728x90: Bol Ad

Popal Sway F3 2022

Laagste prijs gevonden vandaag 10:03 uur voor € 839,- bij Profibike.

€ 839,- € 839,-

Logo Profibike

Profibike onbekende voorraad: aanbieding vandaag 10:03 uur

€ 839,-

bekijk


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 839,-

Overweeg je de Popal Sway F3 2022 te kopen? Scoor hem voor de laagste prijs van € 839,- bij Profibike, of abonneer je op onze prijsalert voor een nog lagere prijs.

Ja, stuur mij een prijsalert per e-mail
verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 839,-

Specificaties Popal Sway F3 2022

Algemeen

EAN code 8719636017697
Fabrikantcode (sku) Sway F3
Merk Popal
Modeljaar 2022
Type fiets Elektrische Fiets

Comfort

Zithouding Rechtop
Bagagedrager
Voorzitje mogelijk

Garantie

Garantie op frame (jaar)2
Garantie op voorvork (jaar)2
Garantie op accu (jaar)2

Techniek

Aantal versnellingen 3
Type versnellingen Shimano Nexus
Remsysteem Rollerbrake i.c.m. V-Brake

E-bike Techniek

Motorpositie Voorwiel
Motortechniek Shengyi Front
Type e-bike Stadsfiets
Maximale snelheid met ondersteuning ( km/u )25

Accu

Maximale actieradius ( km )80
Accupositie Achterdrager
Capaciteit standaardaccu (Wh)470
Type accu Li-ion
Laadtijd 5 tot 7 uur
Laden in fiets mogelijk?

Display & bediening

Type display Uitgebreid LCD display in zwart/wit
Afneembaar display
Positie display Midden
Ondersteuningsstanden 5
Popal Sway F3 2022 kopen
Actuele prijs: € 839,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

De Popal Sway is de ideale oplossing voor elektrisch fietsen wanneer je niet teveel uit wil geven. Deze elektrische fiets is uitgerust met een 470 Wh accu, waardoor je verzekerd bent van een e-bike met een behoorlijke accucapaciteit.
De Popal Sway heeft drie versnellingen en naast een krachtige V-brake rem bij het voorwiel, zit er achter een onderhoudsvriendelijke rollerbrake rem op de fiets. Hierdoor heeft de e-bike een goede combinatie van remkracht en onderhoudsvriendelijkheid.

Popal is een Nederlands fietsenmerk dat gespecialiseerd is in het maken van elektrische stadsfietsen. De Sway past heel erg goed in dit plaatje. Door de rechte zithouding, de dichte kettingkast en de combinatie van v-brake- en rollerbrakerem valt deze e-bike in de categorie elektrische stadsfietsen. Omdat de instap aan de ruime kant is, kan een voorzitje op de e-bike gemonteerd worden. Kortom, een zeer scherp geprijsde elektrische fiets die van alle markten thuis is.

Pluspunten

  • Grote Accucapaciteit
  • Goede prijs/kwaliteitverhouding
  • Onderhoudsarm
  • Geveerde voorvork en -zadelpen.

Popal Sway F3 2022 - Afbeelding 1Popal Sway F3 2022 - Afbeelding 2Popal Sway F3 2022 - Afbeelding 3Popal Sway F3 2022 - Afbeelding 4
Minpunten

  • 3 versnellingen is voor lange afstanden wat weinig

POPAL SWAY F3 2022

  • Fabrikantcode (sku): Sway F3
  • Modeljaar: 2022
  • Motortechniek: Shengyi Front
  • Maximale snelheid met ondersteuning: 25 km/u
  • Maximale actieradius: 80 km
  • Type accu: Li-ion

Kom je er niet uit bij het kopen van de Popal Sway F3 2022 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze e-bike producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je e-bikes of staat jouw e-bike keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze e-bike keuzehulp.

Wil je graag de Popal Sway F3 2022 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Popal voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan goed naar de EAN (gtin13) code. De Popal Sway F3 2022 heeft de volgende EAN-code 8719636017697. Een EAN-code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen e-bikes en wordt maar één keer uitgegeven.

Een e-bikes fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke e-bikes producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Popal Sway F3 2022 van Popal is sway f3. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Popal SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Popal Sway F3 2022 is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Popal Sway F3 2022 is van het merk Popal en het merk Popal is een populair merk binnen de productgroep e-bikes. Popal e-bikes kun je vinden in winkels en webshops. Popal producten behoren tot de topmerken e-bikes in Nederland. Koop Popal Sway F3 2022 voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Populaire video voor artikel: Popal Sway F3 2022

Logo Profibike

Profibike onbekende voorraad: aanbieding vandaag 10:03 uur

€ 839,-

bekijk

NEW De beste e-bike?
Wij hebben ze voor je verzameld

Wij laten je ook gelijk alle prijzen zien met onze handige prijsvergelijker

Winnaars best geteste e-bikes