E-bike review

Review Gazelle Chamonix T10 HMB 2018 voor de sportieveling

Door site-redactie - Prijs-update: 22 september 2021 -

Maak sportieve trektochten

De Gazelle Chamonix T10 HMB is een echte sportieve trekkingfiets, voorzien van een sterke Bosch Active Line Plus middenmotor (50 Nm). Deze middenmotor zorgt ervoor dat je op zowel vlakke wegen, als in heuvelachtig gebied lekker kunt fietsen. Een ideale fiets dus voor mooie toertochtjes of de dagelijkse ritten naar je werk! Deze Gazelle trekkingfiets is verkrijgbaar in de populaire kleur mat zwart.

Naast het krachtige Bosch systeem, is de fiets voorzien van diverse luxe eigenschappen, waaronder de Shimano Deore schakelset. Deze schakelset biedt 10 versnellingen, waardoor je een ruim versnellingsbereik hebt. Verder is de fiets voorzien van een geveerde voorvork, die samen met het zadel en de handvatten ervoor zorgen dat je altijd comfortabel op de fiets zit!

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Fietsenwinkel.nl:
Review Gazelle Chamonix T10 HMB 2018 Heren
Heerlijke fiets, fietst licht (ook zonder ondersteuning) en prettig wendbaar. De nieuwe motor van Bosch doet meer dan de folder belooft: hij is niet fluisterstil (folder), maar je hoort hem gewoon helemaal niet. Minpuntje: slecht afgeleverd: met een slag in het achterwiel, een verkeerde ketting omgelegd en daardoor schakelproblemen. Wel na overleg met fietsenwinkel keurig en snel opgelost. Tot slot een mening: tien versnellingen vind ik voor een e-bike te veel.
Score: 9.5
ebike-site:
Review Gazelle Chamonix T10 HMB 2018 Heren
Een sportieve trekkingfiets, dat is de de Gazelle Chamonix T10 HMB. De e-bike is voorzien van een sterke Bosch Active middenmotor, dit zorgt ervoor dat je op vlakke wegen kan rijden, maar ook op heuvelachtig terrein kunt fietsen. Naast het krachtige Bosch systeem, is de fiets voorzien van diverse luxe eigenschappen, waaronder de Shimano Deore schakelset. Deze schakelset biedt 10 versnellingen, waardoor je een ruim versnellingsbereik hebt. Een goede fiets voor toertochtjes en dagelijkse ritten.
Score: 9.3


Conclusie

Een goede sportieve fiets voor toertochtjes en dagelijkse ritten. Je kunt op vlakke wegen en heuvelachtig terrein rijden, dit dankzij de sterke Bosch Active middenmotor. De e-bike is naast deze middenmotor voorzien van de Shimano Deore schakelset. Deze biedt 10 versnellingen, waardoor je een ruim versnellingsbereik hebt. Hij is niet fluisterstil, maar brengt wel comfort. De fiets is namelijk voorzien van een geveerde voorvork, die samen met het zadel en de handvatten ervoor zorgen dat je altijd comfortabel op de fiets zit!

9.4
 • Krachtige Bosch Active systeem • Shimano Deore schakelset • Verlichting via accu
 • Verkrijgbaar in slechts ťťn kleur • Halfopen kettingkast
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Specificaties

  Algemeen

  Modeljaar 2018
  Fabrikantcode (sku) Chamonix T10
  Best Getest Beste elektrische hybridefiets AD fietstest 2018

  E-bike Techniek

  Motortechniek Bosch Active Line Plus 3
  Maximale snelheid met ondersteuning (km/u) 25

  Accu

  Maximale actieradius (km) 180
  Uitneembare accu
  Type accu Lithium-ion

  Gazelle Chamonix T10 HMB 2018 Dames

  icon: Gazelle Chamonix T10 HMB 2018 Dames

  Gazelle - De Gazelle Chamonix T10 HMB is een echte sportieve trekkingfiets, voorzien van een sterke Bosch Active Line Plus middenmotor (50 Nm). Deze middenmotor zorgt ervoor dat je op zowel vlakke wegen, als in heuvelachtig gebied lekker kunt fietsen. Een ideale fiets dus voor mooie toertochtjes of de dagelijkse ritten naar je werk! Deze Gazelle trekkingfiets Chamonix T10 is verkrijgbaar in de populaire

  NEW De beste e-bike?
  Wij hebben ze voor je verzameld

  Wij laten je ook gelijk alle prijzen zien met onze handige prijsvergelijker

  Winnaars best geteste e-bikes