Stella Ad
Wasmachine review

Review Bosch way32541nl Beste Koop en Getest Consumentenbond

Door site-redactie - Prijs-update: 12 mei 2021 -

De consumentenbond heeft de Bosch way32541nl wasmachine beoordeeld als de beste wasmachine. De way32541 is stil en zuinig. Je kunt met deze Bosch way32541nl reusachtige bergen wasgoed in één keer wegwassen. De machine heeft een modern design, is voorzien van een heldere LCD-display en door een hoge toerental van maximaal 1600 die ook nog door de machine automatisch wordt aangepast komt de was er altijd droog uit.

Waterschade
De ingebouwde Aquastop zorgt verder voor 100% gegarandeerde bescherming tegen alle soorten waterschade.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Bosch:
Review Bosch way32541nl
Deze Bosch presteert veruit als beste. De was komt er nu eindelijk echt schoon en lang niet zo gekreukt uit. Je hoort hem bijna niet, doet rustig zijn werk. Er zitten veel programma's op. Wat ik heel handig vind is het weegsysteem, alhoewel ik er nu nog wel steeds bij na moet denken eerst de machine aan te zetten en daarna pas de was erin moet doen. Anders klopt de "weegschaal" niet meer natuurlijk.
Score: 9.4
Wehkamp:
Review Bosch way32541nl
Fijne wasmachine. Veel programma mogelijkheden, de was komt er bijna droog uit door de 1600 toeren, de wasmachine is stil (moet soms gewoon kijken of die wel aanstaat). Wat ook handig is, is dat de wasmachine de was weegt als die te vol zit gaat het balkje knipperen zo weetje dus dat er was uit moet. Als de wasmachine half vol zit past hij daar de tijd en het water gebruik op aan.
Score: 9.6
Media Markt:
Review Bosch way32541nl
Stil (zelfs bij het centrifugeren op 1600 toeren). De was is goed schoon bij gebruik van weinig was middel. Ruime vul opening en er kan lekker veel was in (ideaal voor een gezin). Duidelijke display en veel keuze mogelijkheden. Mooie wasmachine (het oog wil ook wat). Hij is wat zwaarder dan de vorige machine. Is wat lastig bij het plaatsen maar de machine is wel lekker stabiel.
Score: 10.0
Coolblue:
Review Bosch way32541nl
De trommel heeft enorm veel ruimte. Het apparaat is stil. Wat ontzettend fijn is dat dat de machine goed weergeeft hoe vol de trommel geladen is. Als de trommel niet volledig geladen is, past de machine de programmaduur daar ook op aan. Een ander voorbeeld van de intelligentie van het apparaat is dat de machine niet volledig centrifugeert als de was niet gelijk over de trommel verdeeld is.
Score: 9.0
Bol.com:
Review Bosch way32541nl
De wasmachine is zeer geluidsarm en wast uitstekend schoon. Door zijn grote trommel kan je bijvoorbeeld dekbedden makkelijk zelf wassen. Bovendien gaat er veel meer was in, dus minder wasbeurten en dat is goed voor het mileu en voor mijzelf! Kortom een zeer goede machine met een hoop extra's. Goed afgewerkt, alleen het zeepbakje voelt een beetje wiebelig.
Score: 9.6
Bestsellers.eu:
Review Bosch way32541nl
Super wasmachine zeer stil en met 1600 toeren komt de was er veel droger uit dan onze vorige Bosch 1500 toeren. Grote deur opening en met 9 kg trommel inhoud is geen was te veel voor deze machine. Samen met de warmtepompdroger van deze serie gaan we er jaren plezier van krijgen. Jammer dat ze op zolder staan want qua design zouden ze in de kamer mogen staan.
Score: 10.0
BCC:
Review Bosch way32541nl
Top aankoop! Ben enorm verrast door de wasmachine. De machine hoor je inderdaad bijna niet, heerlijk voor de nachtelijke en vroege ochtend wasjes met de optie om de start uit te stellen. Fijne knoppen ook, even wennen dat je ze maar licht hoeft aan te raken en indrukken inderdaad niet nodig is. Daarnaast ook erg blij met de indicator bij het vullen van de wasmachine.
Score: 8.2
AO.nl:
Review Bosch way32541nl
De wasmachine is erg stil, wat ook een nadeel is want nu moet ik gaan kijken of ik hem wel heb aangezet of hoe ver hij is ;). Hij wast ook goed schoon, matrashoesje met vlekken van de kleine regelmatig gewassen na 1x wassen met de nieuwe Bosch waren de vlekken gewoon bijna weg. De deur heb ik wat twijfels over qua sluiting omdat er iets speling op zit als de wasmachine aan staat.
Score: 10.0
Consumentenbond:
Review Bosch way32541nl
Met 9 kg capaciteit geschikt voor een groot gezin. Hij heeft een toerental van 1600. Het display geeft instellingen van het gekozen programma en de resterende programmaduur weer. Instellingen zijn erop aan te passen. Naast de standaard programma's zijn er allergie+, sport, ecoPerfect, Speedperfect en een 15 minuten snelwasprogramma. De machine geeft doseeradvies op basis van de hoeveelheid was.
Score: 7.8


Conclusie

De Bosch way32541nl wasmachine is volgens de consumentenbond opnieuw de beste wasmachine. De way32541 heeft een extra stille en zuinige motor, en je was is extra snel, of extra zuinig klaar; dankzij de slimme wasprogramma's. De extra grote trommel maakt de wasmachine bovendien uitstekend geschikt voor een gezin. Alle was past er in één keer in! De unieke trommelstructuur zorgt voor een zachte behandeling van je kleding, was zonder zorgen je fijnste kleding en de knuffels van de kinderen. Tenslotte is de wasmachine is bovendien erg zuinig: 10% zuiniger dan vereist voor zuinigste energieklasse, klasse A+++. Wat ons betreft is deze Bosch way32541nl wasmachine terecht een beste koop. 

9.3
 • Beste volgens Consumentenbond • Grote trommel van 9kg • Stil • Zuinig
 • Eerst de machine aan dan pas de was erin vanwege ingeboude weegschaal
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Bosch way32541nl

  Bosch way32541nl is onder andere te koop bij

  Ook voor wassen en drogen

  € 618,97

  9 werkdagen of meer

  Ga naar Media Markt

  Alles voor een glimlach

  € 349,-

  Tijdelijk uitverkocht

  Ga naar Coolblue

  Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken

  € 703,-

  Uitverkocht

  Ga naar Wehkamp

  Specificaties

  Algemeen

  Energieklasse (Oud: Vervalt per maart 2021) A+++ -10%

  Waskenmerken

  Vulgewicht (kg) 9
  Geluidsniveau wassen (dB) 50

  Droogkenmerken

  Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1600
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 74

  Fysieke kenmerken

  Type Voorlader

  Bosch way32541nl

  icon: Bosch way32541nl

  Bosch - Wasmachine - Consumentenbond Beste uit de Test & Beste Koop - Deze wasmachine is buitengewoon zuinig en met een 1600 instelbaar toerental en een maximale belading van maar liefst 9 kg is deze beste koop wasmachine van Bosch een populair product. Deze wasmachine heeft ook nog een startuitstel functie, resttijdindicatie op het LCD display en geeft een eindsignaal. Tevens beschikt de wasmachine

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen