728x90: Bol Ad
Wasdroger review

Review Samsung DV90T8240SH wasdroger

Door - - Prijs-update: 07 december 2023 -

Samsung DV90T8240SH review

De Samsung DV90T8240SH is een energiezuinige warmtepompdroger waarmee je je wasgoed droogt, zelfs wanneer je slaapt. Het Silent Dry programma zorgt ervoor dat je gemakkelijk een lading was kunt drogen zonder dat het je nachtrust verstoort. Door het aanpassen van het toerental, produceert de droger slechts 60 decibel aan geluid. Dankzij de Optimal Dry sensoren past deze wasdroger automatisch de tijd aan per lading, waardoor je kleding nooit te lang droogt en niet krimpt, wat ervoor zorgt dat het langer mooi blijft. Met de AI Control technologie gebruik je altijd het juiste droogprogramma en word je geadviseerd via de app over de beste keuze voor je was en de app onthoudt je gewoonten. Ook houd je gemakkelijk de voortgang van het droogprogramma in de gaten of meer over dit onderwerp review Siemens WT45H207NL wasdroger.

De Samsung DV90T8240SH 8000 serie warmtepompdroger heeft een vulgewicht van 9 kg, wat geschikt is voor huishoudens van ongeveer 3-5 personen. Warmtepompdrogers zijn het meest energiezuinig en beter voor je kleding dan traditionele drogers. Deze droger heeft energieklasse A+++. Binnen 2 uur heb je schone en droge kleding met het Super Speed programma, terwijl je ook nog energie bespaart. Het Hygiëne Care programma maakt het wasgoed vrij van bacteriën en dierenharen. Met het Airwash programma kun je geurtjes verwijderen en krijgt je kleding een snelle opfrisbeurt zonder het te wassen.

Kortom, de Samsung DV90T8240SH warmtepompdroger biedt verschillende functies die je leven gemakkelijker maken en het drogen van kleding nog efficiënter en energiezuiniger maakt. Bekijk de uitleg van onze experts in het artikel beste koop drogers en weet zeker welke droger de beste is.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Samsung:
Review Samsung DV90T8240SH
Wat een mooi design. De wasdroger droogt erg goed. Een volle trommel gemengde was in 90 minuten droog, dat is toch wel snel. Wasdroger is stil en geeft weinig warmte en condens af. Wat een verschil met mijn vorige condensdroger. Top apparaat met veel programma's en lekker energie zuinig. Maakt relatief weinig geluid.
Score: 9.8
Kieskeurig:
Review Samsung DV90T8240SH
Fijne wasdroger met warmtepomp functie. Was komt er 8 van de 10 keer helemaal droog uit, soms nog wat vochtig bij combineren van handdoeken en bedlinnen bv. Kleding blijft ook mooi en het is gebruiksvriendelijk. Enige wat handiger had geweest zijn lichtgevende displayknoppen omdat het in een donker hok staat.
Score: 8.9
Coolblue:
Review Samsung DV90T8240SH
Deze droger trekt meteen mijn aandacht dankzij het strakke, metalen paneel. Via het display vind ik alle programma's terug. Handig is dat er een droogrek wordt meegeleverd, waar ik mijn delicate was plat op droog. Dit maakt de warmtepompdroger geschikt voor bijvoorbeeld een wollen trui. Voor ik een programma kies, koppel ik de wasdroger aan mijn smartphone.
Score: 9.5
Consumentenbond:
Review Samsung DV90T8240SH
De Samsung DV90T8240SH/S2 is een warmtepompdroger met een capaciteit van 9kg en een energielabel A+++. Zeer zuinig met energie. Kledingstukken zijn na afloop bijna even droog De was is goed droog zodra het programma klaar is. Condensbak legen gaat makkelijk. De wasdroger heeft trommelverlichting.
Score: 7.1


Conclusie

De Samsung DV90T8240SH warmtepompdroger heeft een mooi, strak design en een uitstekende condensatie-efficiëntie. De wasdroger droogt de was erg goed en binnen 90 minuten is een volle trommel gemengde was droog. Het apparaat is stil en geeft weinig warmte en condens af. Dankzij de SmartThings app kun je de wasdroger aan je smartphone koppelen, waardoor je automatisch een melding krijgt wanneer je was droog is. Het is zelfs mogelijk om de instellingen van de wasmachine over te nemen. Met het meegeleverde droogrek kun je delicate was plat drogen en is de warmtepompdroger ook geschikt voor bijvoorbeeld een wollen trui. Ook is er een snel programma beschikbaar, die binnen 35 minuten klaar is. Het enige nadeel zijn de niet-verlichte displayknoppen. Het apparaat is energiezuinig en beschikt over extra functies, zoals anti-kreuk en Hygiëne Care. De Samsung DV90T8240SH is een fijne, gebruiksvriendelijke wasdroger die ervoor zorgt dat je was langer mooi blijft.

8.8
 • Energiezuinig • App • Condensatie-efficiëntie • Design • Opfrisprogramma • Trommelverlichting
 • Displayknoppen niet verlicht • Drogen kan langer duren
 • Samsung DV90T8240SH

  Samsung DV90T8240SH is onder andere te koop bij

  Logo Bol.com

  € 855,11

  Uiterlijk 11 december in huis

  Laagste prijs gevonden vandaag 11:20 uur

  Logo Coolblue

  € 1.049,-

  Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis

  Laagste prijs gevonden vandaag 13:19 uur

  Logo Expert

  € 1.049,-

  Voor 21:45 besteld, volgende werkdag in huis

  Laagste prijs gevonden vandaag 13:20 uur

  Specificaties

  Algemeen

  Energieklasse A+++
  Type droger Warmtepompdroger

  Droogkenmerken

  Maximaal drooggewicht (kg)9
  Geluidsniveau (Decibel (dB))62
  Samsung DV90T8240SH

  icon: Samsung DV90T8240SH

  Laagste prijs gevonden
  vandaag 13:21 uur: vanaf € 855.11

  Populaire video voor artikel: Review Samsung DV90T8240SH wasdroger
  Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen