728x90: Wehkamp Ad

Miele WSD 663 WCS

De beste deal van vandaag

Coolblue

1.229,-

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis

Miele WSD 663 WCS kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, wasmachine - De Miele WSD 663 WCS wasmachine heeft een vulgewicht van 8 kilogram en is geschikt voor een

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 23.59 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf:

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 1.229,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 1.229,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Miele WSD 663 WCS

Algemeen

EAN code 4002516373124
Merk Miele
Fabrikantcode (sku) 11597720
Release datum December 2018
Top Product Kieskeurig Best Reviewed

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 59,6
Hoogte (centimeter) 85
Diepte (centimeter) 63,6
Gewicht (kilogram) 89
Kleur Wit
Lengte stroomkabel (meter) 2
Display
Plaatsing apparaat Vrijstaand
Draairichting deur Rechts
Vulopening (cm) 30

Algemeen

Energieklasse ( Nieuw: Vanaf maart 2021 ) A
Geluidsniveau centrifugeren ( Decibel (dB) ) 70

Waskenmerken

Vulgewicht ( kilogram ) 8
Aantal programma's 14
Kledingbeschermende trommel
Stoomfunctie
Koud wassen

Droogkenmerken

Toerental ( TPM (Toeren Per Minuut) ) 1400
Droogresultaat B
Restvochtpercentage (% (Procent)) 53

Gebruiksgemak

Startuitstel
Beladingssensor
Waterbeveiliging
Automatische wasmiddeldosering
Warmwateraansluiting

Fysieke kenmerken

Type wasmachine Voorlader
Koolborstelloze motor
Miele WSD 663 WCS kopen
Actuele prijs: € 1.229,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Miele WSD 663 WCS kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Miele voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Miele WSD 663 WCS heeft de volgende EAN code 4002516373124. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasmachines en wordt maar ťen keer uitgegeven.

De Miele WSD 663 WCS is van het merk Miele en is een populair merk binnen de productgroep wasmachines. Het loont om de Miele wasmachines bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Miele WSD 663 WCS - Afbeelding 1Miele WSD 663 WCS - Afbeelding 2Miele WSD 663 WCS - Afbeelding 3Miele WSD 663 WCS - Afbeelding 4
Een wasmachines fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke wasmachine-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Miele WSD 663 WCS van Miele is 11597720. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

Miele WSD 663 WCS is sinds december 2018 op de markt. In december 2018 is Miele WSD 663 WCS van Miele geÔntroduceerd op de markt. Een ouder wasmachines wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige wasmachines producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in december 2018 zegt dus niet zoveel over producten, zoals wasmachines.

De Miele WSD 663 WCS heeft een Top Product predicaat ontvangen

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Miele WSD 663 WCS het predicaat "Top Product" gegeven.

Het is goed om het gewicht van wasmachines te weten. De Miele WSD 663 WCS van Miele heeft een gewicht van 89. Het gewicht van 89 ligt dicht bij het gemiddelde wasmachine gewicht.

Miele WSD 663 WCS - Afbeelding 5Miele WSD 663 WCS - Afbeelding 6Miele WSD 663 WCS - Afbeelding 7
Om wasmachines te gebruiken heb je uiteraard stroom nodig maar een lekkere lange kabel is wel zo prettig. De kabellengte van de stoomkabel van de Miele WSD 663 WCS is 2 meter. Bekijk hoe ver het apparaat van het stopcontact geplaatst gaat worden. Als dit verder is dan 2 meter, dan is het handig als je een verlengsnoer bij de hand hebt.

Bij wasmachines is een display handig, zodat je weet waar je aan toe bent. De Miele WSD 663 WCS is uitgevoerd met een handig display. Een display is een elektronisch scherm waarop informatie getoond kan worden.

Met de plaatsing van een apparaat wordt bedoeld of de wasmachines inbouw, onderbouw of vrijstaand zijn. Vrijstaand betekend letterlijk: nergens ergens tegenaan staan. De Miele WSD 663 WCS is een vrijstaand model. Vrijstaande wasmachines zijn handig en omdat je ze overal kan plaatsen. Om volledig te zijn, bij inbouw kan de wasmachines in een kast geplaatst worden. Vaak wordt de deur aan het apparaat bevestigd. De omstandigheden waarin het apparaat wordt geplaatst hebben uiteraard invloed op de prestaties van het apparaat.

De nieuwe Miele energieklasse die per 1 maart 2021 is ingegaan geeft aan hoe zuinig deze wasmachine is. De vernieuwde verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. In de nieuwe verdeling van de Miele WSD 663 WCS heeft een energieklasse van a. Met bijvoorbeeld energieklasse A of B bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Maximale geluidsniveau Miele WSD 663 WCS

Miele WSD 663 WCS - Afbeelding 8Miele WSD 663 WCS - Afbeelding 9Miele WSD 663 WCS - Afbeelding 10Miele WSD 663 WCS - Afbeelding 11
Het geluidsniveau bij het centrifugeren is voor de Miele WSD 663 WCS gemeten tot maximaal 70 decibel. Het centrifugeren van wasgoed maakt meer lawaai dan gewoon wassen. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

Trommelcapaciteit van 8 kilogram

De capaciteit van een Miele wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasautomaat geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de WSD 663 WCS is 8 kilogram. Deze machine beschikt over de mogelijkheid om 8 kilogram textiel in 1 keer te reinigen. Je moet er wel rekening mee houden dat Miele wasmachines met een groter vulgewicht wel minder energiezuinig zijn, dan wasmachines met een kleinere inhoud.

14 wasprogramma's op de Miele WSD 663 WCS

De meeste wasmachines hebben tegenwoordig veel verschillende wasprogramma's. De Miele WSD 663 WCS heeft 14 programma's. Meer programma's op je nieuwe Miele wasmachine is niet altijd beter. Bedenk welke programma's je in ieder geval nodig hebt en controleer of die aanwezig zijn bij de Miele WSD 663 WCS wasmachine. Bijvoorbeeld: sport je veel? Dan is sport wasprogramma handig. Wil je energie besparen? Dan is een eco stand handig.

Een kledingbeschermende trommel van Miele voorkomt dat je wasgoed slijt dankzij de speciale wandstructuur van de wastrommel. De Miele WSD 663 WCS heeft een speciale beschermende trommel om de kwaliteit van je kleding te beschermen en slijtage te verminderen. Miele noemt het bijvoorbeeld SoftCare-trommel met speciale honingraatstructuur en Beko noemt het Aquawave trommeltechnologie.

De Miele WSD 663 WCS is uitgerust met een stoomfunctie. Als een Miele wasmachine uitgevoerd is met een stoomfunctie dan wordt het wasgoed aan het einde van het wasprogramma kort gestoomd. Hierdoor komt het wasgoed minder gekreukt uit de trommel van de Miele WSD 663 WCS en hierdoor strijken gaat makkelijker. Daarnaast doodt stoom 99,9% van de bacteriŽn en verwijdert het nare luchtjes. Grootste voordelen van een stoomfunctie zijn dus minder strijkwerk, frisse was en hygiŽnisch.

Koud wassen met de Miele WSD 663 WCS

Koud wassen is de trend, om zo veel mogelijk het milieu sparen en daarnaast ook geld te besparen. Met Miele WSD 663 WCS is het mogelijk om koud te wassen. De meeste Miele wasmachines hebben wel de mogelijkheid om koud te wassen. Je kunt niet alle was koud wassen. Koud wassen in je nieuwe Miele wasmachine is alleen geschikt voor wasgoed dat niet al te vuil is. Gebruik wel speciale wasmiddelen voor koude wasjes. Handig, want sommig kleding en delicaat ondergoed moet je gewoon koud wassen.

Maximaal centrifugeren 1400 toeren Miele WSD 663 WCS

Miele wasmachines hebben een centrifugefunctie met een toerental variŽrend van 1200 toeren tot 1800 toeren. Hoe hoger het toerental, hoe droger de was uit de wasmachine komt. Het toerental wordt uitgedrukt in toeren per minuut of tpm. De Miele WSD 663 WCS wasmachine heeft 1400 toeren per minuut. 1400 tpm om je wasgoed goed droog te centrifugeren. Meer toeren is niet altijd beter. Het uiteindelijke restvochtpercentage is het daadwerkelijke resultaat; hoe droog is je wasgoed voordat je het in de Miele droger stopt, of op de waslijn hangt? Bij Miele wasmachines met een centrifugesnelheid van 1600 toeren blijft er een restvochtpercentage van 44% achter. Bij 1200 toeren blijft er rond de 52% restvocht achter. Je ziet dat er zit niet echt veel verschil tussen 1400 of 1600 toeren.

Naast het toerental zegt ook het droogresultaat iets over hoe vochtig de kleding uit de Miele wasmachine komt. De WSD 663 WCS heeft een droogresultaat van b. Dit resultaat wordt uitgedrukt met de letters A (best) tot en met G (minst). Een wasmachine met een droogresultaat A of B en minimaal 1200 toeren is aan te raden.

Met een restvochtpercentage van 53%, weet je hoeveel vocht er na het centrifugeren nog aanwezig is bij deze Miele wasmachine. Hoe hoger het toerental van de Miele wasmachine, hoe droger het wasgoed wordt. Bij 1400 toeren is er een gemiddeld restvochtpercentage van 50% en bij 1600 toeren is dit gemiddeld 44%. De Miele WSD 663 WCS heeft een restvochtpercentage van 53 procent.

De Miele WSD 663 WCS beschikt over startuitstel, waarmee je de Miele wasmachine op een later tijdstip kunt laten starten. Zo kun je de was doen tijdens het daltarief. Dat is een stuk voordeliger!

Een beladingssensor meet hoe vol de trommel is en beperkt het energie- en waterverbruik als de Miele wasautomaat niet helemaal vol is. De WSD 663 WCS wasmachine heeft een beladingssensor en weegt het wasgoed in de trommel. Maar je bespaart meer dan je zo veel mogelijk met een volle trommel wast.

Deze Miele wasmachine is toegerust met een waterbeveiliging die ervoor zorgt dat de watertoevoer wordt afgesloten als er een storing is. Zo wordt de kans op lekkage geminimaliseerd. De waterbeveiliging wordt vaak aquastop of waterslot genoemd. Het is altijd verstandig om ook een lekbak onder je Miele WSD 663 WCS wasmachine te plaatsen.

De automatische wasmiddeldosering op de Miele WSD 663 WCS is een super handige functie! Je stopt 1x al het wasmiddel in de Miele wasmachine en de Miele WSD 663 WCS wasmachine meet zelf af hoeveel wasmiddel er nodig is per wasbeurt. Nooit meer te veel of te weinig wasmiddel in bij de was. Je bespaart tijd, geld en het is beter voor je was en je Miele wasmachine. Wij kunnen niet meer zonder deze functie!

Er zijn twee soorten wasmachines: voorladers en bovenladers. De Miele WSD 663 WCS is een voorlader wasmachine. De naam zegt het al: de was wordt aan de voorkant van deze Miele wasmachine geladen. De meeste wasmachines in Nederland zijn voorladers. In Amerika en Engeland gebruiken ze meestal bovenlader wasmachines.

Wasmachine - De Miele WSD 663 WCS wasmachine heeft een vulgewicht van 8 kilogram en is geschikt voor een gezin met 1 of 2 kinderen. De TwinDos reservoirs rechts onder in de machine voegen automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel toe. Omdat je altijd precies genoeg wasmiddel gebruikt, blijft je kleding langer mooi. Met het programma voorstrijken kun je de strijktijd tot 50% verminderen. Aan het einde van het wasprogramma volgt er een soort van eerste strijkbeurt. Hier wordt het wasgoed in de warme, vochtige trommel bewogen en zo gestreken. CapDosing biedt de mogelijkheid om speciale wasprogramma’s aan te vullen met Miele-capsules. Je kunt kiezen uit speciale wasmiddelen en wasverzachters. De capsule plaats je eenvoudig in het speciale vakje in de wasmiddellade en de wasmachine doseert automatisch de juiste hoeveelheid op het juiste moment. Met Miele@Home heb je ook onderweg altijd zicht op je machine. Je kunt niet alleen de programmastatus opvragen, maar je kunt ook gemakkelijk programma's instellen en starten, waar je ook bent. Deze Miele heeft een toerental van 1400 tpm en een energielabel A.

IN DE DOOS

 • Miele WSD 663 WCS
 • Aanvoerslang 1,5 m
 • Afvoerslang 1,5 m
 • 1,5 liter UltraPhase 1 (wasmiddel)
 • 1,5 liter UltraPhase 2 (wasmiddel voor witte was)
 • 3 wascapsules

MIELE WSD 663 WCS

 • Energieklasse: A Nieuw: Vanaf maart 2021
 • Geluidsniveau centrifugeren: 70 Decibel (dB)
 • Vulgewicht: 8 kilogram
 • Toerental: 1400 TPM (Toeren Per Minuut)
 • Automatische wasmiddeldosering: Ja
 • Type wasmachine: Voorlader

Kom je er niet uit bij het kopen van de Miele WSD 663 WCS of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachine producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines of staat jouw wasmachine keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasmachine keuzehulp.

Populaire video voor artikel: Miele WSD 663 WCS

Alles voor een glimlach
Coolblue aanbieding: vandaag 00:47 uur

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen