Shopping

Budget stofzuiger Beko VCC5325AR is getest. Wel of niet kopen?

Door site-redactie - Prijs-update: 01 augustus 2021 -

Beko VCC5325AR kopen, of eerst onze stofzuiger keuzehulp gebruiken?

Wij zijn onafhankelijk en vergelijken -elke dag- niet alleen alle specificaties en populaire producten maar ook alle prijzen. Door jou het inzicht te geven wat de verschillen zijn en of een product wel of niet populair is, kan je al flink besparen in tijd en geld. De Beko VCC5325AR is een energiezuinige traditionele stofzuiger met een zak en met een vermogen van 800 watt. De stofzuiger heeft een capaciteit van 3,2 liter en de stofzuiger heeft een HEPA filter. Dit maakt deze Beko VCC5325AR stofzuiger al uitermate geschikt voor mensen met een allergie.

Snelmenu

Beko VCC5325AR kopen (beste koop)

Bekijk hieronder de populaire budget Beko VCC5325AR stofzuiger; beste koop door de Consumentenbond (in zijn prijscategorie). Je kan op het product klikken om de volledige specificaties te bekijken en oordeel zelf of dit product wel of niet wat voor je is. Wil je in kwaliteit een stap hoger bekijken? Dan kunnen we je deze aanraden: Miele Complete C3 EcoLine kopen? (Best getest Consumentenbond)

Beko VCC5325AR

Consumentenbond Beste Koop - De Beko VCC 5325 AR is een rode stofzuiger met een motorvermogen van 800 Watt. De stofzuiger heeft een geluidsniveau van 76dB, dit is normaal voor een stofzuiger.

Type stofopvang: Met zak
Maximaal geluidsniveau: 76 db
Uitblaasfilter:
Gewicht: 285 kg

Wie is Beko?

Beko is een Turkse elektronica- en witgoedmerk dat vooral huishoudelijke apparatuur en consumentenelektronica produceert. In 2004 kocht Beko het Duitse merk Grundig en kreeg hiermee direct een groot deel van de europese markt in handen.

Beko is een redelijk nieuwe speler op de Nederlandse markt die zich voornamelijk richt op het lagere prijssegment. Dit wil niet zeggen dat Beko slechtere producten maakt, in tegendeel! Beko heeft in meerdere categorieën Consumentenbond Beste Koop op zijn naam staan. Dit Consumentenbond predicaat geeft aan dat dit product de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft.

Naast dat je Beko kent van de huishoudelijke aparaten ken je ze mogelijk omdat ze een aantal grote sportclub sponsoren, zoals de voetbalclub FC Barcelona uit Spanje.Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen