728x90: Bol Ad
Wasdroger review

Review Siemens wt7u4691nl iQ500 simpel te bedienen met app

Door - - Prijs-update: 10 december 2023 -

Het was nog nooit zo makkelijk

Siemens iSensoric warmtepompdroger met zelfreinigende condensor en korte droogduur. Nooit meer de condensor reinigen en altijd een laag energieverbruik, dankzij de zelfreinigende condensor. De sensor-gestuurde autoDry technologie voorkomt dat wasgoed krimpt tijdens het drogen of bekijk ook ons artikel wat gaat over review Miele tkg840 wp Eco FragrangeDos & Steamfinish en meer over dit onderwerp review Siemens wt47w5h7nl iSensoric met Home Connect app.

Dankzij het digitale multi-touch LED-Display wordt de droger uiterst precies en intuïtief bediend. De Siemens wt7u4691nl Home Connect warmtepompdroger is geschikt voor gezinnen, want de machine heeft een kinderbeveiliging en een vulcapaciteit van 8 kg. De draairichting van de deur kun je naar wens verwisselen.

Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasdroger dan kan je met een gerust hart de Siemens wt7u4691nl kopen, omdat hij één van de energiezuinigste wasdrogers is op de markt. Dit wordt aangemerkt met energieklasse: A++. Hou er rekening mee dat wasdrogers doorgaans minder energiezuinig zijn dan wasmachines en daarom een lagere energieklasse krijgen. De Siemens warmtepompdroger wt7u4691nl is voorzien van Home Connect. Met de Home Connect App krijg je toegang tot en beheer je de instellingen van, de wasmachine waar en wanneer je maar wilt. Bekijk ook onze droger Siemens aanbieding pagina waar we alle nieuwste smart droger aanbiedingen van Siemens hebben verzameld.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Kieskeurig:
Review Siemens wt7u4691nl iQ500 isensoric extraKlasse
Energiezuinige en onderhoudsvriendelijke wasdroger dankzij de self cleaning condensor. De verschillende opties zijn gemakkelijk te bedienen en leveren dus direct het gewenste resultaat. En het ideale aan deze wasdroger is het onderhoud, alleen het stofbakje schoonmaken. Je hoort deze wasdroger niet. Alle was komt er keurig droog uit.
Score: 8.8
Siemens:
Review Siemens wt7u4691nl iQ500 isensoric extraKlasse
Energiezuinig, gebruikersvriendelijk, condenswaterafvoer via afvoerslang, onderhoudsvriendelijk, extra opties met drogen teer wasgoed. Top machine. maakt ook weinig geluid, duidelijk display en droogt super.
Score: 9.6


Conclusie

De machine is erg modern, vanaf een afstandje kun je hem bedienen met de bijbehordende app. Dat is niet het enige want hij is ook nog eens energiezuinig en hij gaat erg zuinig om met uw wasgoed. Je hoeft ook geen last te hebben van het appraat, je hoort hem namelijk amper.  Nog een groot voordeel is dat de machine, door de sensor-gestuurde autoDry technologie, voorkomt dat het wasgoed krimpt. De machine is tot slot ook nog eens verbonden met de handige Home Connect App. 

9.2
 • Energiezuinig • App • Stil • Prijs/kwaliteit • Anti krimp
 • Niet geschikt voor veel wasgoed
 • Specificaties

  Algemeen

  Energieklasse A++
  Type droger Warmtepompdroger

  Droogkenmerken

  Maximaal drooggewicht (kg)8
  Geluidsniveau (Decibel (dB))64

  Kenmerken

  Maximaal drooggewicht (kg)8
  Geluidsniveau (dB)64
  Energieklasse A++
  Siemens wt7u4691nl iQ500 isensoric extraKlasse

  icon: Siemens wt7u4691nl iQ500 isensoric extraKlasse

  Populaire video voor artikel: Review Siemens wt7u4691nl iQ500 simpel te bedienen met app

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen