728x90: Wehkamp Ad

Beko DS7431PX0

De beste deal van vandaag

Wehkamp

529,-

449,-

Direct leverbaar

Beko DS7431PX0 kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, wasdroger - De Beko DS7431PX0 is een energiezuinige warmtepomp droger. Deze Beko wasdroger beschikt over

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: donderdag 7 juli 2022

Beko DS7431PX0 aanbiedingen

Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken
Direct leverbaar
De witgoed winkel van ons allemaal
Op voorraad. Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis
Begrijpt 't
1-2 werkdagen
Die doet het
Levertijd 1-3 werkdagen

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 449,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 449,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Beko DS7431PX0

Algemeen

EAN code 8690842390166
Merk Beko
Fabrikantcode (sku) DS7431PX0
Release datum 2020
Energieverbruik per jaar 211

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 59.7
Hoogte (centimeter) 84.6
Diepte (centimeter) 56.8
Gewicht (kilogram) 42.5
Display
Draairichting deur Rechts
Draairichting deur aanpasbaar

Algemeen

Energieklasse Energieklasse A++
Type droger warmtepomp

Droogkenmerken

Maximaal drooggewicht ( kg ) 7
Geluidsniveau ( Decibel (dB) ) 65
Aantal programma's 15

Gebruiksgemak

Startuitstel
Zelfreinigende condensor
Stoomfunctie
Antikreukfase
Condenswaterafvoer
Beko DS7431PX0 kopen?
Actuele prijs: € 449,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Beko DS7431PX0 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Beko voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Beko DS7431PX0 heeft de volgende EAN code 8690842390166. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasdrogers en wordt maar éen keer uitgegeven.

Beko DS7431PX0 is van het merk Beko en het merk Beko is een populair merk binnen de productgroep wasdrogers. Beko wasdrogers kun je vinden in winkels en webshops. Beko producten behoren tot de topmerken wasdrogers in Nederland. Koop Beko DS7431PX0 voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Een wasdrogers fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke wasdrogers producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Beko DS7431PX0 van Beko is ds7431px0. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Beko SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Beko DS7431PX0 is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Beko DS7431PX0 is sinds 2020 op de markt. In 2020 is Beko DS7431PX0 van Beko geïntroduceerd op de markt. Een ouder wasdrogers wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige wasdrogers producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2020 zegt dus niet zoveel over producten, zoals wasdrogers.

Het energieverbruik van Beko DS7431PX0 is 211 kilowatt (kwh) per jaar. Het energieverbruik van de Beko DS7431PX0 is berekend op basis van het gebruik in een gemiddeld huishouden. Je moet er wel rekening mee houden dat dit slechts een indicatie is en dat jouw jaarlijkse energieverbruik hoger of lager uitpakken. Het aantal euro's dat je bespaart met een energiezuinige wasdrogers kan per jaar aardig oplopen.

Het is goed om het gewicht van wasdrogers te weten. De Beko DS7431PX0 van Beko heeft een gewicht van 42.5 kilogram. Het gewicht van 42.5 kilogram ligt dicht bij het gemiddelde gewicht van wasdrogers.

Bij wasdrogers is een display handig, zodat je weet waar je aan toe bent. De Beko DS7431PX0 is uitgevoerd met een handig display. Een display is een elektronisch scherm waarop informatie getoond kan worden.

Energieverbruik van Beko DS7431PX0

De energieklasse geeft aan hoe zuinig de Beko wasdroger is. De verdeling loopt van klasse A (minst belastend voor het milieu) tot en met klasse G. Klasse A wordt onderverdeeld in A, A+ en A++. De Beko DS7431PX0 heeft een energieklasse van energieklasse a++. Met een zuinige Beko wasdroger met bijvoorbeeld energieklasse A++ bespaar je tot wel 100 euro per jaar op je energierekening. Soms hebben drogers achter de klasse een percentage staan. Het percentage geeft aan hoeveel zuiniger de wasdroger is dan energieklasse A+++.

Type wasdroger

Bij het kopen van een wasdroger heb je keuze uit drie type drogers; warmtepompdroger, condensdroger of een afvoerdroger. De Beko DS7431PX0 wasdroger is een warmtepomp. Op dit moment worden de warmtepompdrogers het meest verkocht, omdat ze het zuinigst omgaan met energie.

Vulcapaciteit

De capaciteit van een Beko wasdroger wordt aangeven door middel van het maximaal drooggewicht of ook wel vulgewicht genoemd. Het maximaal drooggewicht van de Beko DS7431PX0 is 7 kilogram. Het drooggewicht van een droogkast geeft aan hoeveel wasgoed er maximaal in de wasdroger geplaatst kan worden.

Maximale geluidsniveau Beko DS7431PX0

Bij het bepalen hoeveel geluid een Beko wasdroger maakt, wordt het maximaal aantal decibel gemeten tijdens het drogen en centrifugeren van het wasgoed. De Beko DS7431PX0 heeft een maximaal geluidsniveau van 65 decibel. In onze wasdroger keuzehulp kun je zelf filteren op het gewenste aantal decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het drogen. Staat je Beko droger in de open ruimte of vlak naast je bed? Neem dan een stillere Beko machine.

15 droogprogramma's op de Beko DS7431PX0

De meeste drogers hebben veel verschillende droogprogramma's. De Beko DS7431PX0 heeft 15 programma's. Meer programma's op je nieuwe Beko wasdroger is niet altijd beter. Bedenk welke programma's je in ieder geval nodig hebt en controleer of die aanwezig zijn bij de Beko DS7431PX0 droger.

Met een startuitstelfunctie op je wasdroger, kun je het drogen van de was uitstellen. Hiermee kun je de was drogen tijdens het daltarief. De Beko DS7431PX0 beschikt over startuitstel, waarmee je de Beko droger op een later tijdstip kunt laten starten. Dat is een stuk voordeliger!

Met de antikreukfase, die de Beko DS7431PX0 heeft, wordt het kreukelen van je wasgoed zo veel mogelijk voorkomen. Om kreukels te voorkomen draait de trommel, na het drogen nog even door. Zodra je de deur opent van de Beko wasdroger, stopt de antikreukfase.

Het condenswater van de DS7431PX0 kan worden afgevoerd middels een condenswaterafvoer. Niet alle wasdrogers hebben een condenswaterafvoer en vangen het water op in een condensbak. De Beko DS7431PX0 heeft dit wel en dan hoef je nooit het condenswater te legen.

Wasdroger - De Beko DS7431PX0 is een energiezuinige warmtepomp droger. Deze Beko wasdroger beschikt over EcoGentle-technologie. Kleding behoudt oorspronkelijke kleur dankzij de innovatieve droogtechnologie. Een standaard condensdroger werkt samen met een airconditioningsysteem, waardoor kleding behoedzamer wordt gedroogd en de droger energiezuiniger is. Het AquaWave-systeem behandelt je kleding voorzichtiger en droogt beter. Deze droger heeft 15 droogprogramma's, een droogcapaciteit van 7 kilogram en energielabel A++.

BEKO DS7431PX0

  • Energieklasse: Energieklasse A++
  • Type droger: warmtepomp
  • Maximaal drooggewicht: 7 kg
  • Geluidsniveau: 65 Decibel (dB)

Kom je er niet uit bij het kopen van de Beko DS7431PX0 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasdroger producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasdrogers of staat jouw wasdroger keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasdroger keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen