728x90: Bol Ad

LG RC80V9AV4Q

Momenteel geen prijzen beschikbaar Hoewel de prijzen voor de LG RC80V9AV4Q ontbreken, kun je hieronder nog wel andere relevante informatie vinden over dit product. Zoals specificaties, prijsontwikkeling, omschrijving, video, en meer. Ons team staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of alternatieve suggesties. Bekijk ook gerust onze reviews en blogberichten om een goed inzicht te krijgen in dit soort producten. Klik hier om te zien welke wasdrogers vandaag populair zijn.


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Specificaties LG RC80V9AV4Q

Algemeen

EAN code 8806098592555, 8806098541218
Merk LG
Fabrikantcode (sku) RC80V9AV4Q
Release datum November 2019
Top Product
Taal bedieningspaneel Frans, Nederlands, Symbolen

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter)60
Hoogte (centimeter)85
Diepte (centimeter)69
Kleur Wit
Display

Algemeen

Energieklasse A+++
Type droger Warmtepompdroger

Droogkenmerken

Maximaal drooggewicht ( kg )8
Geluidsniveau ( Decibel (dB) )62
Gemiddelde condensatie, maximum belading (% (procent))91

Gebruiksgemak

Startuitstel
Indicator condensbak legen
Indicator pluizenfilter reinigen
Zelfreinigende condensor
Vochtigheidssensor
Stoomfunctie
Geursysteem
Kledingbeschermende trommel
Condenswaterafvoer
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wasdroger - De energiezuinige LG RC80V9AV4Q wasdroger is eenvoudig en zorgt voor gezond drogen van je wasgoed met een capaciteit van 9 kg. Deze machine heeft een energiemodus, maar ook een tijdsmodus om tot 16% meer tijd te besparen. Dit gaat samen met het zelfreinigende programma, waar de condensor tot 3 keer toe per programma wordt schoongespoeld.

Energiezuinig en tijdbesparend
De Dual Inverter Heat Pump droger bepaalt zelf hoe hard de motor draait en heeft geen hitte element nodig. Hierdoor gaat de droger zeer zuinig met energie om. Deze droger heeft dan ook een energielabel van A+++ energie-efficiëntie. De Eco Hybrid-technologie biedt twee opties. Hiermee bespaar je óf energie óf tijd tijdens een droogbeurt , dit hangt af van jouw levensstijl.

Zelfreinigingsprogramma
De condensor wordt tot 3 keer per programma onder druk schoongespoeld. Scheelt een hoop werk, tijd en zorgt altijd voor de beste resultaten.

LG RC80V9AV4Q  - Afbeelding 1LG RC80V9AV4Q  - Afbeelding 2LG RC80V9AV4Q  - Afbeelding 3LG RC80V9AV4Q  - Afbeelding 4
Meer zorg voor je wasgoed
Ben je allergisch voor bepaalde huisstofmijten? Het anti-allergie programma verwijdert 99,9% van de huisstofmijt die allergieën of ademhalingsproblemen kunnen veroorzaken. Daarnaast heeft deze droger een dubbel filter die de droog prestatie verbeterd door pluizen eruit te filteren. Door de warmtepomptechnologie en het drogen op lage temperatuur vermindert dit het krimpen je wasgoed.

Slimme koppeling via de app
Heb je een een LG-wasmachine? dan kun je de droger en wasmachine slim koppelen via de SmartTinQ app. De warmtepompdroger kan cyclusinformatie ontvangen van jouw LG-wasmachine (Wi-Fi) en stelt automatisch een juiste cyclus in om jouw kleding de bescherming te geven.

LG RC80V9AV4Q

  • Energieklasse: A+++
  • Type droger: Warmtepompdroger
  • Maximaal drooggewicht: 8 kg
  • Geluidsniveau: 62 Decibel (dB)

Kom je er niet uit bij het kopen van de LG RC80V9AV4Q of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasdroger producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

LG RC80V9AV4Q  - Afbeelding 5LG RC80V9AV4Q  - Afbeelding 6LG RC80V9AV4Q  - Afbeelding 7
Mis je wasdrogers of staat jouw wasdroger keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasdroger keuzehulp.

Wil je graag de RC80V9AV4Q kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van LG voor je hebt. Twijfel je of dit wasdrogers product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De LG RC80V9AV4Q heeft de volgende EAN code 8806098592555, 8806098541218.

De LG RC80V9AV4Q heeft een Top Product predicaat ontvangen

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de LG RC80V9AV4Q het predicaat "Top Product" gegeven.

De RC80V9AV4Q wasdroger is uitgerust met een zelfreinigende condensor en verwijderd de zelf de pluizen van de condensator. Je kunt dus niet meer vergeten om de pluizen-filter schoon te maken. Zo bespaar je tijd en draait je LG wasdroger een heel stuk zuiniger.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen