728x90: Wehkamp Ad

Bosch BGL8SIL6 Wit

De beste deal van vandaag

CoolSound

299,-

259,99

Direct uit voorraad leverbaar

Bosch BGL8SIL6 Wit kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, de Bosch BGL8SIL6 Wit stofzuiger beschikt over het PowerProtect System. Dit is een PowerProtect stofzak

Shop informatie

Verzendkosten: Standaard bezorgkosten
Levertijd: Voor 22.00 uur besteld, de volgende dag in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf:

Bosch BGL8SIL6 Wit aanbiedingen

Consumentenelektronica
CoolSound aanbieding: woensdag 8 feb 2023 23:27
Begrijpt 't
Expert aanbieding: woensdag 8 feb 2023 23:27
Die doet het
EP aanbieding: woensdag 8 feb 2023 23:27

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 259,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 259,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Bosch BGL8SIL6 Wit

Algemeen

EAN code 4242005202850
Merk Bosch
Fabrikantcode (sku) 4242005202850
Release datum 2019
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 320
Hoogte (centimeter) 275
Diepte (centimeter) 480
Gewicht (kilogram) 7,7
Kleur Zwart, Wit
Lengte stroomkabel (meter) 12

Algemeen

Type stofopvang Met zak
Geschikt voor vloertype harde, houten, laag polig
Maximaal geluidsniveau ( Decibel (dB) ) 66
Capaciteit opvangzak ( Liter ) 5

Filters

Hepa-filter
Type HEPA-filter H13

Fysieke kenmerken

Actieradius ( meter ) 15

Accessoires

Kierenzuigmond
Meubelzuigmond
Parketborstel
Accessoires meegeleverd
Aantal meegeleverde accessoires 3
Bosch BGL8SIL6 Wit kopen
Actuele prijs: € 259,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Bosch BGL8SIL6 Wit kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Bosch voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Bosch BGL8SIL6 Wit heeft de volgende EAN code 4242005202850. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen stofzuiger en wordt maar éen keer uitgegeven.

De Bosch BGL8SIL6 Wit is van het merk Bosch en is een populair merk binnen de productgroep stofzuiger. Het loont om de Bosch stofzuiger bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Bosch BGL8SIL6 Wit - Afbeelding 1Bosch BGL8SIL6 Wit - Afbeelding 2Bosch BGL8SIL6 Wit - Afbeelding 3Bosch BGL8SIL6 Wit - Afbeelding 4
Een stofzuiger fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke stofzuiger-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Bosch BGL8SIL6 Wit van Bosch is 4242005202850. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

Bosch BGL8SIL6 Wit is sinds 2019 op de markt. In 2019 is Bosch BGL8SIL6 Wit van Bosch geïntroduceerd op de markt. Een ouder stofzuiger wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige stofzuiger producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2019 zegt dus niet zoveel over producten, zoals stofzuiger.

De Bosch BGL8SIL6 Wit heeft een Top Product predicaat ontvangen

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Bosch BGL8SIL6 Wit het predicaat "Top Product" gegeven.

Het is goed om het gewicht van stofzuiger te weten. De Bosch BGL8SIL6 Wit van Bosch heeft een gewicht van 7,7. Het gewicht van 7,7 ligt dicht bij het gemiddelde stofzuiger gewicht.

Om stofzuiger te gebruiken heb je uiteraard stroom nodig maar een lekkere lange kabel is wel zo prettig. De kabellengte van de stoomkabel van de Bosch BGL8SIL6 Wit is 12 meter. Bekijk hoe ver het apparaat van het stopcontact geplaatst gaat worden. Als dit verder is dan 12 meter, dan is het handig als je een verlengsnoer bij de hand hebt.

Met of zonder zak?

Stofzuigers zijn te verdelen in twee groepen: met of zonder stofzak. De Bosch BGL8SIL6 Wit is een stofzuiger uit de categorie: met zak. De grootste voordelen van een zakloze stofzuiger zijn: energiezuiger, zuigkracht blijft behouden en je hoeft geen stofzakken te kopen. De grootste voordelen van een stofzuiger met zak zijn: grotere capaciteit, minder geluid en schoner. Deze Bosch stofzuiger heeft met zak.

De Bosch BGL8SIL6 Wit is geschikt voor de volgende vloertypen: harde, houten, laag polig. Je moet er rekening mee houden dat niet iedere steelstofzuiger geschikt is voor alle vloertypen. Controleer of deze Bosch stofzuiger geschikt is voor jouw vloer.

Het maximale geluidsniveau bij het zuigen van de Bosch BGL8SIL6 Wit is gemeten tot maximaal 66 decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de Bosch stofzuiger is. Traditionele stofzuigers zijn over het algemeen stiller dan steelstofzuigers.

De capaciteit van de stofzuigerzak wordt aangegeven in liters. De Bosch BGL8SIL6 Wit heeft een capaciteit van 5 liter. Gemiddeld is de capaciteit van de stofzak 3,5 liter. Hoe groter de capaciteit van de stofzak, hoe minder vaak de stofzuigerzak van je Bosch stofzuiger te vervangen hoeft te worden.

HEPA-filter

De Bosch BGL8SIL6 Wit heeft een HEPA-filter (High Efficiency Particulate Air) die voorkomt dat fijnstof met de uitblaaslucht weer mee terug de kamer in komt. Als je last hebt van astma of een stofallergie dan is het aan te raden om een Bosch stofzuiger met HEPA filter aan te schaffen. Hoe hoger het getal van het HEPA-filter, hoe beter de reiniging. De BGL8SIL6 Wit beschikt over een h13.

De Bosch BGL8SIL6 Wit heeft een actieradius van 15 meter. Met de actieradius wordt het bereik bedoeld van de Bosch stofzuiger. Simpel gezegd hoe ver kun je gaan met de BGL8SIL6 Wit, met de stekker in het stopcontact. Met een verlengsnoer kun je het bereik van 15 meter eenvoudig verlengen.

Bij de Bosch BGL8SIL6 Wit wordt een kierenzuigmond meegeleverd. Hiermee kom je heel makkelijk op moeilijk bereikbare plekken in je huis. Denk aan de ruimte tussen de kast en de muur en bijvoorbeeld tussen de kussens op de bank. Dit zijn plekken waar je met een gewone zuigmond niet bij kunt, omdat deze veel te breed is. Bij bijna iedere nieuwe Bosch stofzuiger krijg je een kierenzuigmond meegeleverd.

De Bosch BGL8SIL6 Wit stofzuiger beschikt over het PowerProtect System. Dit is een PowerProtect stofzak die zelfsluitend is en hoge prestaties verzekert. Zelfs wanneer de stofzak zich vult. Zo hoef je minder vaak de stofzak te vervangen en bespaar je dus kosten. Deze Bosch stofzuiger heeft een speciale wasbaar HEPA 13 filter. Het filter houdt tot 99,95 % van de kleinste allergenen en stofdeeltjes tegen. De filters zorgen namelijk voor een schone gefilterde uitblaaslucht. De Automatic Power Control zorgt ervoor dat de zuigkracht zich automatisch aanpast aan elk type vloer en SilenceSound System maakt een krachtige reiniging met een laag geluidsniveau mogelijk.vDe stofzuiger heeft een extra lange kabel voor 15m actieradius, hierdoor kan je meerdere ruimtes stofzuigen zonder elke keer van stopcontact te wisselen.

BOSCH BGL8SIL6 WIT

  • Type stofopvang: Met zak
  • Maximaal geluidsniveau: 66 Decibel (dB)
  • Capaciteit opvangzak: 5 Liter
  • Hepa-filter: Ja
  • Actieradius: 15 meter

Kom je er niet uit bij het kopen van de Bosch BGL8SIL6 Wit of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze stofzuiger producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je stofzuiger of staat jouw stofzuiger keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze stofzuiger keuzehulp.

Consumentenelektronica
CoolSound aanbieding: woensdag 8 feb 2023 23:27
Begrijpt 't
Expert aanbieding: woensdag 8 feb 2023 23:27
Die doet het
EP aanbieding: woensdag 8 feb 2023 23:27

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen