728x90: Bol Ad

Dyson Cinetic Big ball Multi floor 2

De beste deal van vandaag

Coolblue

399,-

349,-

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis.

Dyson Cinetic Big ball Multi floor 2 kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, de Dyson Dyson Cinetic Big ball Multi floor 2 is een stofzuiger zonder onderhoud en

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 23.59 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: donderdag 7 juli 2022

Dyson Cinetic Big ball Multi floor 2 aanbiedingen

Voor schone lucht en ondergronden
Op voorraad
Alles voor een glimlach
Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis.
Dat is zeker
Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis!
Die doet het
Winkelvoorraad
De witgoed winkel van ons allemaal
Uiterlijk 11 juli in huis
Ook voor wassen en drogen
Voor 23.30 besteld, morgen in huis

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 349,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 349,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Dyson Cinetic Big ball Multi floor 2

Algemeen

EAN code 5025155027523
Merk Dyson
Fabrikantcode (sku) 230278-01
Release datum Oktober 2017
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 39,7
Hoogte (centimeter) 34,9
Diepte (centimeter) 29,3
Gewicht (kilogram) 8,03
Materiaal Kunststof
Kleur Grijs, Oranje
Lengte stroomkabel (meter) 6,6
Vermogen (watt) 700

Algemeen

Type stofopvang Zonder zak
Geschikt voor vloertype Harde vloeren, Hoogpolig tapijt, Houten vloeren, Laagpolig tapijt
Maximaal geluidsniveau ( Decibel (dB) ) 80
Capaciteit opvangzak ( Liter ) 0,8

Filters

Hepa-filter

Fysieke kenmerken

Diameter stofzuigerbuis (mm) 38
Materiaal stofzuigerslang Kunststof
Materiaal wielen Rubber
Actieradius (meter) 9,64
Dyson Cinetic Big ball Multi floor 2 kopen?
Actuele prijs: € 349,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Dyson Cinetic Big ball Multi floor 2 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Dyson voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Dyson Cinetic Big ball Multi floor 2 heeft de volgende EAN code 5025155027523. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen traditionele stofzuiger en wordt maar éen keer uitgegeven.

Dyson Cinetic Big ball Multi floor 2 is van het merk Dyson en het merk Dyson is een populair merk binnen de productgroep traditionele stofzuiger. Dyson traditionele stofzuiger kun je vinden in winkels en webshops. Dyson producten behoren tot de topmerken traditionele stofzuiger in Nederland. Koop Dyson Cinetic Big ball Multi floor 2 voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Dyson Cinetic Big ball Multi floor 2 - Afbeelding 1Dyson Cinetic Big ball Multi floor 2 - Afbeelding 2Dyson Cinetic Big ball Multi floor 2 - Afbeelding 3Dyson Cinetic Big ball Multi floor 2 - Afbeelding 4
Een traditionele stofzuiger fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke traditionele stofzuiger producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Dyson Cinetic Big ball Multi floor 2 van Dyson is 230278-01. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Dyson SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Dyson Cinetic Big ball Multi floor 2 is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Dyson Cinetic Big ball Multi floor 2 is sinds oktober 2017 op de markt. In oktober 2017 is Dyson Cinetic Big ball Multi floor 2 van Dyson geïntroduceerd op de markt. Een ouder traditionele stofzuiger wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige traditionele stofzuiger producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in oktober 2017 zegt dus niet zoveel over producten, zoals traditionele stofzuiger.

De Dyson Cinetic Big ball Multi floor 2 heeft een Top Product predicaat ontvangen

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Dyson Cinetic Big ball Multi floor 2 het predicaat "Top Product" gegeven.

Het is goed om het gewicht van traditionele stofzuiger te weten. De Dyson Cinetic Big ball Multi floor 2 van Dyson heeft een gewicht van 8,03 kilogram. Het gewicht van 8,03 kilogram ligt dicht bij het gemiddelde gewicht van traditionele stofzuiger.

Dyson Cinetic Big ball Multi floor 2 - Afbeelding 5Dyson Cinetic Big ball Multi floor 2 - Afbeelding 6Dyson Cinetic Big ball Multi floor 2 - Afbeelding 7
Om traditionele stofzuiger te gebruiken heb je uiteraard stroom nodig maar een lekkere lange kabel is wel zo prettig. De kabellengte van de stoomkabel van de Dyson Cinetic Big ball Multi floor 2 is 6,6 meter. Bekijk hoe ver het apparaat van het stopcontact geplaatst gaat worden. Als dit verder is dan 6,6 meter, dan is het handig als je een verlengsnoer bij de hand hebt.

Het stroomverbruik van Dyson Cinetic Big ball Multi floor 2 is 700 watt. Het vermogen van traditionele stofzuiger wordt uitgedrukt in watt (W). Watt is de meeteenheid van het energetisch vermogen. Op de meeste elektrische huishoudelijke apparaten, zoals traditionele stofzuiger, staat aangegeven hoeveel vermogen het apparaat nodig heeft. traditionele stofzuiger die 1000 watt (ofwel 1 kilowatt, 1 kW) vermogen hebben, gebruiken elke seconde 1000 joule. Het stroomverbruik van je huishoudelijke apparaten bepaalt een aanzienlijk deel je stroomrekening.

Met of zonder zak?

Stofzuigers zijn te verdelen in twee groepen: met of zonder stofzak. De Dyson Cinetic Big ball Multi floor 2 is een traditionele stofzuiger uit de categorie: zonder zak. De grootste voordelen van een zakloze stofzuiger zijn: energiezuiger, zuigkracht blijft behouden en je hoeft geen stofzakken te kopen. De grootste voordelen van een stofzuiger met zak zijn: grotere capaciteit, minder geluid en schoner. Deze Dyson stofzuiger heeft zonder zak.

De Dyson Cinetic Big ball Multi floor 2 is geschikt voor de volgende vloertypen: harde vloeren, hoogpolig tapijt, houten vloeren, laagpolig tapijt. Je moet er rekening mee houden dat niet iedere steelstofzuiger geschikt is voor alle vloertypen. Controleer of deze Dyson stofzuiger geschikt is voor jouw vloer.

Het maximale geluidsniveau bij het zuigen van de Dyson Cinetic Big ball Multi floor 2 is gemeten tot maximaal 80 decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de Dyson traditionele stofzuiger is. Traditionele stofzuigers zijn over het algemeen stiller dan steelstofzuigers.

De capaciteit van de stofzuigerzak wordt aangegeven in liters. De Dyson Cinetic Big ball Multi floor 2 heeft een capaciteit van 0,8 liter. Gemiddeld is de capaciteit van de stofzak 3,5 liter. Hoe groter de capaciteit van de stofzak, hoe minder vaak de stofzuigerzak van je Dyson stofzuiger te vervangen hoeft te worden.

De Dyson Cinetic Big ball Multi floor 2 heeft een actieradius van 9,64 meter. Met de actieradius wordt het bereik bedoeld van de Dyson stofzuiger. Simpel gezegd hoe ver kun je gaan met de Cinetic Big ball Multi floor 2, met de stekker in het stopcontact. Met een verlengsnoer kun je het bereik van 9,64 meter eenvoudig verlengen.

De Dyson Dyson Cinetic Big ball Multi floor 2 is een stofzuiger zonder onderhoud en zonder verlies aan zuigkracht. De stofzuiger is geschikt voor verschillende vloertypen; de pneumatische vloerzuigmond past zich automatisch aan de ondergrond aan. Je hoeft geen filters te wassen of te vervangen. Dit zorgt er voor dat hij schonere lucht uitstoot dan dat je normaal inademt. Dankzij het lage zwaartepunt in de bal zet de Dyson Cinetic Big Ball stofzuiger zichzelf rechtop wanneer hij omvalt. Het stofreservoir is gemakkelijk op een hygiënische manier te legen, met één druk op de knop.

IN DE DOOS

  • Dyson Cinetic Big ball Multi floor 2
  • Combiborstel
  • Meubelzuigmond

DYSON CINETIC BIG BALL MULTI FLOOR 2

  • Type stofopvang: Zonder zak
  • Maximaal geluidsniveau: 80 Decibel (dB)
  • Capaciteit opvangzak: 0,8 Liter

Kom je er niet uit bij het kopen van de Dyson Cinetic Big ball Multi floor 2 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze traditionele stofzuiger producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je traditionele stofzuiger of staat jouw traditionele stofzuiger keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze traditionele stofzuiger keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen