728x90: Wehkamp Ad

Braun IS7156BK CareStyle 7 Pro

De beste deal van vandaag

Bol.com

329,-

294,01

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Braun IS7156BK CareStyle 7 Pro kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, wanneer je veel en regelmatig strijkt, doe je jezelf een plezier door de Braun CareStyle 7

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf:

Braun IS7156BK CareStyle 7 Pro aanbiedingen

De witgoed winkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: woensdag 8 feb 2023 21:33
Begrijpt 't
Expert aanbieding: vandaag 00:57 uur
Dat is zeker
BCC aanbieding: vandaag 00:58 uur
Die doet het
EP aanbieding: vandaag 00:58 uur

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 294,01?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 294,01

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Braun IS7156BK CareStyle 7 Pro

Algemeen

EAN code 8021098280251
Merk Braun
Fabrikantcode (sku) 0128781634
Release datum April 2018
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 28
Hoogte (centimeter) 23
Diepte (centimeter) 40
Gewicht (kilogram) 4,87
Materiaal Kunststof
Kleur Zwart
Lengte stroomkabel (meter) 2
Vermogen (watt) 2400

Kenmerken

Type strijkijzer Stoomgenerator
Strijkbehoefte Wekelijks, kleine was, Dagelijks, kleine was
Inhoud waterreservoir ( liter ) 2
Regelbare stoomhoeveelheid
Continue stoomproductie (gram per minuut) 125
Stoomproductie stoomstoot (gram per minuut) 500
Antikalksysteem
Gewicht strijkijzer ( kilogram ) 4,87
Opwarmtijd (minuten) 2

Gebruik

Hervulbaar tijdens gebruik
Stoomtip
Temperatuur- en stoomkeuze Keuzeopties
Verticaal stomen
Braun IS7156BK CareStyle 7 Pro kopen
Actuele prijs: € 294,01
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Braun IS7156BK CareStyle 7 Pro kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Braun voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Braun IS7156BK CareStyle 7 Pro heeft de volgende EAN code 8021098280251. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen stoomgeneratoren en wordt maar éen keer uitgegeven.

De Braun IS7156BK CareStyle 7 Pro is van het merk Braun en is een populair merk binnen de productgroep stoomgeneratoren. Het loont om de Braun stoomgeneratoren bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Braun IS7156BK CareStyle 7 Pro - Afbeelding 1Braun IS7156BK CareStyle 7 Pro - Afbeelding 2Braun IS7156BK CareStyle 7 Pro - Afbeelding 3Braun IS7156BK CareStyle 7 Pro - Afbeelding 4
Een stoomgeneratoren fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke stoomgenerator-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Braun IS7156BK CareStyle 7 Pro van Braun is 0128781634. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

Braun IS7156BK CareStyle 7 Pro is sinds april 2018 op de markt. In april 2018 is Braun IS7156BK CareStyle 7 Pro van Braun geïntroduceerd op de markt. Een ouder stoomgeneratoren wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige stoomgeneratoren producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in april 2018 zegt dus niet zoveel over producten, zoals stoomgeneratoren.

De Braun IS7156BK CareStyle 7 Pro heeft een Top Product predicaat ontvangen

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Braun IS7156BK CareStyle 7 Pro het predicaat "Top Product" gegeven.

Het is goed om het gewicht van stoomgeneratoren te weten. De Braun IS7156BK CareStyle 7 Pro van Braun heeft een gewicht van 4,87. Het gewicht van 4,87 ligt dicht bij het gemiddelde stoomgenerator gewicht.

Om stoomgeneratoren te gebruiken heb je uiteraard stroom nodig maar een lekkere lange kabel is wel zo prettig. De kabellengte van de stoomkabel van de Braun IS7156BK CareStyle 7 Pro is 2 meter. Bekijk hoe ver het apparaat van het stopcontact geplaatst gaat worden. Als dit verder is dan 2 meter, dan is het handig als je een verlengsnoer bij de hand hebt.

Het stroomverbruik van Braun IS7156BK CareStyle 7 Pro is 2400 watt. Het vermogen van stoomgeneratoren wordt uitgedrukt in watt (W). Watt is de meeteenheid van het energetisch vermogen. Op de meeste elektrische huishoudelijke apparaten, zoals stoomgeneratoren, staat aangegeven hoeveel vermogen het apparaat nodig heeft. stoomgeneratoren die 1000 watt (ofwel 1 kilowatt, 1 kW) vermogen hebben, gebruiken elke seconde 1000 joule. Het stroomverbruik van je huishoudelijke apparaten bepaalt een aanzienlijk deel je stroomrekening.

De Braun IS7156BK CareStyle 7 Pro is een stoomgenerator. Het waterreservoir zit apart van het strijkijzer. Hierdoor is deze lichter om te gebruiken. Kies voor een Braun stoomgenerator als je veel strijkt en de kreukels vaak hardnekkig zijn. Doordat hij een grotere watertank heeft, hoef je minder vaak water bij te vullen.

Welke type Braun strijkijzer voor jou geschikt is, hangt voornamelijk af van je strijkbehoefte. Heb je een groot gezin en strijk je regelmatig grote hoeveelheden wasgoed of strijk je alleen af en toe een blouse? De Braun IS7156BK CareStyle 7 Pro is geschikt voor wekelijks, kleine was, dagelijks, kleine was.

Wanneer je regelmatig veel wasgoed moet strijken, is de grootte van het waterreservoir erg belangrijk. Met een groot waterreservoir strijk je meer wasgoed voordat het weer tijd is om bij te vullen. De Braun IS7156BK CareStyle 7 Pro heeft een waterreservoir met een inhoud van 2 liter. De maximale inhoud van dit waterreservoir verschilt per stoomgenerator en loopt uiteen van één tot ongeveer anderhalve liter.

De continue stoomproductie is het stoom wat continue geproduceerd wordt, al dan niet bij het inhouden van een bepaalde knop. Een gemiddeld Braun stoomstrijkijzer heeft een stoomproductie tussen de 35 en 50 g/m, terwijl een stoomgenerator een stoomproductie heeft die vaker hoger ligt dan 120 g/m. De Braun IS7156BK CareStyle 7 Pro heeft een continue stoomproductie van 125 gram per minuut. Het voordeel van een hoge stoomproductie is dat je vaak maar 1 keer over de stof heen hoeft voordat de kreukel verdwijnt.

Stoomstoot voor hardnekkige kreukels

De stoomstoot op de Braun stoomgenerator gebruik je wanneer je een stoot extra krachtige stoom nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan de boorden van overhemden of bepaalde gedeeltes van een spijkerbroek. Een stoomstoot is dus niet hetzelfde als continue stoom en gebruik je alleen indien nodig. Sommige Braun stoomgeneratoren hebben een stoomstoot van 400 g/m of hoger. De Braun IS7156BK CareStyle 7 Pro heeft een stoomstoot van 500 gram per minuut. Vanaf 150 g/m strijk je eenvoudig alle kreukels glad, zelfs hardnekkige kreukels.

De opwarmtijd geeft aan hoe lang het duurt voordat het strijkijzer warm is en je ermee kunt strijken. Hoe sneller deze op temperatuur is, hoe eerder je begint met strijken. De opwarmtijd van de Braun IS7156BK CareStyle 7 Pro is 2 minuten.

Deze Braun stoomgenerator is hervulbaar tijdens gebruik. Je hoeft niet eerst de stekker uit het stopcontact te halen voordat je het waterreservoir bijvult. Wacht tot het lampje weer brandt en je kunt weer verder met strijken. Ideaal, wanneer je vaak grote hoeveelheden wasgoed moet strijken. Wanneer je kraanwater veel kalk bevat (hard water) is het beter om je Braun IS7156BK CareStyle 7 Pro te vullen met gedestilleerd water.

Om het strijken van overhemden gemakkelijker te maken heeft deze Braun stoomgenerator een stoomtip. Dit betekent dat de stoom zelfs uit de uiterste punt van de IS7156BK CareStyle 7 Pro komt. Hierdoor zijn bijvoorbeeld de plekken tussen de knopen van een overhemd veel beter glad te strijken.

Verticaal stomen

Om verticaal te stomen met de Braun IS7156BK CareStyle 7 Pro houd je hem op enkele centimeters van de stof en spuit de stoom in de richting van het kledingstuk. Om te ontkreuken met de Braun stoomgenerator maak je verticale bewegingen, van boven naar beneden. Ideaal wanneer je gordijnen wilt opfrissen en glad strijken of voor het opfrissen van delicate kledingstukken. Enkele seconden verticaal stomen met de Braun stoomgenerator zijn voldoende voor een mooi resultaat.

Wanneer je veel en regelmatig strijkt, doe je jezelf een plezier door de Braun CareStyle 7 Pro IS7156BK te gebruiken. Deze stoomgenerator strijkt bergen wasgoed achter elkaar dankzij het ruime waterreservoir van 2 liter. De strijkzool, voorzien van stoomgaatjes tot in de punt, is aan de achterzijde en de zijkanten afgerond. Hierdoor strijk je vooruit, achteruit of zijdelings moeiteloos over obstakels als knopen, ritsen of dikke randen stof. Bewapend met een stoomstoot van 500 gram per minuut en een stoomdruk van 7,5 bar, maak je snel korte metten met elke hardnekkige kreuk die je tegenkomt.

BRAUN IS7156BK CARESTYLE 7 PRO

  • Inhoud waterreservoir: 2 liter
  • Gewicht strijkijzer: 4,87 kilogram

Kom je er niet uit bij het kopen van de Braun IS7156BK CareStyle 7 Pro of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze stoomgenerator producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je stoomgeneratoren of staat jouw stoomgenerator keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze stoomgenerator keuzehulp.

Populaire video voor artikel: Braun IS7156BK CareStyle 7 Pro

De witgoed winkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: woensdag 8 feb 2023 21:33
Begrijpt 't
Expert aanbieding: vandaag 00:57 uur
Dat is zeker
BCC aanbieding: vandaag 00:58 uur
Die doet het
EP aanbieding: vandaag 00:58 uur

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen