728x90: Bol Ad
Wasmachine tips

De nieuwe Samsung BESPOKE-lijn. Slimme wasmachine met eigen stijl

Door - - Prijs-update: 10 december 2023 -

Slimme wasmachines en goed voor het milieu

Begin september heeft Samsung haar nieuwe Bespoke-productlijn geïntroduceerd en de nieuwe lijn zal de komende maanden op de Europese markten verschijnen. De nieuwe Bespoke-reeks bestaat uit duurzame en intelligente design-producten met intuïtieve functionaliteiten voor koken en wassen. De Bespoke-lijn bestaat onder andere uit Bespoke AI wasmachines en AI ovens, maar ook drogers, stofzuigers en zelfs koelkasten. Bekijk ook ons artikel top 10 wasmachine waarin we de beste wasmachines op een rijtje zetten.

Samsung staat bekent dat het voortdurend de grenzen verlegt om om het leven van consumenten te verbeteren. De Bespoke-producten kenmerken zich door milieubewustere, slimme ontwerpkeuzes die ondersteunen in het dagelijks leven. Het wasmachine toerental wordt steeds belangrijker voor het besparen van energie.

Duurzamer wassen met de Bespoke AI wasmachine

De komende maanden zal Samsung een nieuwe Bespoke AI-wasmachinereeks introduceren, die zijn uitgerust met baanbrekende, milieubewuste technologieën en ontwikkeld in samenwerking met activewear-merk Patagonia. De nieuwe Bespoke wasmachine zal vanaf september 2022 beschikbaar zijn voor consumenten. De wasmachine is uitgerust met wasprogramma dat de uitstoot van microplastic door kleding met 54% vermindert, dankzij filtertechnologie die de schadelijke plastic deeltjes opvangt. Samsung mag trots zijn dat zij een rol spelen in het verminderen van dit grote probleem voor onze oceanen of bekijk ook ons artikel wat gaat over wasmachine toerental. Waarom is het belangrijk voor je portemonnee? en meer over dit onderwerp welke wasmachine moet je kopen? Waar op te letten!.

Samsung Bespoke wasmachine in keuken

Conclusie

De nieuwe Samsung wasmachines zitten boordevol milieubewustere functionaliteiten, zoals Samsung AI Ecobubble-technologie. De Bespoke AI wasmachine zit boordevol milieubewustere functionaliteiten, zonder in te leveren op prestaties. Je verbruikt 70% minder energie door de AI Energy Mode van SmartThings Energy. Je gebruikt hierbij koud water in plaats van warm water, maar de programmaduur duurt niet langer. De Bespoke AI wasmachine heeft ook AI Wash-sensoren die het gewicht van de lading en de mate van vervuiling meten om ervoor te zorgen dat de optimale hoeveelheid water, wasmiddel en energie wordt gebruikt. De wasmachine heeft een zeer grote trommel van wel 11 kilogram, maar dankzij de SpaceMax technologie heeft de machine geen grotere buitenafmetingen. Dit komt omdat de wasmachine een uniek, plat ontwerp van de voorkant heeft. De verschillende kleuropties zorgen ervoor dat de machine gemakkelijk in elke wasruimte en bij jouw persoonlijke smaak past. Met de nieuwe lijn geeft Samsung aan dat de tijden dat dit soort apparaten lelijk moeten zijn, achter ons ligt.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen