728x90: Bol Ad

Dyson Pure Cool Me Wit/Zilver

Momenteel geen prijzen beschikbaar Hoewel de prijzen voor de Dyson Pure Cool Me Wit/Zilver ontbreken, kun je hieronder nog wel andere relevante informatie vinden over dit product. Zoals specificaties, prijsontwikkeling, omschrijving, video, en meer. Ons team staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of alternatieve suggesties. Bekijk ook gerust onze reviews en blogberichten om een goed inzicht te krijgen in dit soort producten. Klik hier om te zien welke luchtreiniger vandaag populair zijn.


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Specificaties Dyson Pure Cool Me Wit/Zilver

Algemeen

EAN code 5025155040850
Merk Dyson
Fabrikantcode (sku) 275910-01
Release datum 2019

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter)25
Hoogte (centimeter)40
Diepte (centimeter)25
Gewicht (kilogram)6
Materiaal Kunststof
Kleur Wit
Afwerking Glanzend
Vermogen (watt)40 Watt

Eigenschappen

Reinigingstechniek Filters
Max. te reinigen oppervlakte (m2)20
Clean Air Delivery Rate (CADR) (m3/h)96
Minimaal geluidsniveau (decibel)26,6
Maximaal geluidsniveau ( decibel )59,2
Afstandsbediening
Kantelbaar

Filters

Hepa-filter
Koolstoffilter
Voorfilter

Gebruik & functies

Bevochtiger
Ionisatie functie
Verwarmingsfunctie
Pollenprogramma
Nachtmodus
Luchtkwaliteitssensor
Automatisch uitschakelen
Kinderbeveiliging
Aantal standen 10
Oververhittingsbeveiliging
Compatibel met smartphone / apps
Verstelbare uitblaasrichting
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Kieskeurig Best Reviewed - De Dyson Dyson Pure Cool Me Wit/Zilver is een persoonlijke luchtreinigingsventilator. Deze luchtreiniger is klein van formaat en plaats je eenvoudig op je bureau of tafel .Dankzij de speciale Dyson Core Flow technologie kun jij de luchtstroom gericht aansturen. Dankzij de koolstoffilter en HEPA-filter worden de allerfijnste deeltjes en verontreinigende stoffen uit de lucht verwijderd. Je kan de Pure Cool Me ook in de nacht gebruiken. Stel de slaaptimer in van 15 minuten tot 9 uur en geniet van een gezonde en gereinigde lucht. De ingebouwde herinneringen geven aan wanneer uw filter vervangen moet worden. Het is snel en makkelijk te doen en zorgt dat uw ventilator altijd op zijn best functioneert.

IN DE DOOS

  • Dyson Pure Cool Me Wit/Zilver
  • Afstandsbediening

DYSON PURE COOL ME WIT/ZILVER

  • Reinigingstechniek: Filters
  • Maximaal geluidsniveau: 59,2 decibel
  • Hepa-filter: Ja
  • Pollenprogramma: Nee

Dyson Pure Cool Me Wit/Zilver - Afbeelding 1Dyson Pure Cool Me Wit/Zilver - Afbeelding 2Dyson Pure Cool Me Wit/Zilver - Afbeelding 3Dyson Pure Cool Me Wit/Zilver - Afbeelding 4
Kom je er niet uit bij het kopen van de Dyson Pure Cool Me Wit/Zilver of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze luchtreiniger producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je luchtreiniger of staat jouw luchtreiniger keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze luchtreiniger keuzehulp.

Wil je graag de Pure Cool Me Wit/Zilver kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Dyson voor je hebt. Twijfel je of dit luchtreiniger product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Dyson Pure Cool Me Wit/Zilver heeft de volgende EAN code 5025155040850.

De Clean Air Delivery Rate, afgekort CADR, geeft aan hoeveel kubieke meter de Dyson luchtreiniger per uur zuivert. Hierbij moet hij alle deeltjes uit de lucht zuiveren. De kwaliteit van de filters en de kracht van de Dyson luchtreiniger hebben invloed op de CADR-waarde. Hoe hoger de CADR waarde, hoe sneller de luchtreiniger de kamer reinigt. Deze Dyson Pure Cool Me Wit/Zilver heeft een CADR waarde van 96 m3/h.

Als je de luchtreiniger in je slaapkamer hebt staan is het prettig dat hij stil is. Je kunt spreken van een stille luchtreiniger als deze 35 dB of minder geluid maakt. Deze Dyson Pure Cool Me Wit/Zilver produceert een geluid van 59,2 decibel. Hoe lager het aantal decibel hoe stiller de luchtreiniger is.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen