728x90: Bol Ad
Tips

TIP! Welke wasmachine & droger passen goed bij elkaar?

Door - - Prijs-update: 10 december 2023 -


Redactie melding: Bekijk ons nieuwe en verbeterde artikel over de beste wasmachine en droger sets!


Het Dreamteam AEG, het perfecte duo van Miele, het ideale stel van Siemens of Samsung. Want ook voor wasmachines bestaat de ideale partner. Welke dat is? Dat hebben wij voor jou uitgezocht.

Hoewel er steeds meer matchende combinaties op de markt komen, kiezen de meeste consumenten nog steeds voor een aparte wasmachine en aparte droger. Regelmatig zijn dit zelfs twee verschillende merken. Als je een wasmachine en een droger tegelijkertijd aanschaft, kun je er het beste op letten dat de twee machines dezelfde afmetingen hebben. Het staat niet alleen mooier, het is ook veel handiger. Bekijk onder andere wat de vulcapaciteit van de wasmachine is; 6, 7 of 8 kilo? En zorg ervoor dat je droger hetzelfde maximale vulgewicht heeft. Zo kun je de schone was direct overladen in je droger.

Was-droogcombinaties bij ruimtegebrek
Heb je weinig ruimte in je huis, dan is een was-droogcombinatie wellicht een betere uitkomst.

Bosch wasmachine met bijpassende wasdroger

De wasmachine Bosch wnat323471 heeft het predicaat best getest ontvangen. Samen met de bijpassende wasdroger haal je een mooie set in huis.


image quality check Premium-artikel

Premium-artikel

Het artikel wat je nu aan het lezen bent is een premium-artikel en wordt dagelijks nagelopen om het actueel te houden.Samsung welke wasdroger past bij de wasmachine?

De Samsung wasmachines en wasdrogers met CrystalGloss Design hebben een bijzonder fraai uiterlijk. De Touch of Color-technologie geeft de rand van de deur een diepe en elegante transparantie.

Een set bestaande uit een Samsung wasmachine en bijpassende Samsung wasdroger met deze mooie blauwe deur staat nog mooier in ieder washok of wasruimte. Hetzelfde uiterlijk en dezelfde vulcapaciteit, de beste combinatie van Samsung om opitmaal te kunnen wassen.


Siemens combinatie wasmachine en wasdroger

De Siemens Avantgarde serie laat gebruiksgemak en design samenkomen, zowel in de wasmachine als de bijbehorende wasdroger. Het gestroomlijnde bedieningspaneel is voorzien van een fraai touchscreen, waardoor je gemakkelijk een keuze maakt uit de vele verschillende programma's. Bekijk in de specificaties van de wasmachine en wasdroger, met welke technieken een Siemens Avantgarde je het wassen en drogen gemakkelijker maakt.


Miele wasmachine en wasdroger combinatie

Een Miele wasmachine met een vulcapaciteit van 9 kg verdient een wasdroger met dezelfde vulcapaciteit. Zo kun je in één keer de schoongewassen kleding drogen. Dat bespaart tijd, energie én moeite. Dit duo, de Miele wasmachine en Miele wasdroger, beide met een vulcapaciteit van 9 kg is een goede set. Bekijk onze handige keuzehulp voor nog meer handige Miele combinaties.


AEG 8000 serie; Dreamteam wasmachine en doger

Het dreamteam van AEG voor de beste verzorging van je wasgoed. Combineer een wasmachine en een wasdroger van de AEG 8000 Serie en geniet van alle voordelen. De 8000 serie is voorzien van de ÖKOMix-technologie en het revolutionaire AbsoluteCare systeem. Hierdoor krijgt de meest delicate kleding de zachte en veilige verzorging die het verdient, waardoor het lijkt alsof het kledingstuk met de hand gewassen en liggend gedroogd is. Zelfs de waterafstotende membranen in luchtdoorlatende vuile en stinkende sportkleding worden hersteld door middel van innovatieve, nieuwe outdoor wasprogramma's. De kleuren, het textuur en de vezels worden beter dan ooit beschermd door dit ideale koppel.

De beste combinatie sets; de AEG 8000 serie wasmachine en wasdroger hebben wij op een rijtje gezet en de prijzen vergeleken.

Populaire video voor artikel: TIP! Welke wasmachine & droger passen goed bij elkaar?

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen