728x90: Wehkamp Ad

AEG L9WEN066CB


GEEN PRIJZEN BESCHIKBAAR

Op dit moment zijn er geen actuele prijzen bekend voor dit product.

Laatste prijs gevonden:

Prijsontwikkeling historie

Specificaties AEG L9WEN066CB

Algemeen

EAN code 7332543805174
Merk AEG
Fabrikantcode (sku) SensiDry L9WEN066CB
Release datum September 2021

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 59.7
Hoogte (centimeter) 87
Diepte (centimeter) 66
Gewicht (kilogram) 97.5
Kleur Wit
Display
Draairichting deur Links
Smartphone app

Algemeen

Energieklasse (Nieuw: Vanaf maart 2021) A
Vulgewicht ( kg ) 10
Geluidsniveau centrifugeren ( Decibel (dB) ) 75
Aantal programma's 10
Stoomfunctie
Koud wassen
Maximaal drooggewicht ( Kilogram (kg) ) 6
Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1600
Type was-droogcombinatie Voorlader

Gebruiksgemak

Beladingssensor
Antikreukfase
Koolborstelloze motor
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de AEG L9WEN066CB kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van AEG voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De AEG L9WEN066CB heeft de volgende EAN code 7332543805174. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen was-droogcombinatie en wordt maar ťen keer uitgegeven.

De AEG L9WEN066CB is van het merk AEG en is een populair merk binnen de productgroep was-droogcombinatie. Het loont om de AEG was-droogcombinatie bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

AEG L9WEN066CB - Afbeelding 1AEG L9WEN066CB - Afbeelding 2AEG L9WEN066CB - Afbeelding 3AEG L9WEN066CB - Afbeelding 4
Een was-droogcombinatie fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke was-droogcombinatie-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor AEG L9WEN066CB van AEG is sensidry l9wen066cb. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

AEG L9WEN066CB is sinds september 2021 op de markt. In september 2021 is AEG L9WEN066CB van AEG geÔntroduceerd op de markt. Een ouder was-droogcombinatie wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige was-droogcombinatie producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in september 2021 zegt dus niet zoveel over producten, zoals was-droogcombinatie.

Het is goed om het gewicht van was-droogcombinatie te weten. De AEG L9WEN066CB van AEG heeft een gewicht van 97.5. Het gewicht van 97.5 ligt dicht bij het gemiddelde was-droogcombinatie gewicht.

Bij was-droogcombinatie is een display handig, zodat je weet waar je aan toe bent. De AEG L9WEN066CB is uitgevoerd met een handig display. Een display is een elektronisch scherm waarop informatie getoond kan worden.

AEG L9WEN066CB - Afbeelding 5AEG L9WEN066CB - Afbeelding 6AEG L9WEN066CB - Afbeelding 7
Tegenwoordig zijn steeds meer apparaten op het internet aangesloten, en zo ook de AEG L9WEN066CB. Het is erg handig als je via een app op de hoogte wordt gehouden of je AEG klaar is, Met de Internet of Things (IoT) functie op de AEG L9WEN066CB kun je goed de toekomst aan.

De nieuwe AEG energieklasse die per 1 maart 2021 is ingegaan geeft aan hoe zuinig deze was-droogcombinatie is. De vernieuwde verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. In de nieuwe verdeling heeft de AEG L9WEN066CB heeft een energieklasse van a. Met bijvoorbeeld energieklasse A of B bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Trommelcapaciteit van 10 kilogram

De capaciteit van een AEG was-droog machine wordt aangeven met vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasautomaat geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de AEG L9WEN066CB is 10 kilogram. Deze AEG was-droogcombinatie beschikt over de mogelijkheid om 10 kilogram textiel in 1 keer te reinigen. Je moet er wel rekening mee houden dat AEG was/droog combo's met een groter vulgewicht wel minder energiezuinig zijn, dan combi apparaten met een kleinere inhoud.

Maximale geluidsniveau L9WEN066CB

Het geluidsniveau bij het centrifugeren is voor de AEG L9WEN066CB gemeten tot maximaal 75 decibel. Het centrifugeren van wasgoed maakt meer lawaai dan gewoon wassen. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

10 wasprogramma's op de AEG L9WEN066CB

AEG L9WEN066CB - Afbeelding 8AEG L9WEN066CB - Afbeelding 9AEG L9WEN066CB - Afbeelding 10
De meeste was-droogcombinaties tegenwoordig hebben veel verschillende wasprogramma's. De AEG L9WEN066CB heeft 10 programma's. Meer programma's op je nieuwe AEG machine is niet altijd beter. Bedenk welke programma's je in ieder geval nodig hebt en controleer of die aanwezig zijn bij de AEG L9WEN066CB wasdroog-combinatie. Bijvoorbeeld: sport je veel? Dan is sport wasprogramma handig. Wil je energie besparen? Dan is een eco stand handig.

Als een AEG was-droogcombinatie uitgevoerd is met een stoomfunctie dan wordt het wasgoed aan het einde van het wasprogramma kort gestoomd. De AEG L9WEN066CB is uitgerust met een stoomfunctie. Hierdoor komt het wasgoed minder gekreukt uit de trommel van de AEG L9WEN066CB en hierdoor strijken gaat makkelijker. Daarnaast doodt stoom 99,9% van de bacteriŽn en verwijdert het nare luchtjes. Grootste voordelen van een stoomfunctie zijn dus minder strijkwerk, frisse was en hygiŽnisch.

Koud wassen is de trend, om zo veel mogelijk het milieu sparen en daarnaast ook geld te besparen. Met AEG L9WEN066CB is het mogelijk om koud te wassen. De meeste AEG was-droogcombinaties hebben wel de mogelijkheid om koud te wassen. Je kunt niet alle was koud wassen. Koud wassen in je nieuwe AEG was-droog machine is alleen geschikt voor wasgoed dat niet al te vuil is. Gebruik wel speciale wasmiddelen voor koude wasjes. Handig, want sommig kleding en delicaat ondergoed moet je gewoon koud wassen.

Vulcapaciteit van de AEG L9WEN066CB

De capaciteit van een AEG was-droogcombinatie wordt aangeven met het maximaal drooggewicht of ook wel vulgewicht genoemd. Het maximaal drooggewicht van de AEG L9WEN066CB is 6 kilogram. Het drooggewicht geeft aan hoeveel wasgoed er maximaal in de was-droogcombinatie geplaatst kan worden.

Maximaal centrifugeren 1600 toeren L9WEN066CB

AEG was-droogcombinaties hebben een centrifugefunctie met een toerental variŽrend van 1200 toeren tot 1800 toeren. Hoe hoger het toerental, hoe droger de was uit de was-droogcombinatie komt. Het toerental wordt uitgedrukt in toeren per minuut of tpm. De AEG L9WEN066CB was-droogcombinatie heeft 1600 toeren per minuut. 1600 tpm om je wasgoed goed droog te centrifugeren. Meer toeren is niet altijd beter. Het uiteindelijke restvochtpercentage is het daadwerkelijke resultaat; hoe droog is je wasgoed voordat je het in de AEG droger stopt, of op de waslijn hangt? Bij AEG was-droogcombinaties met een centrifugesnelheid van 1600 toeren blijft er een restvochtpercentage van 44% achter. Bij 1200 toeren blijft er rond de 52% restvocht achter. Je ziet dat er zit niet echt veel verschil tussen 1400 of 1600 toeren.

Er zijn twee soorten machines: voorladers en bovenladers. De L9WEN066CB is een voorlader was-droogcombinatie. De naam zegt het al: de was wordt aan de voorkant van deze AEG was-droogcombinatie geladen. De meeste was-droogcombinaties in Nederland zijn voorladers. In Amerika en Engeland gebruiken ze meestal bovenlader machines.

Een beladingssensor meet hoe vol de trommel is en beperkt het energie- en waterverbruik als de AEG was-droogcombinatie niet helemaal vol is. De L9WEN066CB was-droogcombinatie heeft een beladingssensor en weegt het wasgoed in de trommel. Maar je bespaart meer dan je zo veel mogelijk met een volle trommel wast.

Met de antikreukfase, die de AEG L9WEN066CB heeft, wordt het kreukelen van je wasgoed zo veel mogelijk voorkomen. Om kreukels te voorkomen draait de trommel, na het drogen nog even door. Zodra je de deur opent van de AEG was-droogcombinatie, stopt de antikreukfase.

Was-droogcombinatie - De AEG L9WEN066CB is een was-droogcombinatie. Je combineert het wassen en drogen, waardoor je minder energie verbruikt. De machine heeft een maximaal vulgewicht van 10 kilogram om te wassen en 6 kilogram om te drogen. SensiDry past het programma automatisch aan op basis van de stoffen die in de trommel zitten en ProSense houdt rekening met de hoeveelheid was in het apparaat. De DualSense technologie zorgt ervoor dat je wasgoed op lagere temperatuur en de gecontroleerde beweging alle stoffen op een voorzichtige manier worden gewassen en gedroogd. Het non stop 3h/3kg-programma doet maar drie uur over het wassen en drogen van 3 kg wasgoed. Met de My AEG Care-app heb je overal toegang tot de expertise van AEG, je kunt programma's op afstand instellen en krijg je advies over het juiste programma. Deze was-droogcombinatie van AEG heeft 10 programma's, een toerental van 1600 tpm en energieklasse A.

AEG L9WEN066CB

  • Vulgewicht: 10 kg
  • Geluidsniveau centrifugeren: 75 Decibel (dB)
  • Maximaal drooggewicht: 6 Kilogram (kg)

Kom je er niet uit bij het kopen van de AEG L9WEN066CB of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze was-droogcombinatie producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je was-droogcombinatie of staat jouw was-droogcombinatie keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze was-droogcombinatie keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen