728x90: Bol Ad

Miele WSI 863 WCS PowerWash 2.0 TwinDos

Laagste prijs gevonden vandaag 12:31 uur voor € 1.499,- bij Bol.com.

€ 1.499,- € 1.739,-

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 12:31 uur

€ 1.499,-

bekijk

Logo Coolblue

Coolblue aanbieding: vandaag 16:09 uur

€ 1.649,-

bekijk


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 1.499,-

Overweeg je de Miele WSI 863 WCS PowerWash 2.0 TwinDos te kopen? Scoor hem voor de laagste prijs van € 1.499,- bij Bol.com, of abonneer je op onze prijsalert voor een nog lagere prijs.

Ja, stuur mij een prijsalert per e-mail
verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 1.499,-

Miele: Relevante promoties

Populair product

Alle Miele wasmachine & droger sets

Specificaties Miele WSI 863 WCS PowerWash 2.0 TwinDos

Algemeen

EAN code 4002516275428
Merk Miele
Fabrikantcode (sku) WSI 863 WCS
Release datum 2020
Best Getest Consumentenbond Beste Getest
Top Product
Energieverbruik per jaar 130

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter)59,6
Hoogte (centimeter)85
Diepte (centimeter)63,6
Gewicht (kilogram)95
Kleur Wit
Lengte stroomkabel (meter)1,5
Plaatsing apparaat Vrijstaand
Draairichting deur Rechts
Vulopening (cm)30
Smartphone app

Algemeen

Energieklasse A
Energieklasse (Oud: Vervalt per maart 2021)A+++ -40%
Geluid centrifugeren ( Decibel (dB) )72
Geluidsniveau wassen ( decibel (dB) )46

Waskenmerken

Vulgewicht ( kilogram )9
Wasresultaat A
Aantal programma's 22
Kledingbeschermende trommel
Stoomfunctie
Koud wassen
Waterverbruik (liters)54

Droogkenmerken

Toerental ( TPM (Toeren Per Minuut) )1600
Toerental instelbaar
Droogresultaat A
Restvochtpercentage (% (Procent))44

Gebruiksgemak

Startuitstel
Beladingssensor
Waterbeveiliging
Automatische wasmiddeldosering

Fysieke kenmerken

Type wasmachine Voorlader
Koolborstelloze motor
Miele WSI 863 WCS PowerWash 2.0 TwinDos kopen
Actuele prijs: € 1.499,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wasmachine - Consumentenbond Beste uit de Test - De Miele WSI 863 WCS is als beste getest door de Consumentenbond en heeft een ruim laadvermogen en automatische wasmiddeldosering. Het toerental van 1600 zorgt ervoor dat je was extra droog uit de machine komt. Als je een keer een was wil draaien waarbij de trommel niet helemaal vol zit dan is dat geen probleem voor de Miele WSI 863 WCS. Door de beladingssensor meet de wasmachine hoe vol de trommel zit en worden de hoeveelheid water en het wasprogramma hierop aangepast. Mocht je niet veel tijd hebben en wil je snel een wasje draaien? Kies dan voor het korte wasprogramma. Met de optie wasprogramma verkorten kun je de meeste programma's met een druk op de knop verkorten. Als je een paar kledingstukken hebt die alleen even opgefrist moeten worden, kun je ook het opfrisprogramma kiezen. Het is ook geen probleem om een was op een later tijdstip te starten: hiervoor gebruik je startuitstel-functie om zelf aan te geven wanneer het programma moet starten.

Pluspunten

  • De wasmachine beschikt over automatisch doseren
  • Binnen 49 minuten is je was perfect schoon
  • De mogelijkheid om later in het wasprogramma was toe te voegen

Minpunten van het product

  • De wasmachine beschikt niet over trommelverlichting

Miele WSI 863 WCS PowerWash 2.0 TwinDos - Afbeelding 1Miele WSI 863 WCS PowerWash 2.0 TwinDos - Afbeelding 2Miele WSI 863 WCS PowerWash 2.0 TwinDos - Afbeelding 3Miele WSI 863 WCS PowerWash 2.0 TwinDos - Afbeelding 4
WifiConnect
Met WiFiConnect verbindt je gemakkelijk je Miele wasmachine met internet via de wifi-router. Doe dit met je smartphone of tablet. Je kunt de apparaatstatus van thuis uit of onderweg opvragen, meldingen bekijken bijvoorbeeld als het wasmiddel bijna op is, rechtstreeks bestellen bij de Miele onlineshop. Hiervoor heb je alleen de app Miele@mobile nodig, die je gratis via Google Play of de App Store kunt downloaden.

MultiLingua
Je wasmachine kan opmerkingen en weergaven in meerdere talen weergeven, zodat je alle informatie begrijpt. Kies in het taalmenu de taal. Een vlag wijst je hierbij de weg.

AddLoad
Spijkerbroek, een th-shit of een sok: dankzij de AddLoad-functie kun je ook na de start van het programma vergeten wasgoed toevoegen, zelfs tot kort voor het einde van het programma. Je kunt wasgoed toevoegen of eruit halen om alleen te spoelen of centrifugeren. Dit is heel erg makkelijk: druk op de toets “Start/Wasgoed bijvullen” en de deur wordt met een druk op de knop ontgrendeld. In een netwerk wordt AddLoad in de app of via Alexa weergegeven.

Lage verbruikswaarden
Miele-wasmachines zijn milieuvriendelijk en gebruiken niet meer water en energie dan nodig is. De zuinigste wasmachines wassen zelfs 20% efficiënter dan wordt voorgeschreven voor de hoogste energie-efficiëntieklasse A+++.

Miele WSI 863 WCS PowerWash 2.0 TwinDos - Afbeelding 5Miele WSI 863 WCS PowerWash 2.0 TwinDos - Afbeelding 6Miele WSI 863 WCS PowerWash 2.0 TwinDos - Afbeelding 7
Beladings herkenning
Alle Miele-wasmachines hebben een intelligente automatische beladingsherkenning. Dit systeem analyseert de belading en gebruikt precies zo veel water en energie als voor het optimale wasresultaat nodig is.

Lange levensduur
Bij Miele laten ze niets aan het toeval over om kwaliteit en duurzaamheid te kunnen blijven garanderen. Om te kunnen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen onderwerpt Miele alle apparaten aan zware duurtests. Wanneer de apparaten deze duurproef hebben doorstaan, verdienen ze de naam Miele. Geen enkele andere fabrikant stelt zulke hoge eisen als Miele.

Vlekkenfunctie
23 verschillende soorten vlekken doelgericht in een Miele-wasmachine behandelen, tot 3 soorten tegelijk. De speciale wasfunctie Vlekken kun je bij vele wasprogramma's kiezen. Het programmaverloop wordt automatisch aangepast aan de betreffende vlekken. De geïntegreerde vlekkenadviseur geeft je op via het display tips over het efficiënt verwijderen van vlekken. Alleen bij Miele.

Twindos
Het TwinDos-systeem kun je gebruiken met UltraPhase 1- en UltraPhase 2-wasmiddel van Miele of met regulier wasmiddel of wasverzachter. Gebruik het speciale wasmiddel van Miele voor de allerbeste resultaten, daarna doseert het TwinDos-systeem helemaal automatisch de juiste hoeveelheid op het ideale moment tijdens het wasproces. Bonte of witte was, het TwinDos-systeem doseert het beste vloeibare wasmiddel voor je wasgoed.

Miele WSI 863 WCS PowerWash 2.0 TwinDos - Afbeelding 8Miele WSI 863 WCS PowerWash 2.0 TwinDos - Afbeelding 9Miele WSI 863 WCS PowerWash 2.0 TwinDos - Afbeelding 10Miele WSI 863 WCS PowerWash 2.0 TwinDos - Afbeelding 11
SingleWash
Wil je nog snel je favoriete blouse wassen, maar heb je geen bijpassend wasgoed? Het wassen van losse kledingstukken is ecologisch niet verantwoord, maar is soms wel een dilemma. SingleWash van Miele is de oplossing. In veel programma's kun je deze optie als aanvulling kiezen. De wasmachine past de looptijd van het programma, het water- en stroomverbruik aan op de belading van maximaal 1 kg. Het wassen van losse stukken gaat nu snel en zuinig.

QuickPowerWash
Wasresultaat A in maar 49 minuten. Met QuickPowerWash wordt je was heel schoon in een korte tijd.

PowerWash
PowerWash biedt een maximale reinigingscapaciteit, met het programma QuickPowerWash in nog minder dan een uur. De machines wassen tot 40%1 zuiniger dan vereist voor de hoogste energie-efficiëntieklasse bij bescheiden looptijden: geen enkel programma van de wasmachine duurt langer dan 3 uur. Zelfs kleine wasjes worden zuinig gewassen. Dit mogelijk gemaakt door de technologie Spin&Spray die met een heel laag waterniveau werkt – dat bespaart energie voor het opwarmen.

Watercontrol-systeem
Het Watercontrol-systeem (WCS) controleert met een waterniveausensor de toevoer van water. Als het normale waterniveau niet wordt bereikt dan stopt de toevoer. Als er water vrijkomt in het de wasmachine, wordt de toevoer van water afgesloten en het water wordt in de uitspoeltank gepompt. Een vlotter in de bak kan ook lekkages detecteren.

Miele WSI 863 WCS PowerWash 2.0 TwinDos - Afbeelding 12Miele WSI 863 WCS PowerWash 2.0 TwinDos - Afbeelding 13Miele WSI 863 WCS PowerWash 2.0 TwinDos - Afbeelding 14Miele WSI 863 WCS PowerWash 2.0 TwinDos - Afbeelding 15
Garantie voor waterbeveiliging
Voor het totale waterbeschermingssysteem garandeert Miele 20 jaar lang bescherming. Mocht er schade zijn als gevolg van een defect aan het waterbeveiligingssysteem, dan bent je daarvoor volledig verzekerd. Miele neemt in de garantievoorwaarden bij het waterbeveiligingssysteem de kosten op van de schade die voortvloeit uit het gebruik van het systeem. Dit vereist een professionele installatie.

De gepatenteerde SoftCare-trommel van Miele
De honingraatstructuur van de Miele-SoftCare-trommel zorgt voor een dun laagje water tussen het textiel en de trommel. Het wasgoed glijdt hierdoor zachtjes door de trommel, hierdoor kreukt kleding nauwelijks en slijt minder snel. De verkleinde gepolijste perforaties in de trommel beschermen je wasgoed. Het Duitse wfk-onderzoeksinstituut bevestigt de optimale wasbescherming door de Miele-SoftCare-trommel.

Voorstrijken
Met de optie “voorstrijken” kun je de strijktijd tot wel 50% verlagen. Aan het einde van het wasprogramma volgt er een soort van eerste strijkbeurt. Hier wordt het wasgoed in de warme, vochtige trommel bewogen en zo gestreken.

MIELE WSI 863 WCS POWERWASH 2.0 TWINDOS

  • Best Getest: Consumentenbond Beste Getest
  • Energieklasse: A
  • Geluid centrifugeren: 72 Decibel (dB)
  • Geluidsniveau wassen: 46 decibel (dB)
  • Vulgewicht: 9 kilogram
  • Toerental: 1600 TPM (Toeren Per Minuut)
  • Automatische wasmiddeldosering: Nee

Kom je er niet uit bij het kopen van de Miele WSI 863 WCS PowerWash 2.0 TwinDos of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachine producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines of staat jouw wasmachine keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasmachine keuzehulp.

Wil je graag de WSI 863 WCS PowerWash 2.0 TwinDos kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Miele voor je hebt. Twijfel je of dit wasmachines product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Miele WSI 863 WCS PowerWash 2.0 TwinDos heeft de volgende EAN code 4002516275428.

Miele WSI 863 WCS PowerWash 2.0 TwinDos Best Getest

Dit product heeft het predicaat consumentenbond beste getest ontvangen van dit gerenommeerde testinstituut. Er zijn veel wasmachines en het vinden van het juiste product kan best een uitdaging zijn, maar het feit dat de Miele WSI 863 WCS PowerWash 2.0 TwinDos dit predicaat heeft ontvangen is wat ons betreft een grote pre.

De Miele WSI 863 WCS PowerWash 2.0 TwinDos heeft een Top Product predicaat ontvangen

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Miele WSI 863 WCS PowerWash 2.0 TwinDos het predicaat "Top Product" gegeven.

Populaire video voor artikel: Miele WSI 863 WCS PowerWash 2.0 TwinDos

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 12:31 uur

€ 1.499,-

bekijk

Logo Coolblue

Coolblue aanbieding: vandaag 16:09 uur

€ 1.649,-

bekijk

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen