Expert korting festival banner

Kärcher SC 5 EasyFix Premium

De beste deal van vandaag

fonQ

419,-

349,-

Beschikbaar

Kärcher SC 5 EasyFix Premium kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, de Kärcher SC5 Easyfix premium stoomreiniger is een echte krachtpatser met een speciale

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: woensdag 28 september 2022

Kärcher SC 5 EasyFix Premium aanbiedingen

Eigentijds witgoed webwarenhuis
Beschikbaar
Alles voor een glimlach
Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
De witgoed winkel van ons allemaal
Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
Dat is zeker
Dit product is tijdelijk niet leverbaar

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 349,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 349,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Expert korting festival banner 5

Specificaties Kärcher SC 5 EasyFix Premium

Algemeen

EAN code 4054278309729
Merk Karcher
Fabrikantcode (sku) SC 5 EasyFix Premium
Release datum 2018
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 30,1
Hoogte (centimeter) 30,5
Diepte (centimeter) 43,9
Gewicht (kilogram) 6
Materiaal Kunststof
Kleur Wit
Lengte stroomkabel (meter) 6
Vermogen (watt) 2200

Gebruik & functies

Maximale stoomdruk ( bar ) 4,2
Opwarmtijd 3
Regelbare stoomkracht
Inhoud waterreservoir ( liter ) 2
Gebruiksduur met vol waterreservoir ( minuten ) 35
Hervulbaar tijdens gebruik
Toepassing stoomreiniger Vloeren, Ruiten , Badkamer en sanitair, Keuken
Geschikt voor strijkijzer
Ingebouwde handstomer
Oprolbaar snoer
Parkeerstand
Bediening via handgreep
Kinderslot
Afneembaar waterreservoir
Indicator waterniveau
Actieradius (meter) 6
Kärcher SC 5 EasyFix Premium kopen?
Actuele prijs: € 349,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Kärcher SC 5 EasyFix Premium kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Kärcher voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Kärcher SC 5 EasyFix Premium heeft de volgende EAN code 4054278309729. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen stoomreinigers en wordt maar éen keer uitgegeven.

De Kärcher SC 5 EasyFix Premium is van het merk Kärcher en is een populair merk binnen de productgroep stoomreinigers. Het loont om de Kärcher stoomreinigers bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Kärcher SC 5 EasyFix Premium - Afbeelding 1Kärcher SC 5 EasyFix Premium - Afbeelding 2Kärcher SC 5 EasyFix Premium - Afbeelding 3Kärcher SC 5 EasyFix Premium - Afbeelding 4
Een stoomreinigers fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke stoomreiniger-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Kärcher SC 5 EasyFix Premium van Kärcher is sc 5 easyfix premium. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

Kärcher SC 5 EasyFix Premium is sinds 2018 op de markt. In 2018 is Kärcher SC 5 EasyFix Premium van Kärcher geïntroduceerd op de markt. Een ouder stoomreinigers wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige stoomreinigers producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2018 zegt dus niet zoveel over producten, zoals stoomreinigers.

De Kärcher SC 5 EasyFix Premium heeft een Top Product predicaat ontvangen

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Kärcher SC 5 EasyFix Premium het predicaat "Top Product" gegeven.

Het is goed om het gewicht van stoomreinigers te weten. De Kärcher SC 5 EasyFix Premium van Kärcher heeft een gewicht van 6. Het gewicht van 6 ligt dicht bij het gemiddelde stoomreiniger gewicht.

Kärcher SC 5 EasyFix Premium - Afbeelding 5Kärcher SC 5 EasyFix Premium - Afbeelding 6Kärcher SC 5 EasyFix Premium - Afbeelding 7
Om stoomreinigers te gebruiken heb je uiteraard stroom nodig maar een lekkere lange kabel is wel zo prettig. De kabellengte van de stoomkabel van de Kärcher SC 5 EasyFix Premium is 6 meter. Bekijk hoe ver het apparaat van het stopcontact geplaatst gaat worden. Als dit verder is dan 6 meter, dan is het handig als je een verlengsnoer bij de hand hebt.

Het stroomverbruik van Kärcher SC 5 EasyFix Premium is 2200 watt. Het vermogen van stoomreinigers wordt uitgedrukt in watt (W). Watt is de meeteenheid van het energetisch vermogen. Op de meeste elektrische huishoudelijke apparaten, zoals stoomreinigers, staat aangegeven hoeveel vermogen het apparaat nodig heeft. stoomreinigers die 1000 watt (ofwel 1 kilowatt, 1 kW) vermogen hebben, gebruiken elke seconde 1000 joule. Het stroomverbruik van je huishoudelijke apparaten bepaalt een aanzienlijk deel je stroomrekening.

Stoomdruk van 4,2 bar

De Kärcher SC 5 EasyFix Premium stoomreiniger heeft 4,2 bar stoomdruk. Hoe hoger de stoomdruk, hoe makkelijker het vuil verdwijnt. Voor normaal huishoudelijk gebruik bij Kärcher stoomreinigers, gebruik je een stoomdruk tussen de 3 en 4 bar. Een Kärcher stoomreiniger maakt milieuvriendelijk en grondig schoon, zonder (agressieve) schoonmaakmiddelen, want de stoom doodt 99% van alle bacteriën.

De opwarmtijd voor gebruik van de Kärcher SC 5 EasyFix Premium is slechts 3 minuten. In deze tijd wordt het water opgewarmd tot stoom, zodat je op een krachtige manier vervuilde oppervlakken makkelijk schoon kunt maken. Kärcher stoomreinigers zijn de ideale schoonmaakhulp als het op het verwijderen van vetvlekken, olievlekken of kalk aankomt!

Kärcher SC 5 EasyFix Premium - Afbeelding 8Kärcher SC 5 EasyFix Premium - Afbeelding 9Kärcher SC 5 EasyFix Premium - Afbeelding 10Kärcher SC 5 EasyFix Premium - Afbeelding 11
Op de Kärcher SC 5 EasyFix Premium stoomreiniger is het mogelijk om de stoomkracht in te stellen. Zo kun je zelf kiezen of je veel of weinig bar stoomdruk wilt gebruiken. Voor bijvoorbeeld een kwetsbare houten vloer heb je minder stoom nodig dan voor de tegels in de badkamer. Voor normaal huishoudelijk gebruik, wordt een Kärcher stoomreiniger met een stoomdruk tussen de 3 en 4 bar aangeraden.

De Kärcher SC 5 EasyFix Premium stoomreiniger heeft een waterreservoir met een capaciteit van 2 liter. Hoe groter de inhoud van het waterreservoir hoe minder vaak je hem moet bijvullen. Scheelt toch weer tijd! De meeste Kärcher stoomreinigers hebben een inhoud tussen de halve liter en anderhalve liter.

Bijvullen tijdens gebruik is één van de belangrijkste functies op een stoomreiniger. Je kunt de Kärcher SC 5 EasyFix Premium tijdens gebruik bijvullen en dan hoef je niet te wachten tot de Kärcher stoomreiniger afgekoeld is. Zo kun je moeiteloos doorgaan met vloeren, ramen en sanitair hygiënisch schoon te maken.

Je kunt de Kärcher SC 5 EasyFix Premium gebruiken voor de volgende klussen in je huis: vloeren, ruiten , badkamer en sanitair, keuken. Met de verschillende opzetstukken is de Kärcher stoomreiniger geschikt voor allerlei klussen in huis. Zo is er een speciaal strijkijzer om textiel te reinigen of kleine spuitmonden voor sanitair. Bedenk goed voor welke schoonmaakklussen je de Kärcher stoomreiniger wilt gebruiken en of die meegeleverd zijn.

Kärcher SC 5 EasyFix Premium - Afbeelding 12Kärcher SC 5 EasyFix Premium - Afbeelding 13Kärcher SC 5 EasyFix Premium - Afbeelding 14Kärcher SC 5 EasyFix Premium - Afbeelding 15
Met een speciaal strijkijzer kun je de Kärcher SC 5 EasyFix Premium gebruiken als strijkijzer, om kleding te strijken. Het stoomstrijkijzer met hoge druk maakt strijken makkelijk en bespaart tot 50% strijktijd.

De veiligheid van je kind is het belangrijkste wat er is en daarom is de Kärcher SC 5 EasyFix Premium stoomreiniger uitgerust met een kinderslot. Safety first!

De Kärcher SC 5 EasyFix Premium stoomreiniger is uitgevoerd met een afneembaar waterreservoir. Je kunt hiermee het waterreservoir van de Kärcher stoomreiniger gewoon onder de kraan houden om te vullen. Zo kun je in 1 keer doorgaan met schoonmaken. Super handig!

De Kärcher SC 5 EasyFix Premium heeft een actieradius van 6 meter. Met de actieradius wordt het bereik bedoeld van de Kärcher stoomreiniger. Simpel gezegd hoe ver kun je gaan met de Kärcher SC 5 EasyFix Premium met de stekker in het stopcontact. Met een verlengsnoer kun je het bereik van 6 meter eenvoudig verlengen.

De Kärcher SC5 Easyfix premium stoomreiniger is een echte krachtpatser met een speciale VapoHydro functie, de combinatie van stoom en heet water is alle vervuiling de baas! Wil je graag grote oppervlaktes in 1 keer schoonmaken, dan is de Karcher SC 5 EasyFix Premium een goede keuze voor jou. Met een inhoud van 2 liter heeft deze stoomreiniger een erg grote watertank. Handig, is het niet nodig dat je deze vaak bij moet vullen tijdens het schoonmaken. Je stoomt zowel harde vloeren als tapijten en voor de kleine schoonmaakklussen zijn er verschillende accessoires. Stoom met de puntstraalsproeier bijvoorbeeld de voegen van de badkamer schoon of gebruik de ronde borstel voor de badkuip. Het stoom en hete water doden maar liefst 99,99% van alle bacteriën in huis! De stoomreiniger is binnen enkele minuten opgewarmd dus je kunt direct aan de slag!

Non-stop schoonmaken
De VapoHydro-functie zorgt ervoor dat het losgeweekte vuil met heet water wordt weggespoeld. De stoom van het apparaat is met vier verschillende niveaus in te stellen. De watertank van het apparaat is continu hervulbaar waardoor u non-stop kunt reinigen. Het apparaat heeft een vergrendelsysteem waardoor ongewenst gebruik door kinderen kan worden voorkomen. Om de stoomreiniger zo lang mogelijk in goede conditie te houden, ontvang je 3 zakjes met ontkalkingspoeder. Hiermee krijgt kalk geen kans aan de binnenkant van de stoomreiniger te hechten en gaat 'ie langer mee.

IN DE DOOS

 • Handleiding (3,8 MB)
 • Harde vloeren borstel
 • Tapijtborstel
 • Vierkante borstel
 • Puntstraalsproeier
 • Hogedruksproeier
 • Ronde borstel
 • Grote ronde borstel
 • Microvezel overtrek
 • Microvezel vloerdoek (2x)
 • Verlengbuizen
 • Ontkalkingspoeder

KÄRCHER SC 5 EASYFIX PREMIUM

 • Maximale stoomdruk: 4,2 bar
 • Opwarmtijd: 3
 • Regelbare stoomkracht: Ja
 • Inhoud waterreservoir: 2 liter
 • Gebruiksduur met vol waterreservoir: 35 minuten
 • Hervulbaar tijdens gebruik: Ja
 • Geschikt voor strijkijzer: Ja

Kom je er niet uit bij het kopen van de Kärcher SC 5 EasyFix Premium of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze stoomreiniger producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je stoomreinigers of staat jouw stoomreiniger keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze stoomreiniger keuzehulp.

Populaire video voor artikel: Kärcher SC 5 EasyFix Premium

Expert korting festival banner 5
Expert korting festival banner 2

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen