970x250: Mediamarkt Ad

AEG LX7-2-CR-A Animal Edition

De beste deal van vandaag

fonQ

187,15

146,95

Beschikbaar

AEG LX7-2-CR-A Animal Edition kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, de AEG LX7-2CR-A is een zakloze stofzuiger die je op elke vloersoort gebruikt. De combiborstel

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: donderdag 27 januari 2022

AEG LX7-2-CR-A Animal Edition aanbiedingen

Eigentijds witgoed webwarenhuis
Beschikbaar
De witgoed winkel van ons allemaal
Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Alles voor een glimlach
Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis.
Groot in shoppen
Levertijd: 3 - 5 werkdagen
Ook voor wassen en drogen
uitverkocht

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 146,95?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 146,95

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties AEG LX7-2-CR-A Animal Edition

Algemeen

EAN code 7332543551347
Merk AEG
Fabrikantcode (sku) LX7-2-CR-A
Release datum 2017
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 32
Hoogte (centimeter) 43
Diepte (centimeter) 27
Gewicht (kilogram) 5
Materiaal Kunststof
Kleur Rood
Lengte stroomkabel (meter) 6
Vermogen (watt) 750

Algemeen

Type stofopvang Zonder zak
Geschikt voor vloertype Harde vloeren, Hoogpolig tapijt, Houten vloeren, Laagpolig tapijt
Maximaal geluidsniveau ( Decibel (dB) ) 72
Capaciteit opvangzak ( Liter ) 1,4

Filters

Type HEPA-filter HEPA 13: 99.95% filtering
Type uitblaasfilter HEPA

Fysieke kenmerken

Diameter stofzuigerbuis (mm) 32
Materiaal stofzuigerslang Kunststof
Materiaal wielen Rubber
Actieradius (meter) 9

Accessoires

Kierenzuigmond
Turboborstel
Meubelzuigmond
Parketborstel
Combiborstel
AEG LX7-2-CR-A Animal Edition kopen?
Actuele prijs: € 146,95
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de AEG LX7-2-CR-A Animal Edition kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van AEG voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De AEG LX7-2-CR-A Animal Edition heeft de volgende EAN code 7332543551347. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen traditionele stofzuiger en wordt maar ťen keer uitgegeven.

AEG LX7-2-CR-A Animal Edition is van het merk AEG en het merk AEG is een populair merk binnen de productgroep traditionele stofzuiger. AEG traditionele stofzuiger kun je vinden in winkels en webshops. AEG producten behoren tot de topmerken traditionele stofzuiger in Nederland. Koop AEG LX7-2-CR-A Animal Edition voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

AEG LX7-2-CR-A Animal Edition - Afbeelding 1AEG LX7-2-CR-A Animal Edition - Afbeelding 2AEG LX7-2-CR-A Animal Edition - Afbeelding 3AEG LX7-2-CR-A Animal Edition - Afbeelding 4
Een traditionele stofzuiger fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke traditionele stofzuiger producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor AEG LX7-2-CR-A Animal Edition van AEG is lx7-2-cr-a. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de AEG SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van AEG LX7-2-CR-A Animal Edition is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

AEG LX7-2-CR-A Animal Edition is sinds 2017 op de markt. In 2017 is AEG LX7-2-CR-A Animal Edition van AEG geÔntroduceerd op de markt. Een ouder traditionele stofzuiger wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige traditionele stofzuiger producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2017 zegt dus niet zoveel over producten, zoals traditionele stofzuiger.

De AEG LX7-2-CR-A Animal Edition heeft een Top Product predicaat ontvangen

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de AEG LX7-2-CR-A Animal Edition het predicaat "Top Product" gegeven.

Het is goed om het gewicht van traditionele stofzuiger te weten. De AEG LX7-2-CR-A Animal Edition van AEG heeft een gewicht van 5 kilogram. Het gewicht van 5 kilogram ligt dicht bij het gemiddelde gewicht van traditionele stofzuiger.

AEG LX7-2-CR-A Animal Edition - Afbeelding 5AEG LX7-2-CR-A Animal Edition - Afbeelding 6AEG LX7-2-CR-A Animal Edition - Afbeelding 7
Om traditionele stofzuiger te gebruiken heb je uiteraard stroom nodig maar een lekkere lange kabel is wel zo prettig. De kabellengte van de stoomkabel van de AEG LX7-2-CR-A Animal Edition is 6 meter. Bekijk hoe ver het apparaat van het stopcontact geplaatst gaat worden. Als dit verder is dan 6 meter, dan is het handig als je een verlengsnoer bij de hand hebt.

Het stroomverbruik van AEG LX7-2-CR-A Animal Edition is 750 watt. Het vermogen van traditionele stofzuiger wordt uitgedrukt in watt (W). Watt is de meeteenheid van het energetisch vermogen. Op de meeste elektrische huishoudelijke apparaten, zoals traditionele stofzuiger, staat aangegeven hoeveel vermogen het apparaat nodig heeft. traditionele stofzuiger die 1000 watt (ofwel 1 kilowatt, 1 kW) vermogen hebben, gebruiken elke seconde 1000 joule. Het stroomverbruik van je huishoudelijke apparaten bepaalt een aanzienlijk deel je stroomrekening.

Stofzuigers zijn te verdelen in twee groepen: met of zonder stofzak. De AEG LX7-2-CR-A Animal Edition is een traditionele stofzuiger uit de categorie: zonder zak. De grootste voordelen van een zakloze stofzuiger zijn: energiezuiger, zuigkracht blijft behouden en je hoeft geen stofzaken te kopen. De grootste voordelen van een stofzuiger met zak zijn: grotere capaciteit, minder geluid en schoner. Deze AEG stofzuiger heeft zonder zak.

De AEG LX7-2-CR-A Animal Edition is geschikt voor de volgende vloertypen: harde vloeren, hoogpolig tapijt, houten vloeren, laagpolig tapijt. Je moet er rekening mee houden dat niet alle stofzuigers zijn geschikt voor alle vloertypen. Welke vloer heb je en controleer of deze AEG stofzuiger daar geschikt voor is.

AEG LX7-2-CR-A Animal Edition - Afbeelding 8AEG LX7-2-CR-A Animal Edition - Afbeelding 9AEG LX7-2-CR-A Animal Edition - Afbeelding 10AEG LX7-2-CR-A Animal Edition - Afbeelding 11
Het maximale geluidsniveau bij het zuigen van de AEG LX7-2-CR-A Animal Edition gemeten tot maximaal 72 decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de AEG traditionele stofzuiger is. Traditionele stofzuigers zijn over het algemeen stiller dan steelstofzuigers.

De capaciteit van de stofzuigerzak wordt bijgehouden in liters. De AEG LX7-2-CR-A Animal Edition heeft een capaciteit van 1,4 liter. Gemiddeld is de capaciteit van de stofzak 3,5 liter. Hoe groter de capaciteit van de stofzak, hoe minder vaak de stofzuigerzak van je AEG stofzuiger te vervangen hoeft te worden.

De AEG LX7-2-CR-A Animal Edition is uitgerust met een HEPA-filter van type: hepa 13: 99.95% filtering. Dit HEPA-filter is een uitblaasfilter dat voorkomt dat fijnstof met de uitblaaslucht weer mee terug de kamer in komt. Heb je een stofallergie, dan is dit filter belangrijk. Kies dan voor minimaal een HEPA 13-filter.

Een uitblaasfilter voorkomt dat allerkleinste stofdeeltjes en allergenen van de AEG stofzuiger weer terug in de ruimte worden geblazen. Er zijn verschillende soorten uitblaasfilters en de AEG LX7-2-CR-A Animal Edition heeft een hepa uitblaasfilter. Ben je allergisch voor stof, pollen, huisstofmijt of allergenen? Dan is een HEPA filter erg fijn.

De AEG LX7-2-CR-A Animal Edition heeft een actieradius van 9 meter. Met de actieradius wordt het bereik van de AEG stofzuiger. Simpel gezegd hoe ver kun je gaan met de AEG LX7-2-CR-A Animal Edition, met de stekker in het stopcontact. Met een verlengsnoer kun je het bereik van 9 meter eenvoudig verlengen.

Bij de AEG LX7-2-CR-A Animal Edition wordt een kierenzuigmond meegeleverd en hiermee kun je makkelijk moeilijk bereikbare plekken stofzuigen. Denk hierbij aan de plinten of een spinnenweb in de hoek van de kamer bijvoorbeeld.

Een turboborstel wordt ook meegeleverd bij de AEG LX7-2-CR-A Animal Edition. Deze accessoire maakt je AEG extra krachtig.

De AEG LX7-2CR-A is een zakloze stofzuiger die je op elke vloersoort gebruikt. De combiborstel gebruik je op harde vloeren en laagpolig tapijt. Gebruik de parketborstel als je houten vloeren hebt. Deze beschermt jouw parket namelijk tegen krassen. De turboborstel gebruik je op hoogpolig tapijt óf als je een viervoeter hebt rondlopen.

Eenvoudig te legen
Het Easy Empty systeem zorgt ervoor dat het stof dat je hebt opgenomen tijdens het stofzuigen gemakkelijk verwijderd kan worden. Zo houd jij je huis altijd schoon en stofvrij. Je neemt gewoon de 1.4 liter stof opvangbak eruit en maakt deze handig en snel leeg in je vuilcontainer.

Diervriendelijk
Deze speciale stofzuiger is ideaal als je huisdieren hebt. Met de speciale zuigmondset verwijder je gemakkelijk alle dierenharen in huis zonder dat het je veel moeite kost. De zuigmondset bestaat uit een platte en brede zuigmond en een mini turbo borstel.

Allergievriendelijk
Met het wasbare hygiëne- of allergie plus-filter is de AEG LX7-2-CRA perfect uitgerust om allergenen en andere verontreinigende stoffen tegen te houden zodat ze niet opnieuw in de lucht terecht komen. Ideaal voor wanneer je een allergie hebt of hier gevoelig voor bent. Doordat het filter wasbaar is hoeft deze niet vervangen te worden.

Vergrendelbare telescopische buis
De vergrendelbare telescopische buis kan gemakkelijk aan je lengte worden aangepast. De buis is vervolgens gemakkelijk te ontgrendelen wanneer je accessoires op de slang wilt bevestigen. Bijvoorbeeld bij het schoonmaken van meubels.

Voordelen

 • Erg sterke zuigkracht op harde vloeren.
 • Handige draaiknop om de zuigkracht te bedienen.
 • Hygiënisch te legen opvangbak met Easy Empty Systeem
 • Vergrendelbare telescopische buis die je gemakkelijk op je lengte aan kunt passen

IN DE DOOS

 • Een handleiding
 • Combiborstel
 • Parketborstel
 • Turboborstel
 • Meubelzuigmond
 • Kierenzuigmond

AEG LX7-2-CR-A ANIMAL EDITION

 • Type stofopvang: Zonder zak
 • Maximaal geluidsniveau: 72 Decibel (dB)
 • Capaciteit opvangzak: 1,4 Liter

Kom je er niet uit bij het kopen van de AEG LX7-2-CR-A Animal Edition of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze traditionele stofzuiger kopen pagina met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je traditionele stofzuiger of staat jouw traditionele stofzuiger keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze traditionele stofzuiger keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen