728x90: Wehkamp Ad

Stella Nantes 2018 Trike

De beste deal van vandaag

Stella Shop

3.799,-

Op Voorraad

Stella Nantes 2018 Trike kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, stella Nantes Trike de elektrische driewieler van Stella. Verstevigde frameconstructie De vorm van

Shop informatie

Verzendkosten: -
Levertijd: -
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: maandag 15 oktober 2018

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 3.799,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 3.799,-

Specificaties Stella Nantes 2018 Trike

Algemeen

Modeljaar 2018
Fabrikantcode (sku) Nantes Trike

Fysieke kenmerken

Netto gewicht (kg) 35
Framemaat (cm (of inches)) 45

Techniek

Frametype Trike
Aantal versnellingen 9
Remsysteem Rollerbrake / V-brake
Wielmaat (inches) 28

E-bike Techniek

Motorpositie Voorwiel
Type e-bike Elektrische fietsen
Kracht (Nm) 40
Maximale snelheid met ondersteuning ( km/u ) 25

Accu

Maximale actieradius ( km ) 150
Accupositie Achterdrager
Capaciteit standaardaccu (Wh) 522
Type accu Lithium - Ion
Stella Nantes 2018 Trike kopen?
Actuele prijs: € 3.799,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Op welke plek de elektrische motor aan je fiets is bevestigd is ook voor de Stella Nantes 2018 Trike van belang voor de stabiliteit, prijs en comfort. Een middenmotor geeft veel stabiliteit, een voorwiel-motor is minder geschikt voor heuvelachtig gebied en een achterwiel-motor heeft hogere kosten in onderhoud vanwege de (half)open kettingkast. De positie van de motor bij de Stella Nantes 2018 Trike is voorwiel.

Maximale snelheid

De meeste elektrische fietsen hebben een maximale snelheid van 25 kilometer per uur. Een uitzondering zijn de Speed Pedelec fietsen. Die kunnen tot 45 km met een bromfietsplaatje. De Stella Nantes 2018 Trike kan met ondersteuning maximaal 25 km/u.

Actieradius

Stella Nantes 2018 Trike - Afbeelding 1Stella Nantes 2018 Trike - Afbeelding 2Stella Nantes 2018 Trike - Afbeelding 3Stella Nantes 2018 Trike - Afbeelding 4
Hoe ver je kan fietsen op een volle accu is uiteraard afhankelijk van het weer, de weg en de gekozen ondersteuningsstand. Met de Stella Nantes 2018 Trike elektrische fiets heb je een bereik van ongeveer 150 kilometer.

Accupositie

De accu kan je bij veel fietsen terugvinden bij de bagagedrager maar wordt ook steeds vaker weggewerkt. Let wel op dat de accu eenvoudig te verwisselen is, mocht daar wat mee zijn. De accupositie voor de Stella Nantes 2018 Trike is achterdrager.

Accu capaciteit

Hoe meer stroom er opgeslagen kan worden in de accu tijdens het opladen hoe groter het bereik is. De accu van de Stella Nantes 2018 Trike heeft een standaard capaciteit van 522 Watt per uur.

Accu type

Het type accu is van belang voor de levensduur van de accu en het uiteindelijke bereik. De Stella Nantes 2018 Trike is voorzien van een lithium - ion accu.

Stella Nantes 2018 Trike - Afbeelding 5Stella Nantes 2018 Trike - Afbeelding 6Stella Nantes 2018 Trike - Afbeelding 7
Stella Nantes Trike de elektrische driewieler van Stella.

Verstevigde frameconstructie
De vorm van het frame zorgt voor een extra stevige constructie. Hierdoor weet je zeker dat je veilig kunt fietsen op deze elektrische driewieler.

Extra stabiliteit
Deze elektrische driewieler is speciaal ontworpen voor mensen die moeite hebben met evenwicht op de fiets. Het extra wiel zorgt voor net dat beetje stabiliteit die jij zoekt op de fiets.

Voeten aan de grond
De extra lage intap op stoeprandhoogte zorgt ervoor dat jij snel met je voeten bij de grond kunt. Het op- en afstappen is een stuk gemakkelijker waardoor je altijd veilig kunt fietsen.

Stella Nantes 2018 Trike - Afbeelding 8Stella Nantes 2018 Trike - Afbeelding 9Stella Nantes 2018 Trike - Afbeelding 10Stella Nantes 2018 Trike - Afbeelding 11
STELLA PRIJZEN TRANSPARANTIE
De Stella-prijs die wij hier noemen is Stella zijn adviesprijs plus een verhoging op basis van reacties van onze lezers. Stella communiceert op hun website en aan de consument geen prijzen. Door het ontbreken van transparantie kan dezelfde fiets theoretisch voor steeds een andere prijs verkocht worden. De bovenstaande Stella-prijs is dus een adviesprijs die dus hoger of lager kan uitvallen.

STELLA ALTERNATIEF
Ben je op zoek naar een Stella alternatief direct uit voorraad leverbaar. Dan raden we het merk Brinckers aan met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Brinkers komt vaak goed uit de test bij onder andere de Nationale E-bike Test, ANWB en de E-bike test van het AD. Klik hierboven op onze keuzehulp en selecteer je favoriete merk of je maak je eigen selectie zoals best beoordeeld of laagste prijs. Wel zo handig.

STELLA NANTES 2018 TRIKE

  • Modeljaar: 2018
  • Fabrikantcode (sku): Nantes Trike
  • Maximale snelheid met ondersteuning: 25 km/u
  • Maximale actieradius: 150 km
  • Type accu: Lithium - Ion

Kom je er niet uit bij het kopen van de Stella Nantes 2018 Trike of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze e-bikes keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je e-bikes? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze e-bikes keuzehulp.

Prijzen vergelijken Stella Nantes 2018 Trike. Beste deal van vandaag!

NEW De beste e-bike?
Wij hebben ze voor je verzameld

Wij laten je ook gelijk alle prijzen zien met onze handige prijsvergelijker

Winnaars best geteste e-bikes