Wasmachine review

Review Whirlpool fscr70410 Gewoon een prima wasmachine!

Door site-redactie - Prijs-update: 16 oktober 2021 -

Je wasgoed komt schoon, snel en kreukvrij uit de Whirlpool fscr70410 dank zij de kledingbeschermende SoftMove-trommel. De machine heeft ruimte voor 7 kilogram wasgoed.

Koolborstelloze motor
Dankzij de koolborstelloze motor gebeurt het wassen energiezuinig en stil. De koolborstelloze motor is namelijk direct op de trommel aangesloten, zonder aandrijfband en dit zorgt voor minder trillingen - en dus minder geluid - en minder kans op kapotte onderdelen.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Wehkamp:
Review Whirlpool fscr70410
Prima wasmachine die doet wat hij moet doen. Zeer gebruiksvriendelijk en mooi vormgegeven met tiptoetsen. Voor deze prijs een aanrader. Alleen vind ik het een nadeel dat je als je op een verkeerde programma instelling drukt er niet makkelijk uit kan, en je wasmachine weer helemaal uit en aan moet zetten om de juiste programma in te stellen bij de speciale programma kan dat weer wel!
Score: 8.6
Media Markt:
Review Whirlpool fscr70410
Super wasmachine! Erg stil. Van alles in te stellen, dus niet alleen maar een paar standaard programma's. De korte programma's zijn inderdaad lekker kort en werken top! En startuitstel is ook top! Dit is een uitstekende wasmachine voor een hele goede prijs.
Score: 9.0
Coolblue:
Review Whirlpool fscr70410
Een mooie wasmachine met heel veel mogelijkheden. Zelfs binnen een programma kun je nog kiezen uit de temperatuur, snelwas, extra spoelen, centrifugeersnelheid enz. Het is een fijne wasmachine. Het heeft een makkelijk bedieningspaneel, hij maakt niet super veel geluid en heeft veel opties.
Score: 8.9
Bol.com:
Review Whirlpool fscr70410
Zeer gebruiksvriendelijke machine, heel handig dat je zelf bij een programma kunt kiezen voor welke temp. en hoeveel toeren centrifuge. en als alles is ingesteld zie je hoelang programma gaat duren ( minder was is korter programma!!). Wast goed schoon en fris en redelijk stil, makkelijk te bedienen een kind kan de was doen zeg maar
Score: 10.0
Consumentenbond:
Review Whirlpool fscr70410
Deze Whirlpool heeft een laadvermogen van 7 kg en een toerental van 1400. Deze machine geeft een geluidssignaal aan het einde van het programma. Verder is er startuitstel, een display waarop je de resterende tijd kan aflezen en geeft de machine doseeradvies. De machine heeft moeite met het wegspoelen van wasmiddelresten. De Consumentenbond heeft de machine april 2016 getest.
Score: 6.6


Conclusie

De Whirlpool FSCR70410 wasmachine is als Beste Koop benoemd door de Consumentenbond in april 2016 en dat is niet voor niets. De machine is energiezuinig, mooi vorm gegeven, makkelijk in het gebruik en ook nog eens vriendelijk voor je portemonnee. Dankzij de SilentMotion motor is de machine ook nog eens zeer stil.

8.6
 • Gebruiksvriendelijk • Energiezuinig • goedkoop
 • Redelijk wasresultaat
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Whirlpool fscr70410

  Whirlpool fscr70410 is onder andere te koop bij

  De witgoedspeciaalzaak op internet

  € 394,-

  Bezorging mogelijk vanaf woensdag 03 november

  Ga naar Witgoedhuis

  Dat is zeker

  € 429,-

  3-4 dagen

  Ga naar BCC

  Alles voor een glimlach

  € 274,-

  Tijdelijk uitverkocht

  Ga naar Coolblue

  Specificaties

  Algemeen

  Energieklasse (Oud: Vervalt per maart 2021) A+++

  Waskenmerken

  Vulgewicht (kg) 7
  Geluidsniveau wassen (dB) 53

  Droogkenmerken

  Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1400
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 76

  Fysieke kenmerken

  Type Voorlader

  Whirlpool fscr70410

  icon: Whirlpool fscr70410

  Whirlpool - Wasmachine - Consumentenbond Beste Koop - Met een goede energieklasse, waarbij het energieverbruik op jaarbasis 175 kWh is, 1400 instelbaar toerental en een maximale belading van 7 kg is dit een topmachine. Deze beste koop wasmachine heeft onder andere een elektronisch besturingssysteem, een startuitstelfunctie tot 23 uur en resttijdindicatie op het LED-display. Je hebt de beschikking over

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen