728x90: Bol Ad
Wasmachine review

Review Bosch wan28242nl Serie 4 goede prijs-kwaliteitverhouding

Door - - Prijs-update: 10 december 2023 -

Een technologisch hoogstandje boordevol handige functies. Deze wasmachine beschikt over een kledingbeschermende trommel en 14 verschillende wasprogramma’s, waarmee je je katoenen overhemden, zijden kussenslopen en kanten lingerie, telkens weer een wasbeurt op maat geeft. Heb je een gevoelige huid of last van allergie? Dan biedt het anti-allergieprogramma hulp. Heel handig is de zelfreinigende wasmiddellade voor een minimaal onderhoud. Deze fraaie wasmachine is eenvoudig te bedienen door de handige draaiknop en LED-display of bekijk ook ons artikel wat gaat over review Miele wkg120 wcs TwinDos automatisch wasmiddel doseren en meer over dit onderwerp review Siemens wm16w4g2nl iQ700 Energiezuinig en compleet.

Energiezuinige wasmachine
Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasmachine dan kun je met een gerust hart de Bosch wan28242nl kopen. Deze wasmachine wordt aangemerkt met A+++.

EcoSilence Drive extreem stil
In deze Bosch wan28242nl met superzuinige EcoSilence Drive-motor was je het wasgoed van een middelgroot gezin efficiënt schoon. De wasmachine is extreem stil, duurzaam en zuinig wassen dankzij de koolborstelloze motor, inclusief 10 jaar motorgarantie.

VarioPerfect voor verkorte wastijd
Met de VarioPerfect kun je de wastijd met 65% verkorten en wast deze wasmachine 50% zuiniger dankzij slimme programma-opties.

ActiveWater bespaart water
Het ActiveWater systeem stemt het watergebruik af op de hoeveelheid wasgoed. En waterverspilling? Daar is hier geen sprake van dankzij de intelligente ActiveWater-sensoren, die de hoeveelheid water perfect afstemt op de lading – goed voor het milieu én je portemonnee. Door met sensoren te meten hoeveel wasgoed zich in de trommel bevindt, bespaar je namelijk elke wasbeurt water en energie. Naast zuinig is deze Bosch wasmachine ook zeer snel. Bekijk ook onze wasmachine kopen pagina waar we alle populaire wasmachine aanbiedingen hebben verzameld.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Kieskeurig:
Review Bosch wan28242nl Serie 4
Uitgebreide keuzes in type was d.m.v. draaiknop; de keuze bepaalt vervolgens detail mogelijkheden; welke getoond worden op een helder display. Dit display toont continue de voortgang van het wasprogramma. De machine is zeer stil in gebruik. De programma keuze bepaalt wel hoeveel was er in de trommel mag.
Score: 8.2
Coolblue:
Review Bosch wan28242nl Serie 4
Heerlijk stil! Genoeg programma's waarbinnen je ook nog voor een andere temperatuur of centrifugesnelheid kunt kiezen. Blij dat ik kan zien hoe lang het nog duurt voor de was klaar is. Time management: weet ik of ik eerst met mijn hond kan wandelen voor ik de volgende was er weer in kan doen
Score: 9.2
AO.nl:
Review Bosch wan28242nl Serie 4
Super wasmachine. Prima design, solide knoppen en wast goed. Centrifugeren zorgt even voor wat meer geluid (niet storend), maar verder erg stil. Goede kwaliteit, Goede prijs-kwaliteitverhouding, Ziet er goed uit.
Score: 9.8


Conclusie

Deze Bosch wan28242nl is een slimme wasmachine. Door de handige draaiknop, de zelfreinigende wasmiddel lade, het ActiveWater systeem - waarbij het watergebruik wordt afgestemd op de hoeveelheid was - en de optie verkorte wastijd, is dit een fraaie helpende hand in de huishouding. Tijdens het centrifugeren is de wasmachine niet helemaal stil en de hoeveelheid wasgoed wordt afgepast, na het kiezen van een wasprogramma.

9.1
 • Display • Draaiknop • Stil • Programma's
 • Centrifugeren • Vulgewicht
 • Specificaties

  Algemeen

  Geluid centrifugeren (Decibel (dB))74
  Geluidsniveau wassen (decibel (dB))53

  Waskenmerken

  Vulgewicht (kilogram)7

  Droogkenmerken

  Toerental (TPM (Toeren Per Minuut))1400

  Gebruiksgemak

  Automatische wasmiddeldosering
  Bosch wan28242nl Serie 4

  icon: Bosch wan28242nl Serie 4

  Populaire video voor artikel: Review Bosch wan28242nl Serie 4 goede prijs-kwaliteitverhouding

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen