Miele WTW 870 WPM PowerWash & TwinDos

De beste deal van vandaag

EP

2.499,-

Levertijd 1-3 werkdagen

Miele WTW 870 WPM PowerWash & TwinDos actuele prijzen. Wasmachine - De WTW 870 is een wasmachine en droger in 1. Deze Miele heeft een softcare-trommel. De was glijdt over een dun laagje water. Op

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 17:00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: vrijdag 27 november 2020

Miele WTW 870 WPM PowerWash & TwinDos aanbiedingen

Begrijpt 't
1-2 werkdagen
Die doet het
Levertijd 1-3 werkdagen

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 2.499,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 2.499,-

Specificaties Miele WTW 870 WPM PowerWash & TwinDos

Algemeen

Merk Miele
Fabrikantcode (sku) WTW 870 WPM
Release datum December 2018
EAN code 4002516362609
Energieverbruik per jaar 682
Waterverbruik (liters) 23.320

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 59.6
Hoogte (centimeter) 85
Diepte (centimeter) 71.4
Gewicht (kilogram) 102
Display
Plaatsing apparaat Vrijstaand

Waskenmerken

Vulgewicht (kg) 9
Wasresultaat A
Geluidsniveau wassen (dB) 46
Kledingbeschermende trommel
Stoomfunctie

Droogkenmerken

Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1600
Droogresultaat A
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 72

Energie- en waterkenmerken

Energieklasse A

Gebruiksgemak

Automatische wasmiddeldosering

Fysieke kenmerken

Type Voorlader
Draairichting deur Rechts
Plaatsing Vrijstaand
Miele WTW 870 WPM PowerWash & TwinDos kopen?
Actuele prijs: € 2.499,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Twijfel je of het product wat jij wil vergelijken wel hetzelfde is? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Miele WTW 870 WPM PowerWash & TwinDos heeft de volgende EAN code 4002516362609. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen was-droogcombinatie en wordt maar éen keer uitgegeven.

Energieverbruik

Het energieverbruik van Miele WTW 870 WPM PowerWash & TwinDos is 682 kilowatt (kwh) per jaar. Het energieverbruik is berekend op basis van het gebruik in een gemiddeld huishouden. Houd er rekening mee dat dit slechts een indicatie is en dat jouw jaarlijkse energieverbruik hoger of lager uitpakken.

Vulcapaciteit

Hoeveel kilo wasgoed past er in de trommel? De capaciteit van een wasdroogcombinatie wordt aangeven door middel van het vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de machine geplaatst kan worden en voor de Miele WTW 870 WPM PowerWash & TwinDos is dat 9 kilogram.

Wasresultaat

Was-droog combinaties wordt volgens Europese richtlijnen beoordeeld op wasresultaat. Elke machine krijgt een beoordeling op een schaal van A tot en met G waarvan A de beste score is. De Miele WTW 870 WPM PowerWash & TwinDos heeft een wasresultaat van a. Een goed wasresultaat zorgt ervoor dat je wasgoed langer mooi blijft en er geen muffe luchtjes in je wasmachine en kleding komen.

Geluidsniveau

Het geluidsniveau tijdens het wassen is voor de Miele WTW 870 WPM PowerWash & TwinDos gemeten tot maximaal 46 decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het afwerken van het wasprogramma.

Toerental

Het toerental van een wasmachine wordt uitgedrukt in TPM dat staat voor Toeren Per Minuut. De Miele WTW 870 WPM PowerWash & TwinDos heeft een toerental van 1600 Toeren Per Minuut. Hoe hoger het toerental, hoe minder nat het wasgoed uit de trommel komt.

Geluid centrifugeren

Het geluid wat deze was-droogcombinatie maakt tijdens het centrifugeren is voor de Miele WTW 870 WPM PowerWash & TwinDos gemeten tot een waarde van maximaal 72 decibel.

Energieverbruik

De energieklasse geeft aan hoe zuinig een was-droogcombinatie is. De verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. Klasse A wordt vaak onderverdeeld in A, A+ en A++. De wascombinatie Miele WTW 870 WPM PowerWash & TwinDos heeft een energieklasse van a. Met bijvoorbeeld energieklasse A+++ bespaar je tot ongeveer honderd euro per jaar op je huidige energierekening.

Wasmachine - De WTW 870 is een wasmachine en droger in 1. Deze Miele heeft een softcare-trommel. De was glijdt over een dun laagje water. Op deze manier wordt je kleding beschermd tijdens het wassen en drogen. Deze machine heeft een TwinDos-systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat het wasmiddel perfect gedoseerd wordt. Zo komt er dus nooit teveel wasmiddel bij de was. Naast TwinDos heeft de machine CapDosing. Dit is een aanvulling op de speciale wasprogramma’s. Je plaatst de cap door deze in de wasmiddellade te doen en de machine voegt de inhoud toe op het juiste moment. Powerwash geeft de wasmachine een maximale reinigingskracht. Met een A+++ energielabel is de machine energiezuinig.

Voordelen

  • Softcare-trommel
  • Powerwash
  • Maximaal vulgewicht van 9 kg wassen en 6 kg drogen

Kom je er niet uit bij het kopen van de Miele WTW 870 WPM PowerWash & TwinDos of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze was-droogcombinatie keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je was-droogcombinatie? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze was-droogcombinatie keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen