728x90: Bol Ad

Duux Whisper Wit

Laagste prijs gevonden vandaag 12:32 uur voor € 129,- bij Bol.com.

€ 129,- € 152,53

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 12:32 uur

€ 129,-

bekijk

Logo Media Markt

Media Markt aanbieding: vandaag 14:45 uur

€ 129,-

bekijk

Logo Coolblue

Coolblue aanbieding: vandaag 14:45 uur

€ 132,-

bekijk


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Ook beschikbaar als


Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 129,-

Overweeg je de Duux Whisper Wit te kopen? Scoor hem voor de laagste prijs van € 129,- bij Bol.com, of abonneer je op onze prijsalert voor een nog lagere prijs.

Ja, stuur mij een prijsalert per e-mail
verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 129,-

Specificaties Duux Whisper Wit

Algemeen

EAN code 8716164996876
Merk Duux
Fabrikantcode (sku) Whisper
Release datum 2019
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter)35
Hoogte (centimeter)95
Gewicht (kilogram)4,3
Materiaal Kunststof
Kleur Zwart/Wit
Afwerking Glanzend
Vorm Rond
Vermogen (watt)22
Timer
Plaatsing apparaat Vrijstaand

Gebruiksgemak

Type ventilator Staande ventilator, Statief ventilator
In hoogte verstelbaar
Kantelbaar
Zelfdraaiend
Variabele snelheid
Aantal standen 26
Afstandsbediening
Duux Whisper Wit kopen
Actuele prijs: € 129,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wegdromen bij een natuurlijke wind
Kieskeurig Best Reviewed - Maak kennis met de fluisterstille Duux ventilator die je verrast met een zacht briesje, een stevige windvlaag en alles daartussenin. De Duux Whisper heeft maar liefst 26 standen. Zo vind je altijd de perfecte luchtstroomsterkte. Het maakt niet uit waar je je in de ruimte begeeft, want hij brengt dankzij de horizontaal- en verticaal-oscillerende functie overal een aangename koelte. De lengte van snoer is 2,35 meter.

Meerdere snelheden en richtingen
De Whisper doet zijn naam eer aan en is een van de stilste ventilatoren in zijn soort. Het weinige geluid dát geproduceerd wordt, doet denken aan de wind die je buiten hoort ruisen. Als je wilt wisselt de Whisper zelf tussen verschillende windsnelheden en luchtstroomrichtingen. De hoogte is verstelbaar en de ventilator draait naar links en rechts en naar boven en beneden. Zo wordt de koele lucht op een gelijkmatige manier door de ruimte verdeeld.

Perfect voor grote ruimtes
Kenmerkend voor deze ventilator is de enorme kracht. Met gemak wordt een sterke stroom koele lucht tot wel 15 meter ver geblazen. Perfect als je een wat grotere ruimte wilt verkoelen. Je kunt de Whisper gewoon vanuit je stoel bedienen met de handige afstandsbediening. Kies zelf welke stand jij het prettigst vindt: één snelheid, ‘natural wind’ of bijvoorbeeld de nachtmodus waarbij je in slaap wordt gesust door het suizen van de wind.

Duux Whisper Wit - Afbeelding 1Duux Whisper Wit - Afbeelding 2Duux Whisper Wit - Afbeelding 3Duux Whisper Wit - Afbeelding 4
Sterk en stil
De Whisper is superkrachtig én extreem stil. Door de slimme structuur van dubbele ventilatorbladen is de ventilator tot wel 7x krachtiger dan traditionele ventilatoren. Daarnaast is de Whisper erg stil met een geluidsniveau vanaf 13 decibel.

26 windsnelheden
De meeste ventilators hebben slechts 1, 2 of 3 verschillende windsnelheden , de Whisper heeft er maar liefst 26. Zo bepaal je precies hoe hard de wind door de ruimte blaast.

Timer tot 12 uur
Door de timer hoef je de ventilator niet eens uit te zetten. Bepaal van tevoren hoeveel uur je verkoeling wilt. Na die tijd stopt hij automatisch.

DUUX WHISPER WIT

  • Type ventilator: Staande ventilator, Statief ventilator
  • In hoogte verstelbaar: Ja
  • Kantelbaar: Ja
  • Zelfdraaiend: Ja
  • Aantal standen: 26
  • Afstandsbediening: Ja

Duux Whisper Wit - Afbeelding 5Duux Whisper Wit - Afbeelding 6Duux Whisper Wit - Afbeelding 7
Kom je er niet uit bij het kopen van de Duux Whisper Wit of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze ventilator producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je ventilator of staat jouw ventilator keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze ventilator keuzehulp.

Wil je graag de Whisper Wit kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Duux voor je hebt. Twijfel je of dit ventilator product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Duux Whisper Wit heeft de volgende EAN code 8716164996876.

De Duux Whisper Wit heeft een Top Product predicaat ontvangen

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Duux Whisper Wit het predicaat "Top Product" gegeven.

Duux Whisper Wit - Afbeelding 8Duux Whisper Wit - Afbeelding 9Duux Whisper Wit - Afbeelding 10Duux Whisper Wit - Afbeelding 11
Bij zelfdraaiende Duux ventilatoren draait de behuizing om zijn as, dit wordt ook wel oscilleren genoemd. Zelfdraaiende Duux ventilatoren zorgen voor een optimale verspreiding van een koude luchtstroom. Door oscilleren wordt de warme lucht of frisse lucht gelijkmatig verspreid. Dit is ideaal wanneer je de gehele ruimte wilt voorzien van een frisse bries of stijve spieren wilt voorkomen.

Populaire video voor artikel: Duux Whisper Wit

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 12:32 uur

€ 129,-

bekijk

Logo Media Markt

Media Markt aanbieding: vandaag 14:45 uur

€ 129,-

bekijk

Logo Coolblue

Coolblue aanbieding: vandaag 14:45 uur

€ 132,-

bekijk

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen