728x90: Bol Ad
Spotlight

Hugo Boss parfum. Wij maken de keuze van klassieker tot nieuwste

Door site-redactie - Prijs-update: 27 juni 2022 -

Hugo Boss parfum

In dit artikel laten we onze redactiekeuze zien van Hugo Boss parfum voor vrouwen en we maken ook gelijk een selectie waarin we onze Hugo Boss parfum voor heren top drie laten zien. Dit doen we voor beide op basis van flink uitproberen, testen en welke Hugo Boss parfums volgens onze bezoekers het meest populair zijn. Met onze persoonlijke keuze van geuren helpen we je hopelijk direct op weg in de wereld van de Hugo Boss parfum. Mocht je deze geuren nog niet kennen dan is het zeker de moeite waard om ze te proberen. Kom je er niet uit of maak je liever zelf een selectie? Dan kan je bij ons ook andere populaire Hugo Boss parfum bekijken. Je kan na het klikken direct aan de slag met handige filters zoals een selectie maken voor bijvoorbeeld vrouwen of mannen, soort parfum zoals Eau de toilette of Eau de parfum, het aantal milliliters en sorteren op prijs. Wij houden alle actuele prijzen en aanbiedingen dagelijks voor je bij.

Van krachtige geuren tot heerlijk fris voor dagelijks gebruik

Het bedrijf Hugo Boss kent zijn oorsprong als een kledingmerk wat al bijna honderd jaar bestaat en behoort tot één van de meest succesvolle fashion en lifestyle bedrijven van dit moment. Wij volgen de Hugo Boss parfum lijn al jaren en zijn een echte fan van het merk. Van krachtige, zware geuren tot meer bloemige geuren en natuurlijk de frisse geuren voor dagelijks gebruik. Het ontwerp van de verpakkingen en de flacons weerspiegelen het vrouwelijke of mannelijke karakter van de geuren en maakt het wat ons betreft af als het gaat om de kwaliteit en de beleving van het merk Hugo Boss en de parfum die ze dagelijks massaal verkopen.

Hugo Boss parfum vrouwen (Deze zouden wij kopen)

Bekijk hieronder onze redactiekeuze van Hugo Boss parfum voor vrouwen die wij zouden kopen of zelfs cadeau zouden doen. We kunnen er lang omheen draaien van welke Hugo Boss damesgeuren wel te kopen of juist niet maar dan zou dit artikel veel te groot worden. We laten je hieronder gewoon direct zien welke drie geuren van Hugo Boss parfum voor vrouwen wij zelf zouden kopen en dit zijn wat ons betreft de absolute aanraders. In onze overweging nemen we uiteraard de vrouwelijke klassiekers mee maar ook de allernieuwste Hugo Boss parfum die steeds beter door onze bezoekers worden gewaardeerd. We houden in dit artikel ook elke dag de prijzen voor je bij en kan behoorlijk schelen in niet alleen tijd maar ook in geld of een groter formaat voor hetzelfde geld als een kleiner formaat. Je kan op één van de drie producten klikken om de verschillende milliliters en aanbieders te bekijken.

Top nr. 1

image: Hugo Boss Boss Ma Vie Florale 50 ml Eau de parfum Dames - te koop vanaf:  89,95

Hugo Boss Boss Ma Vie Florale 50 ml Eau de parfum Dames

Bol.com

€ 89,95
Top nr. 2

image: Hugo Boss Boss Femme 75 ml Eau de parfum Dames

Hugo Boss Boss Femme 75 ml Eau de parfum Dames

Meerdere verkopers
€ 39,59
Top nr. 3

image: Hugo Boss Alive 50 ml Eau de parfum Dames

Hugo Boss Alive 50 ml Eau de parfum Dames

Meerdere verkopers
€ 58,90
1

1. Hugo Boss Boss Ma Vie Florale 50 ml Eau de parfum Dames

image: Hugo Boss Boss Ma Vie Florale 50 ml Eau de parfum Dames - te koop vanaf:  89,95
image 0
Bol.com

Hugo Boss Ma Vie Florale is een bloemige damesgeur. Ma Vie Florale is in 2017 op de markt gebracht.

Merk: Hugo Boss
Productlijn: Ma Vie Florale
Geslacht: Dames
Inhoud: 50 ml
Geur type: Eau de Parfum
2

2. Hugo Boss Boss Femme 75 ml Eau de parfum Dames

Merk: Hugo Boss
Productlijn: Boss Femme
Geslacht: Dames
Inhoud: 75 ml
Geur type: Eau de Parfum
3

3. Hugo Boss Alive 50 ml Eau de parfum Dames

Hugo Boss Alive is een houtachtige, fruitige geur en werd begin 2020 uitgebracht. De parfumeur achter deze geur is Annick Menardo.

Merk: Hugo Boss
Productlijn: Alive
Geslacht: Dames
Inhoud: 50 ml
Geur type: Eau de Parfum

Hugo Boss parfum mannen (Deze zouden wij kopen)

Bekijk hieronder onze redactiekeuze van Hugo Boss parfum voor mannen die wij zouden kopen of zelf cadeau zouden doen. We kunnen er lang omheen draaien van welke Hugo Boss herengeuren wel te kopen of juist niet maar we denken je op deze manier het beste op weg te helpen. We laten je hieronder gewoon direct zien welke drie geuren van Hugo Boss parfum wij zelf zouden kopen en dit zijn wat ons betreft de absolute aanraders voor mannen. In onze overweging nemen we uiteraard de heerlijke klassiekers mee voor mannen maar ook de allernieuwste Hugo Boss herengeuren zijn op dit moment erg populair. We houden in dit artikel ook elke dag de prijzen voor je bij. Je kan op een product klikken om meerdere formaten in milliliters te bekijken en de aanbieders met alle prijzen.

Top nr. 1

image: Hugo Boss The Scent for Him 50 ml Eau de toilette Heren

Hugo Boss The Scent for Him 50 ml Eau de toilette Heren

Meerdere verkopers
€ 44,95
Top nr. 2

image: Hugo Boss Boss Bottled 100 ml Eau de toilette Heren

Hugo Boss Boss Bottled 100 ml Eau de toilette Heren

Meerdere verkopers
€ 52,95
Top nr. 3

image: Hugo Boss Hugo Man 75 ml Eau de toilette Heren

Hugo Boss Hugo Man 75 ml Eau de toilette Heren

Meerdere verkopers
€ 32,99
1

1. Hugo Boss The Scent for Him 50 ml Eau de toilette Heren

The Scent van Hugo Boss werd gelanceerd in augustus 2015. Bruno Jovanovic en Pascal Gaurin creëerden samen de onweerstaanbare, mannelijke geur.

Merk: Hugo Boss
Productlijn: The Scent for Him
Geslacht: Heren
Inhoud: 50 ml
Geur type: Eau de Toilette
2

2. Hugo Boss Boss Bottled 100 ml Eau de toilette Heren

De spirit van Hugo Boss gevangen in een flacon: Elegantie en stijl, dat zijn de klassieke waarden waarmee deze zeer mannelijke geur de zintuigen prikkelt. De hoofdnoot Hugo Boss Bottled van rode appel en citrusvruchten wordt geaccentueerd door vleugje kaneel en wordt ondersteund door een bedauwde bloemige hartnoot met het fris groene effect van geranium en kruidnagel.

Merk: Hugo Boss
Productlijn: Boss Bottled
Geslacht: Heren
Inhoud: 100 ml
Geur type: Eau de Toilette
3

3. Hugo Boss Hugo Man 75 ml Eau de toilette Heren

Hugo van Hugo Boss is uitgegroeid tot een van de meest gerenommeerde geuren voor mannen die leven volgens hun eigen spelregels. De Hugo man staat volop in het stadsleven, is een tikkeltje brutaal en volkomen ontspannen. Hugo by Hugo Boss Eau de Toilette opent met een frisse explosie van fruit en opwindende groene topnoten als groene appel, bergamot, cederblad, basilicum en tijm.

Merk: Hugo Boss
Productlijn: Hugo Man
Geslacht: Heren
Inhoud: 75 ml
Geur type: Eau de Toilette

Hugo Boss populaire commercials

Het is altijd heerlijk om te kijken naar Hugo Boss parfum commercials. We hebben er hieronder een aantal populaire voor je verzameld.


Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen