E-bike review

Review Brinckers Bretagne M330 NuVinci 2018 krachtig met stijl

Door site-redactie - Prijs-update: 23 september 2021 -

Perfecte combinatie van comfort en design

De Brinckers Bretagne M330 NuVinci combineert een krachtige elektrische ondersteuning met comfort en stijl. Deze fiets is voorzien van een zeer krachtige middenmotor (80 Nm) die een zeer natuurlijk aanvoelende ondersteuning biedt. In combinatie met de traploze NuVinci 330 versnellingen betekent dit ultiem fietsgenot!

Traploos schakelen met de Brinckers Bretagne M330 NuVinci
De NuVinci 330 schakelnaaf zorgt ervoor dat je traploos kunt schakelen. Je schakelt dus niet van versnelling 1 naar versnelling 2, maar je kunt de versnelling geleidelijk zwaarder of lichter stellen, helemaal naar je eigen wens. Deze versnellingsnaaf wordt alom geroemd om zijn comfort en schakelgedrag.

Voordelen

 • Voorzien van een krachtige middenmotor die een natuurlijk aanvoelende ondersteuning biedt
 • Traploos schakelen met het NuVinci M330 versnellingssyteem

  Nadelen
 • Verkrijgbaar in slechts één kleur
 • In een stille omgeving is de middenmotor licht hoorbaar

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Fietsenwinkel.nl:
Review Brinckers Bretagne M330 NuVinci 2018 Lage Instap
Deze e-bikes fietsen geruisloos, zijn makkelijk bedienbaar, schakelen zťťr vlot. De hydraulische remmen zijn van sublieme kwaliteit. Ook de Bafang-motor was ongekend maar zowel deze als de bediening aan 't stuur zijn eenvoudig, practisch en ook een meevaller. De kwaliteit moet en mag betaald worden, het is zťker de moeite waard. De afwerking in vergelijking met andere merken is uitzonderlijk en mooi.
Score: 9.8
ebike-site:
Review Brinckers Bretagne M330 NuVinci 2018 Lage Instap
De Brinckers Bretaagne M330 NuVinci 2018 is een elektrische fiets met een lage instap. De fiets heeft een krachtige voorwielmotor. De ANWB heeft deze e-bike beoordeeld met een 8,2. De assistentie van deze fiets is perfect. Daarnaast heb je een zeer natuurlijk gevoel van ondersteuning tijdens het fietsen. Dankzij het NuVinci traploze schakelsysteem kun je schakelen zonder te trappen, dit is een groot voordeel. De motor van deze elektrische fiets is licht hoorbaar. Het design van de fiets is mooi en basic.
Score: 9.6


Conclusie

Deze Bretagne M330 van Brinckers is een prachtige e-bike om te zien. De fiets is van alle gemakken voorzien. De krachtige voorwielmotor trekt je op een zeer natuurlijke manier vooruit, waardoor je alle heuvels aan kunt. De fiets heeft een speciaal traploos schakelsysteem, waardoor je niet hoeft te trappen tijdens het fietsen. Een klein nadeel van deze e-bike is de motor, deze is licht hoorbaar, vooral in stille omgevingen valt dit op. De afwerking van de elektrische fiets is erg mooi. Het stuur en de bediening zijn erg praktisch en voor iedereen makkelijk te bedienen.

9.7
 • Eenvoudige bediening • Traploze schakelsysteem
 • Motor licht hoorbaar • Achterlicht niet aangesloten op de accu
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Specificaties

  Algemeen

  Modeljaar 2018
  Fabrikantcode (sku) Bretagne M330 NuVinci

  E-bike Techniek

  Motortechniek Bafang
  Maximale snelheid met ondersteuning (km/u) 25

  Accu

  Maximale actieradius (km) 210
  Uitneembare accu
  Type accu Lithium-ion

  Brinckers Bretagne M330 NuVinci 2018 Lage Instap

  icon: Brinckers Bretagne M330 NuVinci 2018 Lage Instap

  Brinckers - De Brinckers Bretagne M330 NuVinci Lage Instap combineert een krachtige elektrische ondersteuning met comfort en stijl. Deze fiets is voorzien van een zeer krachtige middenmotor (80 Nm) die een zeer natuurlijk aanvoelende ondersteuning biedt. In combinatie met de traploze NuVinci 330 versnellingen betekent dit ultiem fietsgenot! Traploos schakelen met de Brinckers Bretagne M330 NuVinci De

  NEW De beste e-bike?
  Wij hebben ze voor je verzameld

  Wij laten je ook gelijk alle prijzen zien met onze handige prijsvergelijker

  Winnaars best geteste e-bikes