht: 8 kg
  • Geluidsniveau: 66 Decibel (dB)

Kom je er niet uit bij het kopen van de Beko DR8536GX0 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasdroger producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasdrogers of staat jouw wasdroger keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasdroger keuzehulp.

De witgoed winkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: vandaag 23:21 uur

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen