728x90: Wehkamp Ad
Review Parfum

Review Black Opium Glow. Zoete bloemige, maar frisse geur

Door site-redactie - Prijs-update: 27 juni 2022 -

Je herkent Black Opium met op de achtergrond een fruit en bloemige geur

De nieuwe Yves Saint Laurent Black Opium uit 2018 is een geur die krachtig oogt. De zwarte glitterfles belooft een donkere en zware geur, maar niets is minder waar. Deze geur is vrij zacht en het enige zware wat opvalt is de subtiele ondertoon van koffie. Deze toon maakt de geur overduidelijk warm en zijdeachtig. De verse fruitige-bloemige elementen geven een extra zacht karakter aan deze geur: voornamelijk de peer, en de oranjebloesem maakt het zeer licht. Het heeft een lekkere balans van fris en een klein beetje zoet.

Je herkent duidelijk Black Opium in de geur maar dan met bloem en fruitige elementen

Verpakking en naam

De verpakking zelf is niet heel handig gekozen aangezien er op de verpakking en op de fles nergens te lezen is dat het om een Black Opium Glow geur gaat. Let dus goed op de stijl en de kleur van de fles. In sommige winkels wordt in plaats van Black Opium Glow de geur verkocht onder de naam: Black Opium 2018 of Black Opium Glowing.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Douglas:
Review Yves Saint Laurent Black Opium Glow 50 ml Eau de toilette Dames
Al meerdere complimenten gekregen over deze geur. Hij is krachtig en sexy. Mijn nieuwe lievelings. Voordelen: sexy, krachtig, vrouwelijk, blijft lang hangen. Nadeel is dat er zowel als op de verpakking als de fles nergens op staat dat het Glowing is. Zo weet je niet dat het de nieuwe is.
Score: 9.0
Fragrantica:
Review Yves Saint Laurent Black Opium Glow 50 ml Eau de toilette Dames
I was looking for a warm, sweet scent for winter season and was almost ready to buy Bonbon by Victor & Rolf, but tried this and it's great. This is much softer, cozier and well-blended. While This one has a nice coffee bean undertone, which makes the composition warm and silky. To me, it has the perfect balance of sweetness, warmth and if cashmere had a scent, I would definitely say this would be the one. Stays on perfectly.
Score: 6.9
Parfumo:
Review Yves Saint Laurent Black Opium Glow 50 ml Eau de toilette Dames
At the first sight this perfume seems meant for "dark souls": the black glittered bottle promises a strong and heavy scent. Not at all. This fragrance is quite gentle and the touch of "darkness" is given only by the coffee note,fragrant and very noticeable, which hits immediately your nose at the first smell. After the fresher fruity-flowery notes arrive giving a gentler character to this scent: mainly the pear, less the orange blossom, very light.
Score: 6.4


Conclusie

Black Opium is een vrij zachte geur wat we niet zo hadden verwacht aangezien de zwarte glitterfles oogt als een zware geur. De geur heeft een lichte ondertoon van koffie en dit maakt het toch warm en zijdeachtig. Peer en oranjebloesem geven het totaal een zeer licht en zacht fruitig-bloemig karakter. Je herkent duidelijk Black Opium in de geur maar de bloemige elementen geven een extra zachte touch aan deze vrouwelijke geur.

7.4
 • Fris • Licht • Bloemig • Blijft lang hangen
 • Verpakking • Naamgeving
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Specificaties

  Algemeen

  Merk Yves Saint Laurent

  Gebruik & functies

  Productlijn Black Glow
  Geslacht Dames

  Fysieke kenmerken

  Inhoud (ml) 50

  Product details

  Geur type Eau de Toilette

  Yves Saint Laurent Black Opium Glow 50 ml Eau de toilette Dames

  icon: Yves Saint Laurent Black Opium Glow 50 ml Eau de toilette Dames

  Yves Saint Laurent - De Yves Saint Laurent Glowing Eau de Toilette uit 2018 is de nieuwe geur na het succes van Yves Saint Laurent Black Opium uit 2014 en Black Opium Eau de Toilette uit 2015. Ze breiden de Yves Saint Laurent Black Opium Collectie in 2018 verder uit. Het merk introduceert Yves Saint Laurent Glowing Eau de Toilette op de markt. Het parfum voor de vrouw die houdt van het ontdekken van nieuwe dingen met

  Relevante producten

  icon: Yves Saint Laurent Black Opium Glow 90 ml Eau de toilette Dames - te koop vanaf: 94,95

  Yves Saint Laurent Black Opium Glow 90 ml Eau de toilette Dames

  Yves Saint Laurent - Yves Saint Laurent Black Opium Glowing eau de toilette werd gelanceerd in 2018. De geur is ontwikkeld voor energieke en eigenwijze dames die altijd op zoek zijn naar avontuur en...

  Bol.com: € 94,95

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen