728x90: Bol Ad

Haier HTF-452DM7

Momenteel geen prijzen beschikbaar Hoewel de prijzen voor de Haier HTF-452DM7 ontbreken, kun je hieronder nog wel andere relevante informatie vinden over dit product. Zoals specificaties, prijsontwikkeling, omschrijving, video, en meer. Ons team staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of alternatieve suggesties. Bekijk ook gerust onze reviews en blogberichten om een goed inzicht te krijgen in dit soort producten. Klik hier om te zien welke koelkasten vandaag populair zijn.


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Specificaties Haier HTF-452DM7

Algemeen

EAN code 6901018057076
Merk Haier
Fabrikantcode (sku) HTF-452DM7
Release datum 2016
Energieverbruik per jaar 303

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter)83.3
Hoogte (centimeter)190
Diepte (centimeter)65.6
Gewicht (kilogram)106
Kleur Roestvrijstaal
Lengte stroomkabel (meter)3.5
Display
Plaatsing apparaat Vrijstaand

Algemene kenmerken

Model Amerikaanse koelkast
Inverter compressor Compressor
IJsdispenser
Maximaal geluidsniveau 40

Energieverbruik en energiekosten

Energieverbruik per jaar (kWh)303

Fysieke eigenschappen

Aantal koelkastdeuren 4
Geschikt voor schuur of garage
Maximale omgevingstemperatuur (°C)43
Minimale omgevingstemperatuur (°C)10
Open deur alarm
Dispenser

Koelkenmerken

Netto inhoud koelgedeelte ( liter )314
Koelkwaliteit T, ST, SN, N
Super koelen
Antibacteria
Vershoudzone

Vrieskenmerken

Netto inhoud vriesgedeelte ( liter )138
Plaats vriesgedeelte Onder
Anti-ijsvorming
Supervriezen
Steraanduiding 4

Indeling van de koelkast

Aantal plateau's 9
Flessenrek
Aantal groentelades 2
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

De Haier HTF-452DM7 is een Amerikaanse koelkast met een inhoud van 452 liter en energielabel F. Deze Amerikaanse koelkast heeft de vriezer aan de onderkant, in plaats van aan de zijkant, waardoor de koelruimte veel breder is. De Holiday Functie zorgt er voor dat de koelkast automatisch staat ingesteld op 17 graden Celcius, terwijl de vriezer wel normaal blijft werken. Zo bespaar je energie en heb je altijd iets in de vriezer als je thuiskomt van je vakantie. Met de speciale MyZone lade, kan je compleet instellen aan jouw behoeften op een bepaald moment. Je kan er producten onder meer mee ontdooien of snel laten afkoelen. Dankzij no frost technologie ontstaat er geen ijsvorming en hoeft de koelkast nooit te worden ontdooit.

HAIER HTF-452DM7

  • Model: Amerikaanse koelkast
  • IJsdispenser: Ja
  • Aantal koelkastdeuren: 4
  • Netto inhoud koelgedeelte: 314 liter
  • Netto inhoud vriesgedeelte: 138 liter

Kom je er niet uit bij het kopen van de Haier HTF-452DM7 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze koelkast producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Haier HTF-452DM7 - Afbeelding 1Haier HTF-452DM7 - Afbeelding 2Haier HTF-452DM7 - Afbeelding 3Haier HTF-452DM7 - Afbeelding 4
Mis je koelkasten of staat jouw koelkast keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze koelkast keuzehulp.

Wil je graag de HTF-452DM7 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Haier voor je hebt. Twijfel je of dit koelkasten product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Haier HTF-452DM7 heeft de volgende EAN code 6901018057076.

Het energieverbruik van de HTF-452DM7 is 303 kilowatt (kwh) per jaar. Het energieverbruik is berekend op basis van het gebruik in een gemiddeld huishouden. Je moet er wel rekening mee houden dat dit slechts een indicatie is en dat jouw jaarlijkse energieverbruik hoger of lager kan uitpakken. Het aantal euro's dat je bespaart met een energiezuinige koelkasten kan dus per jaar aardig oplopen.

Als je de koelkast in de buurt van je woonkamer hebt staan is het prettig dat hij stil is. Je kunt spreken van een stille koelkast als deze 38 dB of minder geluid maakt. Deze Haier HTF-452DM7 produceert een geluid van 40 decibel. Hoe lager het aantal decibel hoe stiller de koelkast is.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen