728x90: Bol Ad

Miele WEH 875 WPS

De beste deal van vandaag

Expert

1.739,-

1-2 werkdagen

Miele WEH 875 WPS kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, wasmachine - Consumentenbond beste uit de Test - De Miele WEH 875 WPS wasmachine beschikt over het

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 50,-
Levertijd: Voor 15:00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf:

Miele WEH 875 WPS aanbiedingen

Begrijpt 't
Expert aanbieding: vandaag 00:57 uur
Die doet het
EP aanbieding: vandaag 00:58 uur

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 1.739,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 1.739,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Miele WEH 875 WPS

Algemeen

EAN code 4002516468547
Merk Miele
Release datum December 2018
Best Getest Consumentenbond Beste uit de Test
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 59.6
Hoogte (centimeter) 85
Diepte (centimeter) 63.6
Gewicht (kilogram) 95
Kleur Wit
Display
Plaatsing apparaat vrijstaand
Draairichting deur rechts
Smartphone app

Algemeen

Energieklasse ( Nieuw: Vanaf maart 2021 ) A
Geluidsniveau centrifugeren ( Decibel (dB) ) 67
Geluidsniveau wassen ( decibel (dB) ) 47

Waskenmerken

Vulgewicht ( kilogram ) 8
Aantal programma's 14

Droogkenmerken

Toerental ( TPM (Toeren Per Minuut) ) 1400

Gebruiksgemak

Beladingssensor
Waterbeveiliging
Automatische wasmiddeldosering
Warmwateraansluiting

Fysieke kenmerken

Type wasmachine Voorlader
Koolborstelloze motor
Miele WEH 875 WPS kopen
Actuele prijs: € 1.739,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Miele WEH 875 WPS kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Miele voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Miele WEH 875 WPS heeft de volgende EAN code 4002516468547. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasmachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

De Miele WEH 875 WPS is van het merk Miele en is een populair merk binnen de productgroep wasmachines. Het loont om de Miele wasmachines bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Miele WEH 875 WPS - Afbeelding 1Miele WEH 875 WPS - Afbeelding 2Miele WEH 875 WPS - Afbeelding 3Miele WEH 875 WPS - Afbeelding 4
Miele WEH 875 WPS is sinds december 2018 op de markt. In december 2018 is Miele WEH 875 WPS van Miele geïntroduceerd op de markt. Een ouder wasmachines wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige wasmachines producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in december 2018 zegt dus niet zoveel over producten, zoals wasmachines.

Miele WEH 875 WPS Best Getest

Dit product heeft het predicaat consumentenbond beste uit de test ontvangen van dit gerenommeerde testinstituut. Er zijn veel wasmachines en het vinden van het juiste product kan best een uitdaging zijn, maar het feit dat de Miele WEH 875 WPS dit predicaat heeft ontvangen is wat ons betreft een grote pre.

De Miele WEH 875 WPS heeft een Top Product predicaat ontvangen

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Miele WEH 875 WPS het predicaat "Top Product" gegeven.

Het is goed om het gewicht van wasmachines te weten. De Miele WEH 875 WPS van Miele heeft een gewicht van 95. Het gewicht van 95 ligt dicht bij het gemiddelde wasmachine gewicht.

Miele WEH 875 WPS - Afbeelding 5Miele WEH 875 WPS - Afbeelding 6Miele WEH 875 WPS - Afbeelding 7
Bij wasmachines is een display handig, zodat je weet waar je aan toe bent. De Miele WEH 875 WPS is uitgevoerd met een handig display. Een display is een elektronisch scherm waarop informatie getoond kan worden.

Met de plaatsing van een apparaat wordt bedoeld of de wasmachines inbouw, onderbouw of vrijstaand zijn. Vrijstaand betekend letterlijk: nergens ergens tegenaan staan. De Miele WEH 875 WPS is een vrijstaand model. Vrijstaande wasmachines zijn handig en omdat je ze overal kan plaatsen. Om volledig te zijn, bij inbouw kan de wasmachines in een kast geplaatst worden. Vaak wordt de deur aan het apparaat bevestigd. De omstandigheden waarin het apparaat wordt geplaatst hebben uiteraard invloed op de prestaties van het apparaat.

Tegenwoordig zijn steeds meer apparaten op het internet aangesloten, en zo ook de Miele WEH 875 WPS. Het is erg handig als je via een app op de hoogte wordt gehouden of je Miele klaar is, Met de Internet of Things (IoT) functie op de Miele WEH 875 WPS kun je goed de toekomst aan.

De nieuwe Miele energieklasse die per 1 maart 2021 is ingegaan geeft aan hoe zuinig deze wasmachine is. De vernieuwde verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. In de nieuwe verdeling van de Miele WEH 875 WPS heeft een energieklasse van a. Met bijvoorbeeld energieklasse A of B bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Maximale geluidsniveau Miele WEH 875 WPS

Het geluidsniveau bij het centrifugeren is voor de Miele WEH 875 WPS gemeten tot maximaal 67 decibel. Het centrifugeren van wasgoed maakt meer lawaai dan gewoon wassen. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

Tijdens het wassen produceert de Miele WEH 875 WPS maximaal 47 decibel geluid. Hoe meer decibel, hoe luider de machine is tijdens het wassen. Staat je Miele wasautomaat in de open ruimte of vlak naast je bed? Neem dan een stillere Miele machine.

Trommelcapaciteit van 8 kilogram

De capaciteit van een Miele wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasautomaat geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de WEH 875 WPS is 8 kilogram. Deze machine beschikt over de mogelijkheid om 8 kilogram textiel in 1 keer te reinigen. Je moet er wel rekening mee houden dat Miele wasmachines met een groter vulgewicht wel minder energiezuinig zijn, dan wasmachines met een kleinere inhoud.

14 wasprogramma's op de Miele WEH 875 WPS

De meeste wasmachines hebben tegenwoordig veel verschillende wasprogramma's. De Miele WEH 875 WPS heeft 14 programma's. Meer programma's op je nieuwe Miele wasmachine is niet altijd beter. Bedenk welke programma's je in ieder geval nodig hebt en controleer of die aanwezig zijn bij de Miele WEH 875 WPS wasmachine. Bijvoorbeeld: sport je veel? Dan is sport wasprogramma handig. Wil je energie besparen? Dan is een eco stand handig.

Maximaal centrifugeren 1400 toeren Miele WEH 875 WPS

Miele wasmachines hebben een centrifugefunctie met een toerental variërend van 1200 toeren tot 1800 toeren. Hoe hoger het toerental, hoe droger de was uit de wasmachine komt. Het toerental wordt uitgedrukt in toeren per minuut of tpm. De Miele WEH 875 WPS wasmachine heeft 1400 toeren per minuut. 1400 tpm om je wasgoed goed droog te centrifugeren. Meer toeren is niet altijd beter. Het uiteindelijke restvochtpercentage is het daadwerkelijke resultaat; hoe droog is je wasgoed voordat je het in de Miele droger stopt, of op de waslijn hangt? Bij Miele wasmachines met een centrifugesnelheid van 1600 toeren blijft er een restvochtpercentage van 44% achter. Bij 1200 toeren blijft er rond de 52% restvocht achter. Je ziet dat er zit niet echt veel verschil tussen 1400 of 1600 toeren.

Een beladingssensor meet hoe vol de trommel is en beperkt het energie- en waterverbruik als de Miele wasautomaat niet helemaal vol is. De WEH 875 WPS wasmachine heeft een beladingssensor en weegt het wasgoed in de trommel. Maar je bespaart meer dan je zo veel mogelijk met een volle trommel wast.

Deze Miele wasmachine is toegerust met een waterbeveiliging die ervoor zorgt dat de watertoevoer wordt afgesloten als er een storing is. Zo wordt de kans op lekkage geminimaliseerd. De waterbeveiliging wordt vaak aquastop of waterslot genoemd. Het is altijd verstandig om ook een lekbak onder je Miele WEH 875 WPS wasmachine te plaatsen.

De automatische wasmiddeldosering op de Miele WEH 875 WPS is een super handige functie! Je stopt 1x al het wasmiddel in de Miele wasmachine en de Miele WEH 875 WPS wasmachine meet zelf af hoeveel wasmiddel er nodig is per wasbeurt. Nooit meer te veel of te weinig wasmiddel in bij de was. Je bespaart tijd, geld en het is beter voor je was en je Miele wasmachine. Wij kunnen niet meer zonder deze functie!

Er zijn twee soorten wasmachines: voorladers en bovenladers. De Miele WEH 875 WPS is een voorlader wasmachine. De naam zegt het al: de was wordt aan de voorkant van deze Miele wasmachine geladen. De meeste wasmachines in Nederland zijn voorladers. In Amerika en Engeland gebruiken ze meestal bovenlader wasmachines.

Wasmachine - Consumentenbond beste uit de Test - De Miele WEH 875 WPS wasmachine beschikt over het TwinDos-systeem. Met het TwinDos automatische doseersysteem bestaande uit twee fasen was je niet alleen schoner maar zorg je ook nog beter voor je kleding. Vul het systeem voor meerdere wasbeurten met vloeibaar wasmiddel en wasverzachter. Met één druk op de knop doseert de wasmachine de juiste hoeveelheid wasmiddel op het meest ideale moment tijdens het wasproces. Met de PowerWash doe je een was in 50 minuten en spaar je energie. Voor mini-wasjes gebruik je het SingleWash programma, waarmee je energiezuinig je favoriete blouse wast. Kan op afstand bediend worden via wifi en de Miele@home app. Deze Miele heeft een trommelcapaciteit van 8 kilogram een toerental van 1400 tpm en energielabel A.

MIELE WEH 875 WPS

  • Best Getest: Consumentenbond Beste uit de Test
  • Energieklasse: A Nieuw: Vanaf maart 2021
  • Geluidsniveau centrifugeren: 67 Decibel (dB)
  • Geluidsniveau wassen: 47 decibel (dB)
  • Vulgewicht: 8 kilogram
  • Toerental: 1400 TPM (Toeren Per Minuut)
  • Automatische wasmiddeldosering: Ja
  • Type wasmachine: Voorlader

Kom je er niet uit bij het kopen van de Miele WEH 875 WPS of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachine producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines of staat jouw wasmachine keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasmachine keuzehulp.

Begrijpt 't
Expert aanbieding: vandaag 00:57 uur
Die doet het
EP aanbieding: vandaag 00:58 uur

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen