728x90: Wehkamp Ad

Brabantia Strijktafel B Pauline (stoomstrijkijzer)

De beste deal van vandaag

fonQ

85,-

Voor 23:00 besteld, morgen in huis

Brabantia Strijktafel B Pauline (stoomstrijkijzer) kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, de Brabantia Strijktafel B 124 x 38 cm Pauline is een metalen strijkplank

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: woensdag 29 juni 2022

Brabantia Strijktafel B Pauline (stoomstrijkijzer) aanbiedingen

Alles voor een glimlach
We houden je op de hoogte
Eigentijds witgoed webwarenhuis
Voor 23:00 besteld, morgen in huis
De witgoed winkel van ons allemaal
Uiterlijk 1 juli in huis

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 85,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 85,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Brabantia Strijktafel B Pauline (stoomstrijkijzer)

Algemeen

EAN code 8710755108624
Merk Brabantia
Fabrikantcode (sku) 108624
Release datum December 2016
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 157
Hoogte (centimeter) 96
Diepte (centimeter) 48
Gewicht (kilogram) 6,9
Kleur Wit, Zwart

Gebruik & functies

In hoogte verstelbaar
Strijkplank geschikt voor stoomstrijkijzers
Actieve strijkplank
Strijkoppervlak Gemiddeld
Werkhoogte (centimeter) 96
Lengte strijkplank ( centimeter ) 124
Breedte strijkplank ( centimeter ) 38
Brabantia Strijktafel B Pauline (stoomstrijkijzer) kopen?
Actuele prijs: € 85,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Brabantia Strijktafel B Pauline (stoomstrijkijzer) kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Brabantia voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Brabantia Strijktafel B Pauline (stoomstrijkijzer) heeft de volgende EAN code 8710755108624. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen strijkplanken en wordt maar éen keer uitgegeven.

Brabantia Strijktafel B Pauline (stoomstrijkijzer) is van het merk Brabantia en het merk Brabantia is een populair merk binnen de productgroep strijkplanken. Brabantia strijkplanken kun je vinden in winkels en webshops. Brabantia producten behoren tot de topmerken strijkplanken in Nederland. Koop Brabantia Strijktafel B Pauline (stoomstrijkijzer) voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Brabantia Strijktafel B Pauline (stoomstrijkijzer) - Afbeelding 1Brabantia Strijktafel B Pauline (stoomstrijkijzer) - Afbeelding 2Brabantia Strijktafel B Pauline (stoomstrijkijzer) - Afbeelding 3Brabantia Strijktafel B Pauline (stoomstrijkijzer) - Afbeelding 4
Een strijkplanken fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke strijkplanken producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Brabantia Strijktafel B Pauline (stoomstrijkijzer) van Brabantia is 108624. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Brabantia SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Brabantia Strijktafel B Pauline (stoomstrijkijzer) is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Brabantia Strijktafel B Pauline (stoomstrijkijzer) is sinds december 2016 op de markt. In december 2016 is Brabantia Strijktafel B Pauline (stoomstrijkijzer) van Brabantia geïntroduceerd op de markt. Een ouder strijkplanken wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige strijkplanken producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in december 2016 zegt dus niet zoveel over producten, zoals strijkplanken.

De Brabantia Strijktafel B Pauline (stoomstrijkijzer) heeft een Top Product predicaat ontvangen

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Brabantia Strijktafel B Pauline (stoomstrijkijzer) het predicaat "Top Product" gegeven.

Het is goed om het gewicht van strijkplanken te weten. De Brabantia Strijktafel B Pauline (stoomstrijkijzer) van Brabantia heeft een gewicht van 6,9 kilogram. Het gewicht van 6,9 kilogram ligt dicht bij het gemiddelde gewicht van strijkplanken.

De hoogte van je Brabantia strijkplank is belangrijk om rugproblemen te voorkomen, vooral als je veel strijkt. Daarom zijn alle Brabantia strijkplanken in hoogte verstelbaar. De minimale en maximale hoogtes kunnen verschillen per model. Sommige Brabantia strijkplanken zijn zelfs geschikt om zittend te kunnen strijken.

Bij het kiezen van een geschikte Brabantia strijkplank kun je ook rekening houden met de grootte van de strijkplank. Met een groter strijkoppervlak hoef je kleding minder vaak te verleggen tijdens het strijken. Een kleinere Brabantia strijkplank neemt minder ruimte in en kun je makkelijker opbergen.

Om het de ideale werkhoogte te kiezen, start je met het opmeten van de hoogte van je ellebogen wanneer je staat. Kies dan een Brabantia strijkplank met een verstelbare werkhoogte vanaf 63 cm. Je hand moet altijd 5 tot 10 cm onder je elleboog blijven tijdens het strijken. Zo strijk je altijd met lage schouders en voorkom je rug- of schouderpijn. Deze Brabantia Strijktafel B Pauline (stoomstrijkijzer) heeft een werkhoogte van 96 cm.

De Brabantia Strijktafel B 124 x 38 cm Pauline is een metalen strijkplank met een strijkoppervlak van 124 bij 38 centimeter. Aan de achterzijde vind je een vaste plek voor je strijkijzer. De strijkplank is volledig isometrisch vormgegeven. Dat maakt de Brabantia strijktafel Pauline dan ook geschikt voor zowel links- als rechtshandigen. Je verstelt de plank in een hoogte tussen 69 en 96 centimeter.

Beknopte specificaties
Strijkplank geschikt voor Voor stoomstrijkijzers
Gewicht 6,9 kg
Breedte 157 cm
Diepte 48 cm

BRABANTIA STRIJKTAFEL B PAULINE (STOOMSTRIJKIJZER)

  • Strijkplank geschikt voor: stoomstrijkijzers
  • Lengte strijkplank: 124 centimeter
  • Breedte strijkplank: 38 centimeter

Kom je er niet uit bij het kopen van de Brabantia Strijktafel B Pauline (stoomstrijkijzer) of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze strijkplank producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je strijkplanken of staat jouw strijkplank keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze strijkplank keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen