Wasmachine review

Review LG fh4u2smd9 - Beste Koop Consumentenbond

Door site-redactie - Prijs-update: 08 augustus 2020 -

De LG fh4u2smd9 is een zeer energiezuinige, stille wasmachine met een grote vulcapaciteit van 9 kg, 1400 toeren, Turbowash en een koolborstelloze motor met 10 jaar garantie. 

Je kan met een gerust hart de LG fh4u2smd9 kopen, omdat hij 30% energiezuiniger dan de hoogste klasse op de markt. Dit wordt aangemerkt met: A+++ -30%.

Beste Koop Consumentenbond 
De LG fh4u2smd9 kopen of vergelijken met andere wasmachines is niet eenvoudig. In dit geval kan het helpen dat de Consumentenbond de fh4u2smd9 in januari 2017 het predicaat Beste Koop heeft toegekend.

De LG Direct Drive motor van deze wasmachine is direct aan de trommel gemonteerd. Dit betekent dat deze koolborstelloos is en er dus minder onderdelen gebruikt worden. Zo is deze machine stiller, zuiniger en duurzamer. 

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Consumentenbond:
Review LG fh4u2smd9 Direct Drive
Beste Koop januari 2017 - Een machine voor 9 kilo met een TurboWash optie. Bij dit programma wordt er water direct op het wasgoed gespoten. De machine heeft beladingsherkenning en stuurt bij problemen een melding via een app (smart diagnosis). Verder heeft de machine 6 Motion, Ieder wasprogramma gebruikt een combinatie van verschillende wasbewegingen.
Score: 7.0
Coolblue:
Review LG fh4u2smd9 Direct Drive
Super wasmachine stil in gebruik en makkelijk te bedienen. Het product bevalt mij uitstekend, al was het alleen al vanwege het minimale geluid. Wat ik wel minder vind is dat je bij het kiezen van een wasprogramma niet ziet hoe lang deze duurt (Ik ben nu dat zelf in het boekje aan het opschrijven) en dat je niet zelf kan kiezen voor de snelheid van het centrifugeren.
Score: 9.0
Media Markt:
Review LG fh4u2smd9 Direct Drive
Wast goed schoon. Is lekker stil (centrifugeren hoor je wel). We hebben de wasmachine nu een week in huis, maar moeten er nog wel aan wennen (favoriet programma ontbreekt bijvoorbeeld). We moeten ons er nog via de handleiding meer in verdiepen om te zien wat alle mogelijkheden zijn. Ik zoek het verkorte programma nog.
Score: 9.0
Wehkamp:
Review LG fh4u2smd9 Direct Drive
De wasmachine weegt de was waardoor de tijd van het programma wordt aangepast zeker een voordeel! Diverse programma's gebruikt en heb het idee dat de was er zachter en minder kreukelig uitkomt waardoor je als je de was gelijk ophangt niet meer hoeft te strijken nog een + van deze machine. Ook het korte programma is ideaal, al is deze niet de 14 minuten die staan aangegeven.
Score: 8.4
Kieskeurig:
Review LG fh4u2smd9 Direct Drive
Erg blij met de grote trommel, 9kg en energiezuinig. En stil is die, er zit zelfs een nachtprogramma op waardoor die nog stiller is. Ook ben ik erg blij mee met de trommelreinigings programma. Ook de kinderslot is erg fijn met een peuter in huis. De led verlichting maakt de machine weer chique. De programma groot katoen duurt 3 uur, dit is wel erg lang.
Score: 8.6


Conclusie

De LG fh4u2smd9 is een energiezuinige machine, stil en door de grote capaciteit en grote vulopening veel was in 1 keer kan wassen. De Consumentenbond heeft de fh4u2smd9 uitgeroepen tot Beste Koop in januari 2017. Veel gehoord nadeel is dat de programma's langer duren.

8.4
 • Energiezuinig • Beste Koop Consumentbond • Stil • Grote capaciteit
 • Wijzigen draairichting deur niet mogelijk • programma's kunnen langer duren
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  LG fh4u2smd9 Direct Drive
  Prijzen vergelijken

  LG fh4u2smd9 Direct Drive is onder andere te koop bij

  Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken

  € 429,-

  Uitverkocht

  Ga naar Wehkamp

  Ook voor wassen en drogen

  € 599,-

  uitverkocht

  Ga naar Media Markt

  Specificaties

  Waskenmerken

  Vulgewicht (kg) 9
  Geluidsniveau wassen (dB) 53

  Droogkenmerken

  Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1400
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 74

  Energie- en waterkenmerken

  Energieklasse A+++ -30%

  Fysieke kenmerken

  Type Voorlader

  LG fh4u2smd9 Direct Drive

  icon: LG fh4u2smd9 Direct Drive

  LG - Wasmachine - Consumentenbond Beste Koop - Deze beste koop wasmachine van LG is stil en zeer energiezuinig, heeft groot vulcapaciteit van 9 kg, 1400 toeren, Turbowash en een koolborstelloze motor met 10 jaar garantie en als je op zoek bent naar een energiezuinige wasmachine dan kan je met een gerust hart de LG fh4u2smd9 kopen, omdat hij 30% energiezuiniger dan de hoogste klasse op de markt. Dit

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen