728x90: Bol Ad
Wasmachine review

Review Bosch WAN28096NL wasmachine

Door - - Prijs-update: %24 %065 %2024 -

Bosch WAN28096NL review

Op zoek naar een wasmachine met een vulgewicht van 7 kg? Dan is de Bosch WAN28096NL een uitstekende keuze. Dit model is ideaal voor huishoudens van ongeveer 1 tot 2 personen. De Bosch WAN28096NL heeft een centrifugesnelheid van 1400 toeren per minuut, waardoor de was al redelijk droog uit de trommel komt met een restvochtpercentage van ongeveer 50%. Als je de was snel droog wilt hebben, raden we je aan om een wasmachine met 1600 toeren per minuut te kiezen of bekijk ook ons artikel wat gaat over review AEG L8FEN96CV wasmachine en meer over dit onderwerp review Haier HW80-B14939 wasmachine.

De Bosch WAN28096NL is voorzien van de EcoSilence Drive-motor, een energiezuinige en stille motor die niet door een koolborstel wordt aangedreven. Dit maakt het mogelijk om stil en energiezuinig te wassen. Met het Hygiëne+ programma worden alle bacteriën en andere micro-organismen uit de kleding gehaald. Dit wordt gedaan door een combinatie van temperatuurcontrole met extra spoel- en centrifugeercycli.

Dankzij de SpeedPerfect-technologie van Bosch kan het wasprogramma tot wel 65% worden verkort. Hierdoor is de was veel sneller klaar en behaal je dezelfde resultaten als met een gemiddeld wasprogramma. Daarnaast is deze wasmachine uitgerust met ActiveWater Plus-technologie, die de hoeveelheid water afstemt op de hoeveelheid wasgoed in de trommel. Zo wordt er minder water verbruikt en wordt de was toch goed gereinigd.

De Bosch WAN28096NL is onderdeel van de Serie|4 wasmachine met EcoSilence Drive, die garant staat voor een stille en duurzame werking. En als je een gevallen sok of een favoriet shirt bent vergeten toe te voegen, kun je gebruikmaken van de Bijvulfunctie om snel een kledingstuk toe te voegen of iets uit de trommel te halen terwijl de was al draait. Lees de uitleg van onze experts in het artikel beste wasmachine en bekijk de beste koop wasmachine.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

EP.nl:
Review Bosch WAN28096NL Serie 4 EXCLUSIV 7kg
De Bosch wasmachine wast alles schoon, en is zeer gebruikersvriendelijk. Deze wasmachine maakt weinig geluid bij het wassen. Er zijn meer dan voldoende wasprogramma's waaruit men kan kiezen. De wastrommel heeft een ruime inhoud, zodat de hele was in een keer goed schoon wordt. Deze wasmachine ziet er bovendien ook mooi uit.
Score: 8.0
Expert:
Review Bosch WAN28096NL Serie 4 EXCLUSIV 7kg
Een goede wasmachine en een makkelijke en eenvoudig machine. Tot dusver prima resultaten. Fijne wasmachine, makkelijk in gebruik.
Score: 9.0
Bosch:
Review Bosch WAN28096NL Serie 4 EXCLUSIV 7kg
Machine is prima, ik mis alleen na de laatste centrifugegang een gang om het wasgoed weer losser te maken en, ik had graag gezien dat ik de instellingen gedurende de gehele wasgang op de display zou kunnen blijven zien. Eenvoudig te bedienen. Stille en goede wasmachine. Mis alleen de knop om centrifuge uit te stellen. Gebruiksaanwijzing niet duidelijk.
Score: 8.0


Conclusie

Als je op zoek bent naar een wasmachine die makkelijk te gebruiken is en toch goede resultaten levert, dan is de Bosch WAN28096NL een uitstekende keuze. Deze wasmachine wast alle soorten wasgoed moeiteloos schoon en is bovendien heel stil tijdens het wassen. Met de ruime keuze aan programma's vind je altijd het juiste programma voor je was. Het vulgewicht is lager dan de gemiddelde wasmachine, maar dit wordt gecompenseerd door de goede wasresultaten. Daarnaast ziet deze wasmachine er ook nog eens mooi uit.

Hoewel deze wasmachine gebruiksvriendelijk is, zijn er wel enkele kleine verbeterpunten. Zo zou het beter zijn om na de laatste centrifuge-gang nog één rondje te maken om het wasgoed losser te maken. Ook zou het handig zijn als je de instellingen gedurende de gehele wasgang op het display zou kunnen blijven zien. En het feit dat er geen knop is om de centrifuge uit te stellen, kan ook een minpunt zijn.

Al met al is deze wasmachine een prima keuze voor wie op zoek is naar een stil en gebruiksvriendelijk apparaat met goede wasresultaten en een ruime keuze aan programma's. Enige aandachtspunten zijn de beperkte hoeveelheid vulgewicht en het ontbreken van een aparte stand om het wasgoed losser te maken na de laatste centrifuge-gang. Desondanks is deze wasmachine een aanrader voor wie op zoek is naar een fijne, eenvoudig te bedienen wasmachine.

8.3
 • Gebruiksvriendelijk • Stil • Veel keuze in programma's • Stil
 • Beperkt hoeveelheid vulgewicht • Je kunt centrifugeren niet uitstellen
 • Bosch WAN28096NL Serie 4 EXCLUSIV 7kg

  Bosch WAN28096NL Serie 4 EXCLUSIV 7kg is onder andere te koop bij

  Logo Expert

  € 649,-

  1-2 werkdagen

  Laagste prijs gevonden vandaag 23:45 uur

  Specificaties

  Algemeen

  Energieklasse B
  Geluid centrifugeren (Decibel (dB))74

  Waskenmerken

  Vulgewicht (kilogram)7

  Droogkenmerken

  Toerental (TPM (Toeren Per Minuut))1400
  Bosch WAN28096NL Serie 4 EXCLUSIV 7kg

  icon: Bosch WAN28096NL Serie 4 EXCLUSIV 7kg

  Laagste prijs gevonden
  vandaag 23:45 uur: vanaf € 649.00

  Populaire video voor artikel: Review Bosch WAN28096NL wasmachine
  Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen