728x90: Bol Ad
Wasdroger review

Review AEG t8de86es 8000 serie warmtepompdroger

Door - - Prijs-update: %23 %979 %2024 -

Uit de AEG 8000 serie is deze lavatherm warmtepompdroger met energieklasse A+++. De droger is voorzien van een uniek droogsysteem voor wol en zijde. Met een vulgewicht van 8 kg en een elektronische vochtmeting. Alles wat je gewassen hebt, kun je in één keer nu ook drogen. De droger voorzien van handige startuitstel functie, resttijdindicatie op het grote LCD display, 10 verschillende droogprogramma's en geeft een geluidsignaal als de droger klaar is of bekijk ook ons artikel wat gaat over review Siemens wt45w460nl iQ500 stil, energiezuinig en efficiënt en meer over dit onderwerp review Miele tkr850 wp SFinish&Eco XL Energiezuinig en stil.

De juiste bescherming tijdens het drogen voor je kleding
Het unieke AbsoluteCare-systeem bepaalt nauwkeurig het gewicht van de was in de trommel en kiest het juiste droogtemperatuur dat daarbij hoort. Delicate wollen was, wordt tegen de trommel aangedrukt, zodat ze plat kunnen drogen. Outdoorkleding krijgt precies de juiste hoeveelheid warmte, om de volledige functionaliteit van het waterdichte membraan niet te verliezen en zelfs te herstellen. Voor elke stof wordt de juiste beweging en temperatuur ingesteld om te drogen en tegelijkertijd de kwaliteit en de juiste vorm te behouden.

ProSense-technologie voorkomt waterverspilling
Met geavanceerde vochtigheids- en temperatuursensoren, gestuurd door intelligente software die de droogtijd en het energieverbruik aanpast aan het wasgoed, per wasbeurt. Dit bespaart tijd en energie en je favoriete, dagelijkse kleding wordt zorgvuldig beschermd. Bekijk ook onze wasdroger AEG aanbieding pagina waar we alle nieuwste smart droger aanbiedingen van AEG hebben verzameld.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

AEG:
Review AEG t8de86es 8000 serie warmtepompdroger
Alles wat je wast kun je nu ook drogen. Van de zachtste wollen trui tot een alledaags zakelijk overhemd of een ski-jack. Drogers met het AbsoluteCare-systeem hebben programma's op maat om de beweging en de temperatuur van de droogcyclus nauwkeurig aan te sturen. Dit voorkomt krimp en behoudt de vorm, herstelt waterdichtheid.
Score: 9.0
Kieskeurig:
Review AEG t8de86es 8000 serie warmtepompdroger
Zeer luxe wasdroger met grote diversiteit van programma's. Het drogen van de was gaat prima. Af en toe als de was te veel opeen ligt heb je stukjes die niet geheel droog zijn. Dus belangrijk dat de was goed uit elkaar in de trommel gaat. Voldoende mogelijkheden voor diverse stoffen.
Score: 8.0
Witgoedhuis.nl:
Review AEG t8de86es 8000 serie warmtepompdroger
Gebruikers vriendelijk, uitgebreid programma goed af te stemmen op soort goed/materiaal, stil, droogt goed en snel. Hele fijne droger.
Score: 9.0
Wehkamp:
Review AEG t8de86es 8000 serie warmtepompdroger
Op zoek naar een zuinige droger met linkse deur zijn we op deze machine gekomen. Hij is makkelijk in bediening en gebruiksgemak, heeft een mooie vormgeving, het licht in de trommel en het signaal als klaar is voor deze stille droger prettig. Door de warmtepomp duurt het wel iets langer dan bij z'n voorganger maar hij gebruikt dan ook maar 1/3 van de energie.
Score: 9.0
Coolblue:
Review AEG t8de86es 8000 serie warmtepompdroger
Deze wasdroger is zeer zuinig, de deur kan op verschillende manieren open en de greep van de wasdroger kan ook versteld worden. Makkelijk te bedienen droger. Fijn dat het droogvocht via een slang afgevoerd wordt, anders blijf je het reservoir legen. Werkt prima ook voor gevoelige kledij als wol en sportkledij. Wol kun je direct opvouwen en in de kast opbergen en lijkt als nieuw.
Score: 9.1
Bol.com:
Review AEG t8de86es 8000 serie warmtepompdroger
Deze droger is zeer zuinig t.o.v. onze oude droger. Oude droger was een condensdroger. Veel instelmogelijkheden (nog niet alles gebruikt). Grote trommel welke ook nog eens verlicht is. Opening deur kan omgezet worden. Slang voor waterafvoer is meegeleverd en is eenvoudig aan te sluiten. Een hele fijne geruisloze machine die zuinig omgaat met energie, lekker rustig en duidelijke bediening.
Score: 9.5
AO.nl:
Review AEG t8de86es 8000 serie warmtepompdroger
Deze AEG droger gekocht om onze oude AEG te vervangen die na ruim 20 jaar trouwe dienst nu toch echt kuren begon te vertonen. Deze nieuwe heeft bijna te veel mogelijkheden. Maar gelukkig helpen de sensoren om alles correct uit te voeren. Nu een paar ladingen mee gedraaid en zijn er heel blij mee. Was komt er lekker droog en redelijk kreukvrij uit. Hij doet zijn werk ook lekker snel en redelijk stil.
Score: 9.1
Consumentenbond:
Review AEG t8de86es 8000 serie warmtepompdroger
Deze warmtepompdroger van AEG is geschikt voor maximaal 8 kg was. Hij is voorzien van startuitstel, trommelverlichting, resttijd indicatie en indicatoren die aangeven wanneer er onderhoud nodig is. Er klinkt een geluidssignaal als het programma klaar is. De droger is niet zo snel, hij heeft 2 u nodig voor een volle trommel was.
Score: 6.7


Conclusie

Bescherming op maat voor je kleding en energie wassen en droger. We willen immers het beste voor onze (delicate) kleding. Deze mooie, energiezuinige en stille warmtepompdroger doet daar aardig zijn best voor. Voor elke stof wordt de juiste beweging en temperatuur ingesteld om te drogen en tegelijkertijd de kwaliteit en de juiste vorm te behouden. Doordat de droger een vulcapaciteit heeft van 8 kg duurt het drogen van de grote berg wasgoed wat langer dan gemiddeld.

8.7
 • Stil • Design • Zuinig • Speciale droogprogramma's • Krimpprogramma
 • Programmaduur • Resultaat bij volle was
 • AEG t8de86es 8000 serie warmtepompdroger

  AEG t8de86es 8000 serie warmtepompdroger is onder andere te koop bij

  Logo Bol.com

  € 949,-

  Op voorraad. Nu besteld, dinsdag in huis

  Laagste prijs gevonden vandaag 21:17 uur

  Specificaties

  Algemeen

  Energieklasse A+++
  Type droger Warmtepompdroger

  Droogkenmerken

  Maximaal drooggewicht (kg)8
  Geluidsniveau (Decibel (dB))65
  AEG t8de86es 8000 serie warmtepompdroger

  icon: AEG t8de86es 8000 serie warmtepompdroger

  Laagste prijs gevonden
  vandaag 21:17 uur: vanaf € 949.00

  Populaire video voor artikel: Review AEG t8de86es 8000 serie warmtepompdroger
  Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen