728x90: Wehkamp Ad

AEG FFB63700PM

De beste deal van vandaag

Wehkamp

669,-

Direct leverbaar

AEG FFB63700PM kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, door de AirDry technologie van de AEG FFB63700PM zet jij je servies meteen weer in de kast, zonder nog een

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: woensdag 29 juni 2022

AEG FFB63700PM aanbiedingen

Alles voor een glimlach
Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis.
Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken
Direct leverbaar
Dat is zeker
Vandaag besteld, morgen in huis!

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 669,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 669,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties AEG FFB63700PM

Algemeen

EAN code 7332543539956
Merk AEG
Fabrikantcode (sku) 911414377
Release datum Oktober 2017
Type stroomvoorziening Netstroom

Kenmerken

Type vaatwasser Vrijstaande vaatwasser
Maximaal geluidsniveau 42

Fysieke eigenschappen

Verstelbare poten
Afneembaar bovenblad
Hoogte zonder bovenblad (centimeter) 79

Indeling

Bestekvoorziening Lade
Aantal couverts 15
Maximale diameter servies bovenste lade (centimeter) 24
Maximale diameter servies onderste lade (centimeter) 31
Flexibele indeling
Verstelbare bovenste lade
Neerklapbare steunen bovenste lade
Neerklapbare steunen onderste lade

Gebruik

Extra geschikt voor soort vaat Aangekoekte pannen, Halve vaat, Plastic bakjes, Wijnglazen (23cm)
Binnenverlichting
Vaatwasprogramma's Automatisch, Behoedzaam, Eco, Intensief, Kort, Stil nachtprogramma
Beladingssensor
Programma inkorten functie
Intensieve zone
Vloerprojectie
Indicator zout bijvullen
Indicator glansspoelmiddel bijvullen
Eindsignaal
Type eindsignaal Optisch

Was- en droogresultaat

Waskwaliteit Middenkwaliteit
Aantal reinigingstemperaturen 5
Maximale reinigingstemperatuur (Celcius) 70
Droogresultaat A
Droogtechniek Ventilatiedroogtechniek

Bediening

Startuitstel
Opbouw startuitstel 1-24 uur
Instelbare automatische uitschakeling
Taal bedieningspaneel Symbolen

Energie- en waterverbruik

Energieklasse A+++
Energieverbruik per jaar (kilowatt per uur) 55,43
Energieverbruik per cyclus (kilowatt per uur) 0,93
Energiebesparende functies
Tijdsduur Eco programma (minuten) 233
Waterverbruik per jaar (liter) 4,31
Waterverbruik per cyclus (liter) 11

Materiaal en aansluitingen

Aantal sproeiarmen 2
Type geleiderails Geperst
Type motor Inverter
Materiaal kuip RVS
Wateraansluiting Koud- en warm water
Afkoppelbare aanvoerslang
Afkoppelbare afvoerslang
Lengte aanvoerslang (meter) 1,8
Lengte afvoerslang (meter) 1,8
AEG FFB63700PM kopen?
Actuele prijs: € 669,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de AEG FFB63700PM kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van AEG voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De AEG FFB63700PM heeft de volgende EAN code 7332543539956. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen vaatwassers en wordt maar éen keer uitgegeven.

AEG FFB63700PM is van het merk AEG en het merk AEG is een populair merk binnen de productgroep vaatwassers. AEG vaatwassers kun je vinden in winkels en webshops. AEG producten behoren tot de topmerken vaatwassers in Nederland. Koop AEG FFB63700PM voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

AEG FFB63700PM  - Afbeelding 1AEG FFB63700PM  - Afbeelding 2AEG FFB63700PM  - Afbeelding 3AEG FFB63700PM  - Afbeelding 4
Een vaatwassers fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke vaatwassers producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor AEG FFB63700PM van AEG is 911414377. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de AEG SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van AEG FFB63700PM is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

AEG FFB63700PM is sinds oktober 2017 op de markt. In oktober 2017 is AEG FFB63700PM van AEG geïntroduceerd op de markt. Een ouder vaatwassers wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige vaatwassers producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in oktober 2017 zegt dus niet zoveel over producten, zoals vaatwassers.

Wanneer je de vaatwasser in de buurt van je woonkamer hebt staan, vooral bij een open keuken, is het prettig dat je in het bezit bent van een stille AEG vaatwasser. De vaatwassers met een geluidsniveau van minder dan 43 decibel zijn stil. Een gemiddelde AEG vaatwasser heeft een geluidsniveau tussen 44 en 47 decibel. Deze AEG FFB63700PM produceert een geluid van 42 decibel. Hoe lager het aantal decibel hoe stiller de vaatwasser is.

Er zijn 2 mogelijkheden voor de bestekvoorziening van een AEG vaatwasser, namelijk een besteklade en een bestekmand. Met een besteklade plaats je het bestek in een lade boven in de AEG vaatwasser. Zo houd je meer ruimte over in de onderkorf voor pannen of borden. Een bestekmand zit onder in de AEG vaatwasser. De meeste manden zijn uitneembaar, zodat je makkelijk je bestek plaatst. Wel lever je extra ruimte in de onderkorf in. De FFB63700PM beschikt over een lade.

Maximale capaciteit

AEG FFB63700PM  - Afbeelding 5AEG FFB63700PM  - Afbeelding 6AEG FFB63700PM  - Afbeelding 7
De maximale capaciteit van vaatwassers wordt uitgedrukt in couverts. Eén couvert staat gelijk aan een bord, bestek en een glas. Kortom, alles wat 1 persoon nodig heeft voor een avondmaal. In een standaardformaat AEG vaatwasser passen 12 tot 15 couverts, soms 16 of 17. Hij is zo'n 60 cm breed en 80 tot 84 cm hoog. In de AEG FFB63700PM passen 15 couverts.

Sommige AEG vaatwassers zijn extra geschikt voor het reinigen van specifieke soorten vaat, zoals babyflesjes, wijnglazen of plastic bakjes. Deze vaatwasser is onder andere geschikt voor aangekoekte pannen, halve vaat, plastic bakjes, wijnglazen (23cm).

Met de AEG FFB63700PM bespaar je op je energiekosten, hij beschikt namelijk over een beladingssensor. Deze sensor meet hoeveel vaat er in de AEG vaatwasser staat. Hierop past hij de hoeveelheid water aan, waardoor er niet onnodig veel water wordt gebruikt. Op deze manier verbruikt de AEG afwasmachine minder water en stroom om de vaat te wassen.

Een AEG vaatwasser beschikt over een aantal verschillende reinigingstemperaturen. Hoe meer keuze je hebt, des te beter je de vaatwasser op jouw vaat kan afstellen. De AEG FFB63700PM beschikt over 5 reinigingstemperaturen. Een gemiddelde AEG vaatwasser heeft een reinigingstemperatuur van minimaal 70 graden. Dit maakt deze machines geschikt voor huishoudens met kleine kinderen of mensen met een allergie.

Op basis van Europese richtlijnen krijgt iedere AEG vaatwasser een droogresultaat beoordeling op een schaal van A t/m G. Hierbij is A het beste resultaat en G het slechtste. De meeste vaatwassers krijgen een beoordeling tussen A en B. Deze AEG vaatwasser heeft droogresultaat klasse a.

Droogtechniek

Er zijn 3 verschillende manieren waarop een AEG vaatwasser de vaat kan drogen: zeoliet, ventilatiedroogtechniek en condensdroogtechniek. Bij zeoliet bevinden zich zeolietkorrels in de vaatwasser die vocht omzetten in warmte. Deze korrels gaan net zo lang mee als de AEG vaatwasser zelf, daarom is het een energiezuinige en gebruiksvriendelijke manier. Bij de ventilatiedroogtechniek opent na het wassen de vaatwasserdeur op een kiertje, zodat de warme lucht weg kan. Een snelle en energiezuinige manier. De laatste is de condensdroogtechniek, welke stoom afkoelt met koud water wat daarna wordt opgevangen in een bak. De FFB63700PM vaatwasser maakt gebruik van ventilatiedroogtechniek.

De energieklasse geeft aan hoe zuinig de AEG FFB63700PM is. Deze staat op het energielabel, die opgesteld is door de Europese Unie. Energieklasse A is het meest energiezuinig en energieklasse G het minst. Hoe dichter bij de A, hoe energiezuiniger de AEG vaatwasser is. Je energiekosten per jaar zijn dan laag. Heeft de vaatwasser een energieklasse van F of lager? Dan is de vaatwasser niet energiezuinig. Deze FFB63700PM heeft energieklasse a+++.

AEG vaatwassers met besparende functies zorgen aan het eind van de maand voor een lagere energie- en waterrekening. De AEG FFB63700PM beschikt over de volgende energiebesparende functies: Ja.

De meeste AEG vaatwassers kunnen aangesloten worden op een koudwateraansluiting. Er zijn echter ook modellen die je op de zowel warm- als koudwateraansluiting aan kunt sluiten. Wanneer de vaatwasser op een warmwateraansluiting zit, is dit energiezuiniger. De AEG FFB63700PM kun je aansluiten op koud- en warm water. Let op: wanneer je de machine aansluit op warm water dan moet de AEG vaatwasser hier wel geschikt voor zijn. Dit kun je vinden in de handleiding.

Door de AirDry technologie van de AEG FFB63700PM zet jij je servies meteen weer in de kast, zonder nog een keer extra te hoeven drogen met een theedoek. De deur van de vaatwasser gaat automatisch 10 centimeter open, zodat de laatste druppels vanzelf opdrogen. Het behoedzame programma is handig voor de wijnglazen, het intensieve programma gebruik je voor de hele vieze pannen en als je snel een schoon bordje of kopje nodig hebt, kun je gebruik maken van het korte programma. Met de startuitstelfunctie stel je het begin van het programma uit tot 3 uur later. Zo kan jij alvast gaan slapen en de vaatwasser start het programma 's nachts tijdens het daltarief.

AEG FFB63700PM

  • Maximaal geluidsniveau: 42

Kom je er niet uit bij het kopen van de AEG FFB63700PM of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze vaatwasser producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je vaatwassers of staat jouw vaatwasser keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze vaatwasser keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen