728x90: Wehkamp Ad

Indesit YT CM08 7B EU

De beste deal van vandaag

BCC

379,-

349,-

Thuis bezorgen:

Indesit YT CM08 7B EU kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, wasdroger - Deze Indesit condensdroger YT CM08 7B EU met energieklasse B heeft een droogcapaciteit

meer wasdrogers van Indesit

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 15:00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: vrijdag 29 oktober 2021

Indesit YT CM08 7B EU aanbiedingen

Dat is zeker
Thuis bezorgen:
Begrijpt 't
1-2 werkdagen

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 349,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 349,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Indesit YT CM08 7B EU

Algemeen

EAN code 8050147542521
Merk Indesit
Fabrikantcode (sku) YT CM08 7B EU
Release datum 2019
Top Product
Energieverbruik per jaar 504

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 59.5
Hoogte (centimeter) 86
Diepte (centimeter) 64.9
Gewicht (kilogram) 46,5
Kleur Wit
Display
Plaatsing apparaat Vrijstaand

Algemeen

Energieklasse B
Type droger Condensdroger

Droogkenmerken

Maximaal drooggewicht ( kg ) 7
Geluidsniveau ( Decibel (dB) ) 67
Aantal programma's 8

Gebruiksgemak

Startuitstel
Antikreukfase
Condenswaterafvoer Opvang in reservoir, Via waterafvoer
Indesit YT CM08 7B EU kopen?
Actuele prijs: € 349,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Indesit YT CM08 7B EU kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Indesit voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Indesit YT CM08 7B EU heeft de volgende EAN code 8050147542521. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasdrogers en wordt maar éen keer uitgegeven.

Indesit YT CM08 7B EU is van het merk Indesit en het merk Indesit is een populair merk binnen de productgroep wasdrogers. Indesit wasdrogers kun je vinden in winkels en webshops. Indesit producten behoren tot de topmerken wasdrogers in Nederland. Koop Indesit YT CM08 7B EU voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Indesit YT CM08 7B EU  - Afbeelding 1Indesit YT CM08 7B EU  - Afbeelding 2Indesit YT CM08 7B EU  - Afbeelding 3Indesit YT CM08 7B EU  - Afbeelding 4
Een wasdrogers fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke wasdrogers producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Indesit YT CM08 7B EU van Indesit is yt cm08 7b eu. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Indesit SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Indesit YT CM08 7B EU is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Indesit YT CM08 7B EU is sinds 2019 op de markt. In 2019 is Indesit YT CM08 7B EU van Indesit geïntroduceerd op de markt. Een ouder wasdrogers wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige wasdrogers producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2019 zegt dus niet zoveel over producten, zoals wasdrogers.

De Indesit YT CM08 7B EU heeft een Top Product predicaat ontvangen

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Indesit YT CM08 7B EU het predicaat "Top Product" gegeven.

Het energieverbruik van Indesit YT CM08 7B EU is 504 kilowatt (kwh) per jaar. Het energieverbruik van de Indesit YT CM08 7B EU is berekend op basis van het gebruik in een gemiddeld huishouden. Je moet er wel rekening mee houden dat dit slechts een indicatie is en dat jouw jaarlijkse energieverbruik hoger of lager uitpakken. Het aantal euro's dat je bespaart met een energiezuinige wasdrogers kan per jaar aardig oplopen.

Het is goed om het gewicht van wasdrogers te weten. De Indesit YT CM08 7B EU van Indesit heeft een gewicht van 46,5 kilogram. Het gewicht van 46,5 kilogram ligt dicht bij het gemiddelde gewicht van wasdrogers.

Bij wasdrogers is een display handig, zodat je weet waar je aan toe bent. De Indesit YT CM08 7B EU is uitgevoerd met een handig display. Een display is een elektronisch scherm waarop informatie getoond kan worden.

Met de plaatsing van een apparaat wordt bedoeld of de wasdrogers inbouw, onderbouw of vrijstaand zijn. Vrijstaand betekend letterlijk: nergens ergens tegenaan staan. De Indesit YT CM08 7B EU is een vrijstaand model. Vrijstaande wasdrogers zijn handig en omdat je ze overal kan plaatsen. Om volledig te zijn, bij inbouw kan de wasdrogers in een kast geplaatst worden. Vaak wordt de deur aan het apparaat bevestigd. De omstandigheden waarin het apparaat wordt geplaatst hebben uiteraard invloed op de prestaties van het apparaat.

Energieverbruik van Indesit YT CM08 7B EU

De energieklasse geeft aan hoe zuinig de Indesit wasdroger is. De verdeling loopt van klasse A (minst belastend voor het milieu) tot en met klasse G. Klasse A wordt onderverdeeld in A, A+ en A++. De Indesit YT CM08 7B EU heeft een energieklasse van b. Met een zuinige Indesit wasdroger met bijvoorbeeld energieklasse A++ bespaar je tot wel 100 euro per jaar op je energierekening. Soms hebben drogers achter de klasse een percentage staan. Het percentage geeft aan hoeveel zuiniger de wasdroger is dan energieklasse A+++.

Type wasdroger

Bij het kopen van een wasdroger heb je keuze uit drie type drogers; warmtepompdroger, condensdroger of een afvoerdroger. De Indesit YT CM08 7B EU wasdroger is een condensdroger. Op dit moment worden de warmtepompdrogers het meest verkocht, omdat ze het zuinigst omgaan met energie.

Vulcapaciteit

De capaciteit van een Indesit wasdroger wordt aangeven door middel van het maximaal drooggewicht of ook wel vulgewicht genoemd. Het maximaal drooggewicht van de Indesit YT CM08 7B EU is 7 kilogram. Het drooggewicht van een droogkast geeft aan hoeveel wasgoed er maximaal in de wasdroger geplaatst kan worden.

Maximale geluidsniveau Indesit YT CM08 7B EU

Bij het bepalen hoeveel geluid een Indesit wasdroger maakt, wordt het maximaal aantal decibel gemeten tijdens het drogen en centrifugeren van het wasgoed. De Indesit YT CM08 7B EU heeft een maximaal geluidsniveau van 67 decibel. In onze wasdroger keuzehulp kun je zelf filteren op het gewenste aantal decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het drogen. Staat je Indesit droger in de open ruimte of vlak naast je bed? Neem dan een stillere Indesit machine.

8 droogprogramma's op de Indesit YT CM08 7B EU

De meeste drogers hebben veel verschillende droogprogramma's. De Indesit YT CM08 7B EU heeft 8 programma's. Meer programma's op je nieuwe Indesit wasdroger is niet altijd beter. Bedenk welke programma's je in ieder geval nodig hebt en controleer of die aanwezig zijn bij de Indesit YT CM08 7B EU droger.

Met een startuitstelfunctie op je wasdroger, kun je het drogen van de was uitstellen. Hiermee kun je de was drogen tijdens het daltarief. De Indesit YT CM08 7B EU beschikt over startuitstel, waarmee je de Indesit droger op een later tijdstip kunt laten starten. Dat is een stuk voordeliger!

Het condenswater van de YT CM08 7B EU kan worden afgevoerd middels een condenswaterafvoer. Niet alle wasdrogers hebben een condenswaterafvoer en vangen het water op in een condensbak. De Indesit YT CM08 7B EU heeft dit wel en dan hoef je nooit het condenswater te legen.

Wasdroger - Deze Indesit condensdroger YT CM08 7B EU met energieklasse B heeft een droogcapaciteit van 7 kilogram en elektronische besturing. Je kunt kiezem voor een startuitstel van 3-6 en 9 uur. De YT CM08 7B EU beschikt over 14 programma’s waar onder: Easymix, Synthetics Fast Iron, overhemden, een programma voor delicaat wasgoed en een opfrisprogramma. Kinderen kunnen niet zomaar een programma wijzigen dankzij de toetsvergrendeling.

Easy Mix
Het Easy Mix-programma is gemaakt voor het effectief drogen van maximaal 3 kilogram aan gemengde stoffen, waarmee je niet alles apart hoeft te wassen.

Synthetics Fast Iron
Het programma voor snel strijkbaar synthetisch droogt snel en voorkomt kreuken van al je synthetische kleding. Minder strijken, meer vrije tijd voor jezelf!

Opfrisprogramma
Ook heeft de YT CM08 7B EU een handig opfrisprogramma. Het is niet meer nodig om kleding die niet vies is te wasses. Met dit programma haal je nare luchtjes uit je kleding met verse lucht, zodat je deze nog gewoon aankan. Je kostbare kleding hoeft geen extra wasbeurt en ruikt weer lekker fris na dit programma.

INDESIT YT CM08 7B EU

  • Energieklasse: B
  • Type droger: Condensdroger
  • Maximaal drooggewicht: 7 kg
  • Geluidsniveau: 67 Decibel (dB)

Kom je er niet uit bij het kopen van de Indesit YT CM08 7B EU of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasdrogers keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasdrogers? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze wasdrogers keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen