Miele WEI875 WPS PowerWash 2.0 TwinDos

De beste deal van vandaag

Expert

1.599,-

1.599,-

Onbekende voorraad

Miele WEI875 WPS PowerWash 2.0 TwinDos actuele prijzen. Wasmachine - Cosumentenbond Beste uit de Test - Deze Miele wasmachine heeft een ruim vulgewicht van 9 kg en centrifugeert met 1600 toeren per

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 15:00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: dinsdag 21 september 2021

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 1.599,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 1.599,-

Specificaties Miele WEI875 WPS PowerWash 2.0 TwinDos

Algemeen

Merk Miele
Fabrikantcode (sku) WEI 875 WPS
Release datum 2020
EAN code 4002516273790
Best Getest Consumentenbond Beste Getest
Energieverbruik per jaar 130
Waterverbruik (liters) 11000

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 59.6
Hoogte (centimeter) 85
Diepte (centimeter) 63.6
Display
Plaatsing apparaat Vrijstaand

Algemeen

Energieklasse (Oud: Vervalt per maart 2021) A+++

Waskenmerken

Vulgewicht (kg) 9
Geluidsniveau wassen (dB) 48
Kledingbeschermende trommel

Droogkenmerken

Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1600
Toerental instelbaar
Droogresultaat B
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 72
Restvochtpercentage (% (Procent)) 53

Gebruiksgemak

Automatische wasmiddeldosering
Smartphone app

Fysieke kenmerken

Type Voorlader
Draairichting deur Links
Plaatsing Vrijstaand
Miele WEI875 WPS PowerWash 2.0 TwinDos kopen?
Actuele prijs: € 1.599,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Twijfel je of het product wat jij wil vergelijken wel hetzelfde is? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Miele WEI875 WPS PowerWash 2.0 TwinDos heeft de volgende EAN code 4002516273790. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasmachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

Best Getest

Dit product heeft het predicaat consumentenbond beste getest ontvangen van dit gerenommeerde testinstituut. Er zijn veel wasmachines en het vinden van het juiste product kan best een uitdaging zijn, maar het feit dat de Miele WEI875 WPS PowerWash 2.0 TwinDos dit predicaat heeft ontvangen is wat ons betreft een grote pre.

Energieverbruik

Het energieverbruik van Miele WEI875 WPS PowerWash 2.0 TwinDos is 130 kilowatt (kwh) per jaar. Het energieverbruik is berekend op basis van het gebruik in een gemiddeld huishouden. Houd er rekening mee dat dit slechts een indicatie is en dat jouw jaarlijkse energieverbruik hoger of lager uitpakken.

Energieverbruik

De energieklasse geeft aan hoe zuinig een wasmachine is. De verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. Klasse A wordt vaak onderverdeeld in A, A+ en A++. De Miele WEI875 WPS PowerWash 2.0 TwinDos heeft een energieklasse van a+++. Met bijvoorbeeld energieklasse A+++ bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Trommel capaciteit

De capaciteit van een wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasmachine geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de Miele WEI875 WPS PowerWash 2.0 TwinDos is 9 kilogram.

Droogresultaat

Naast het toerental zegt ook het droogresultaat iets over hoe vochtig de kleding uit de wasmachine komt. Dit resultaat wordt uitgedrukt door middel van de letters A (best) tot en met G (minst). De Miele WEI875 WPS PowerWash 2.0 TwinDos heeft een droogresultaat van b. Een wasmachine met een droogresultaat A of B en minimaal 1200 toeren is aan te raden.

Geluidsniveau tijdens het centrifugeren

Het centrifugeren van wasgoed maakt meer lawaai dan gewoon wassen. Het geluidsniveau bij het centrifugeren is voor de Miele WEI875 WPS PowerWash 2.0 TwinDos gemeten tot maximaal 72 decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

Wasmachine - Cosumentenbond Beste uit de Test - Deze Miele wasmachine heeft een ruim vulgewicht van 9 kg en centrifugeert met 1600 toeren per minuut. Voor vloeibaar wasmiddel isTwinDos is het beste systeem. Tijdens het perfecte moment tijdens het wasprogramma wordt precies de juiste hoeveelheid wasmiddel of wasverzachter automatisch gedoseerd. Op dezemanier gebruik je nooit meer teveel wasmiddel en krijgt je kleding de meest optimale verzorging. Deze machine is extreem zuinig met energie en water dankzij PowerWash 2.0 technologie. Tevens is met het QuickPowerWash programma je wasgoed binnen een uur perfect schoon, met het hoogst haalbare wasresultaat. CapDosing geeft de mogelijkheid om speciale wasprogramma’s aan te vullen met Miele-caps. Je hebt de keuze uit speciale wasmiddelen en wasverzachters waarmee je jouw kleding optimaal kunt verzorgen. De cap plaats je gemakkelijk in het speciale vakje in de wasmiddellade. Kleding slijt minder en komt minder gekreukt uit de trommel door de SoftCare trommel. Tijdens het wassen glijdt je kleding over een dun waterlaagje tussen het textiel en de trommelwand, op deze manier wordt je kleding beter beschermd. Met WifiConn@ct kun je de wasmachine bedienen en bijhouden hoe ver de machine is met het wasprogramma via de handige Miele@Home app op je smartphone.

Deze wasmachine van Miele heeft het Geteste Hygiëne keurmerk. Met het wasprogramma katoen hygiëne (60°C) of het programma met de AllergoWash-optie was je hygiënisch schoon en worden bacteriën gedood.

Kenmerken

  • TwinDos – Automatisch doseersysteem met vloeibaar wasmiddel, voor een perfect schone was
  • CapDosing – Miele-caps bieden een perfecte aanvulling op wasprogramma’s voor speciale textielsoorten
  • PowerWash 2.0 – Zelf kleine wasjes worden zuinig gewassen, met minder water- en energieverbruik.
  • QuickPowerWash – Binnen 60 minuten schone was, met het beste wasresultaat A
  • WifiConn@ct – Geschikt voor bediening via de handige Miele@Home app op je smartphone

Kom je er niet uit bij het kopen van de Miele WEI875 WPS PowerWash 2.0 TwinDos of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachines keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze wasmachines keuzehulp.

Prijzen vergelijken Miele WEI875 WPS PowerWash 2.0 TwinDos. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen